ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 November 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΕβραιοΣάξονες David Icke, του Ισαάκ και του Alex Jones συνεργάζονται με επικίνδυνους παράγοντες των Δρακονιανών Κινέζων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΕβραιοΣάξονες David Icke-Ισαάκ και Alex Jones συνεργάζονται με επικίνδυνους παράγοντες των Δρακονιανών Κινέζων που καταδικάζουν τους ισχυρισμούς της Ο. Ε. Α. και των φίλων της Ο.Ε.Α το φόρουμ.

Το ραβινόπαιδο David Icke-Ισαάκ έχει αποδειχθεί μια για πάντα ως ένας δρακονιανός υπό δαιμονική καταληψία και φίλος και πράκτορας των διαστημικών και επίγειων δρακόνιανών κινέζων.

Οι Φίλοι της Ο. Ε. Α. δημοσιεύσαν στο προπαγάνδηστικό του φόρουμ χρήσιμες πληροφορίες για την επιβίωση τόσο για την λευκή φυλή όσο και για την μαύρη φυλή με σκοπό την προστασία και την άμυνα ενάντια στην κινεζική εισβολή και την σοβαρή αυτή δρακονιανή τεκταινόμενη παγκόσμια απειλή.

Και όλοι οι παράγοντες-πράκτορες-μασόνοι του Icke σε αυτό το forum επιχείρησαν δολίως τον υποβιβασμό και την γελοιοποίηση όλων αυτών των ζωτικής σημασίας πληροφοριών για την επιβίωση και στη συνέχεια δημοσίευσαν ΠΛΑΣΤΑ κείμενα της Ο.Ε.Α. (!!!) που καταδικάζουν τους ισχυρισμούς της Ο. Ε. Α. και των φίλων της Ο.Ε.Α το φόρουμ. Στο τέλος, οι συντονιστές του forum και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση διέγραψαν και μπλόκαραν τους λογαριασμούς των φίλων της Ο.Ε.Α.και για την ακρίβεια δύο φορές! Αυτό δεν είναι μια τυχαία πράξη εξ ονόματος του προδότη πράκτορα δρακονιανού David Icke, επειδή οι μαζικές αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. κατά της δρακονιανής κινεζικής εισβολής ήταν μια απειλή για τα Κινεζο-Εβραϊκά συμφερόντα που ο Icke εκπροσωπεί, καθώς τα συμφέροντα αυτά έχουν ως στόχο την ολοκληρωτική κινεζική δικτατορία σε όλο τον πλανήτη ή "Βασιλεία του Jehowah-Sin-Σιών-Σίνα-Κίνας" ή "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888" μετά την καταστροφή του συνόλου της λευκής + μαύρης φυλής. (Αυτό είναι επίσης ένας όρκος που λαμβάνεται από όλους τους εβραιομασώνους και όλους τους εθνικούς μασόνους στις τεκτονικές προδοτικές στοές τους)

Το ίδιο έκανε και ο Εβραϊκός-κινέζικος πράκτορας Alex Jones, όταν οι φίλοι της Ο. Ε. Α. προσπάθησαν να δημοσιεύσουν πλανητικά κείμενα ασφαλείας της Ο.Ε.Α.σε φόρουμ του ( http://forum.prisonplanet.com/ )

Καλούμε όλους τους φίλους της Ο.Ε.Α. σε όλο τον κόσμο να εισβάλουν στα φόρουμ του Icke και Alex Jones και να κάνουν επίθεση εναντίον τους με κάθε δυνατό τρόπο!

Επίσης, ενημερωθήκαμε ότι άλλος ένας παράγοντας-πράκτορας των Εβραϊων και των Κινέζων με το όνομα David Wilcock κάνει κήρυγμα ότι η Κινέζοι δήθεν θα σώσουν τον κόσμο (!!!!) μαζί με τους συμμάχους τους ET - εξωγήινους (= Διαστημικοί Δρακονιανοί)!!
ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!): Όλοι αυτοί είναι πράκτορες της κινεζικής άνω & κάτω Δρακονιανής Σιών που επιθυμούν την γενοκτονία ολόκληρης της λευκής και της μαύρης φυλής στον Armageddon ή Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο μετά από μια οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ-Eυρώπης Ιαπωνίας (δηλαδή τον τριμερή δυτικό άξονα) κατά του Συμφώνου της Σαγκάης ...
Εξαλείψτε τους με κάθε δυνατό τρόπο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο προδότης δρακονιανός David Icke βρίσκεται σε μια συνεχή δρακονιανή δαιμονική κατοχή, κυρίως για τους εξής λόγους:

Α) Είναι ραβινόπαιδο, ένας πράκτορας Εβραιομογγόλων μασόνων και των αφεντικών τους Κινέζων Δρακονιανών της ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ, με πραγματικό όνομα Ισαάκ στα Εβραϊκά.

Β) Μπλοκάρησε και φίμωσε 2 φορές τους φίλους της Ο.Ε.Α. στο φόρουμ του, οι οποίοι προειδοποίησαν για την κινεζική οικονομική - πολιτική - και στρατιωτική εισβολή και θανάσιμη απειλή εναντίον της δύσης. (εναντίον ελλάδος, λευκής+μαύρης φυλής)

Γ) Κρύβει και προστατεύει τους πραγματικά υφιστάμενους επίγειους Κινέζους Δρακονιανούς και κάνει παραπληροφόρηση σχετικά με το Διάστημα και τους Διαστημικούς Δρακονιανούς και για την δρακονιανή Σελήνη. (π.χ. διακηρύσσει ότι οι δρακονιανοί δαίμονες μπορούν τάχα να υλοποιηθούν στη δική μας διάσταση, προκειμένου να παρουσιάσει τα τεχνολογικά ολογράμματα τους (τριπλά laser) ως δήθεν πραγματικά και υπάρχοντα !!!! για να περαστούν ως δήθεν αληθινά οι ολογραφικές απάτες "blue beam" των δρακονιανών και των υποτακτικών τους στη Γη)

Δ) Κηρύττει την ... «άνευ όρων αγάπη», που είναι το ίδιο κήρυγμα του Εβραιομογγόλου Ψευδο-Χριστού των Δρακονιανών.... μια "αγάπη" τόσο μεγάλη και αδικαιολόγητη και παρανοϊκη, όσο για να σας γενοκτονήσει και να σας εξαλείψει τελείως !!!! Ακόμη και την αγάπη υπέρ της Κίνας, όταν αυτή θα σας γενοκτονεί εντελώς και ήδη έχει αρχίσει να το κάνει!!! Αυτό το κήρυγμα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, είναι απλά ανοησία και μια αυτοκτονία, και έχει ως ύπουλο σκοπό να εξουδετερώσει τα ένστικτα επιβίωσης της Λευκής και Μαύρης φυλής.

Ε) Ξεκίνησε την καριέρα του ακούγοντας φωνές μέσα στο κεφάλι του που τον διέταζαν να κάνει ορισμένες ενέργειες και ξεκίνησε την καριέρα του ζητώντας συμβουλές από μέντιουμ και τηλεπαθητικούς (= δαιμονική κατοχή - Channeling). Όπως η Ο. Ε. Α. αποκάλυψε οι Διαστημικοί Δρακονιανοί χρησιμοποιούν προηγμένες ψυχοτρονικές μεθόδους που μπορούν να προκαλέσουν φωνές μέσα στο κεφάλι του θύματος προκειμένου αυτό να κάνει ορισμένες επιθυμητές ενέργειες ως "άβουλο ρομπότ - δούλος τους", και έχουν τεχνολογία ελέγχου του μυαλού εξ αποστάσεως που χειραγωγεί την υπόφυση του εγκεφάλου του μέντιουμ ...διότι ολοι αυτοί είναι δρακονιανοί πράκτορες μάγοι - ζόμπι της Σελήνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΕΠΙΘΕΣΗ στον προδότη εβραίο David Icke και στους λοιπούς παρόμοιους δρακονιανούς Κινεζικούς ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και μην τους ακούτε! ΕΙΝΑΙ πολύ επικίνδυνοι και απειλούν την επιβίωσή όλων.

ΣΧΕΤΙΚA:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟ DAVID ICKE ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις