ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 10 November 2011

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το ιστολόγιο από σήμερα θα ενεργοποιήσει τις Διαφημίσεις Google.
Έτσι όσοι φίλοι αναγνώστες της ΟΕΑ δεν μπορούν λόγω ανεργείας ή αλλων λόγων να συμβάλουν με καταθέσεις ή δωρεές paypal σε οικονομική βοήθεια υπέρ του αυθεντικού κ.Γιάννη Καραγεωργίου της ΟΕΑ, ευρισκόμενου σε άθλια οικονομική κατάσταση, θα μπορέσουν αυτοί οι φίλοι με απλό τρόπο να βοηθήσουν στην προσπάθεια, αρκεί να κάνουν "κλικ" καθημερινά πάνω στις διαφημίσεις του ιστολογίου της Google που θα βλέπουν καθώς διαβάζουν το ιστολόγιο..
Το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" αποποιείται κάθε ευθήνης για το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων που επιλέγει αποκλειστικά και μόνο η Google να βάλει. Επειδή οι προβοκάτσιες και οι λακέδες και οι κακές γλώσσες πάντα υπάρχουν και επειδή η Google θα εντοπίσει λέξεις κλειδιά όπως Κίνα μέσα στο ιστολόγιο ενδεχομένως να βάλει διαφημίσεις που να σχετίζονται με Κινεζικά και Ασιατικά προϊοντα ή άλλες δρακονιανές σαβουρομαλακίες όπως μασονικά-αστρολογικά-μαγικά σκατά...
Διευκρινίζουμε ότι το ιστολόγιο σε αυτή την περίπτωση καλεί τους αναγνώστες να αγνοήσουν αυτές τις διαφημίσεις να συνεχίσουν να κάνουν Μποϋκοτάζ στα Κινεζικά + Ασιατικά ραδιενεργά-τοξικά σαβουροπροϊοντα και απλώς να κάνουν "κλικ" πάνω σε αυτές τις διαφημίσεις ώστε να ενισχύετε οικονομικά η δύσκολη και ασύμμετρη υπερ-προσπάθεια της ΟΕΑ και του Γιάννη Καραγεωργίου για την Εθνική και Πλανητική Ασφάλεια και για τον Επανελληνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Επειγον σημα της Ο.Ε.Α. προς ολους τους αναγνωστες ---- Παραθετουμε φωτογραφιες απο την συναντηση μας με τον Καραγεωργιου ..τα συμπερασματα δικα σας!

Και ενώ τα ιστολόγια μας και η Ο.Ε.Α. μάχονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου εις της Εθνικές και πλανητικές θερμοπύλες οι Νεοέλληνες συνεχίζουν να είναι ζαλισμένοι από τις πέτρες της σφυνδώνης του Δαυίδ και τις προτροπές του Σεληνιασμένου λυσσασμένου μέντιουμ Ζαχαρία.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις