ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 November 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: KOINH ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!!!

ΑΡΧΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ:

ΦΙΛΤΑΤΕ "ΑΛΦΕΙΕ ΠΟΤΑΜΕ",

ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, KAI ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΩΣ ΚΡΟΝΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "ΗΠ-Ε-Ι" (ΔΥΣΕΩΣ) ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ." ΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ. (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ ΣΕΛΗΝΗ+ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ)
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ (ΜΑΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ ΜΕ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΟΥ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΥΡΗΜΑ. ΕΥΓΕ.
ΔΥΝΑΜΙΣ!
................................................................

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ Ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΟΤΚΑ;;;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΣΑΣ ;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ "ΗΠΑ";;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ;
ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.

Υ.Γ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΜΗ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!

AΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Πράβδα: Εξωγήινη εισβολή στη Γη το 2012 με ....εχθρικές διαθέσεις

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Απάντηση Ο.Ε.Α.:
Πληροφορούμε τους Έλληνες οι οποίοι θέτουν τέτοια παρόμοια ερωτήματα με το email του αναγνώστου μας ότι συμφώνως με ειδικό σήμα της Ο.Ε.Α. το οποίο αναρτήθηκε από την Ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και από τις φίλιες Ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. το κριτήριο επεμβάσεως και ελεύσεως του Ανδρομέδιου στόλου στον πλανήτη μας,δεν είναι κριτήριο χρονολογικό αλλά είναι κριτήριο ποιότητος και συμπεριφοράς.
Συγκεκριμένα δια λόγους αποφυγής καταστροφικών παρεξηγήσεων,και αποφυγής από καταστρεπτικές μπλόφες του αντιπάλου,η Ο.Ε.Α. ξεκαθάρισε στο σήμα αυτό ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητος και συμπεριφοράς τα οποία θα είναι και κριτήρια δια τους Γήινους για τον διαχωρισμό και την διάκριση μεταξύ των Δρακονιανών της Σελήνης και των συμμάχων τους Κρονίων οι οποίοι θα υποδύονται δήθεν τους κυβερνητικούς νομοταγείς του Ανδρομέδιου στόλου της περιοχής Κρόνου και μεταξύ των πραγματικών Ανδρομεδίων οι οποίοι βρίσκονται τώρα στην τροχιά του Κρόνου.
Τα κριτήρια αυτά δεν θα επαναληφθούν στην παρούσα φάση.
Το κύριο κριτήριο είναι ότι εάν οι ερχόμενοι φέροντας τον τίτλο των Ανδρομεδίων κυβερνητικών αστερισμού Ανδρομέδας,εάν καλέσουν τα κράτη μέλη της 666/1 ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ-ΕΥΡΏΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ)και τα κράτη της 666/2 Θ.Ι.Μ.(ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ)να συμμετάσχουν σε στρατιωτική επίθεση των φερομένων ως Ανδρομεδίων εναντίον των Δρακονιανών της Κίνας ή ακόμη χειρότερα των κρατών τα οποία ανήκουν στον άξονα 888 Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ),τότε αυτό θα είναι απόλυτο κριτήριο του ότι οι φερόμενοι ως Ανδρομέδιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ οι κυβερνητικοί νομοταγείς Ανδρομέδιοι προερχόμενοι εξ αστερισμού Ανδρομέδας μέσω Σείριου αλλά θα είναι οι Δρακονιανοί και οι σύμμαχοι τους Κρόνιοι στασιαστές εναντίον του αστερισμού Ανδρομέδας,με σκοπό την πρόκληση αντεπιθέσεως των χωρών του άξονος Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” εναντίον της Ινδίας και εναντίον των χωρών του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. με σκοπό την γενοκτονία των τελευταίων.

Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις