ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 14 November 2011

BAIGE PIAO ΚΙΝΟ Ή ΚΙΝΑ; ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ

Αναδημοσιευση απο το http://innoutworld2.blogspot.com/2011/11/baige-piao.html

ΙΔΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΙΔΟΥ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ...ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ''ΚΥΡΙΟΥ'', ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ;
ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΑΜΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΤΕ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥΣ;
ΤΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΓΕΙΟ ''LUNA-PARK''


Μια μορφή του Κίνο παίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά στον δυτικό κόσμο έφτασε μόλις τον 19ο αιώνα. Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του παιχνιδιού είναι άγνωστη, ωστόσο ιστορικοί εικάζουν ότι το Κίνο παίχτηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της δυναστείας των Χάν, κάπου ανάμεσα στο 206 π.Χ με 220 μ.Χ. Εκείνη την εποχή το Κίνο χρησιμοποιήθηκε σαν μια λαχειοφόρο αγορά η οποία βοηθούσε στην συγκέντρωση χρημάτων για των κινεζικό στρατό. Μια ακόμα υπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού ισχυρίζεται ότι το Κίνο χρησίμευσε ως μέσο για την χρηματοδότηση του Σινικού Τοίχους της Κίνας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Κίνο.
Το αρχαίο παιχνίδι του Κίνο

Η ονομασία του Κίνο προέκυψε από Γαλλική και Λατινική ρίζα, αν και το αρχικό όνομα του παιχνιδιού ήταν baige piao, το οποίο σημαίνει λευκά περιστέρια. Έχει υποστηριχθεί ότι χρησιμοποιούσαν λευκά περιστέρια για την αποστολή των λαχνών αλλά και των κερδών στους παίκτες που κατοικούσαν σε χωριά έξω από τις πόλεις. Στο αρχικό παιχνίδι χρησιμοποιούσαν 120 χαρακτήρες από το Χίλιους Κλασσικούς Χαρακτήρες, ένα διάσημο Κινέζικο ποίημα το οποίο συνήθιζαν να χρησιμοποιούν στο σχολείο για να διδάσκουν στα παιδιά τη γλώσσα. Οι Κινέζοι εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να παίζουν με τους κινέζικους χαρακτήρες, αν και περιόρισαν των αριθμό τους σε 80 χαρακτήρες ανά κάρτα.


Το Κίνο στον δυτικό κόσμο

Το παιχνίδι του Κίνο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1800 όταν ένα κύμα Κινέζων μεταναστών έφτασε για να βοηθήσει στην οικοδόμηση του πρώτου διηπειρωτικού σιδηροδρόμου. Στην αρχή το παιχνίδι παιζόταν μόνο μεταξύ των Κινέζων μεταναστών, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απέκτησε δημοτικότητα και από τον υπόλοιπο πληθυσμό των ΗΠΑ. Το Κίνο σαν λαχείο αλλά και οι υπόλοιπες μορφές τυχερών παιχνιδιών είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, αλλά υπογείως διότι ο τζόγος στην Αμερική ήταν παράνομος μέχρι το 1931, μετά φυσικά ακολούθησε η νομιμοποίηση των παιχνιδιών στην πολιτεία της Nevada. Παρόλα αυτά επειδή το Κίνο είναι ένα παιχνίδι λοταρίας, εξακολουθούσε να θεωρείται παράνομο. Μια νέα έκδοση του παιχνιδιού δημιουργήθηκε, η οποία ονομάστηκε Κίνο ιπποδρομιών. Σε αυτήν την εκδοχή οι παίκτες πόνταραν σε διαφορετικά άλογα αντί για αριθμούς. Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν αναφορές σε ιπποδρομίες με στοιχήματα τύπου Κίνο, όπως το λαχείο multirace (πολλαπλών αγώνων). Τώρα που μάθατε λίγο για την ιστορία του Κίνο, επισκεφτείτε τα υπόλοιπα άρθρα μας σχετικά με το Κίνο και γνωρίστε πως παίζεται το παιχνίδι, τα στοιχήματα, και διάφορες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνεται καλύτερος παίκτης.
http://www.casino.gr/keno/keno-history


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις