ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 13 November 2011

Συμπαιγνια των εβραιοσαξονων της Ε.Ε. για να γινουν οι καταλληλοι συνηρμοι για "πατριωτικο" ΛΑ.ΟΣ.

http://news247.gr/ellada/politiki/politiki-krisi/bild_sthn_kyvernhsh_kai_oi_antishmites_toy_la_o_s.1489140.html

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27322&Itemid=131

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27346&Itemid=131

Ελληνες τα ως ανω δημοσιευματα ειναι υπουλα δόλια οπλα αποπροσανατολισμου ωστε να γινουν οι συνηρμοι οτι το ΛΑ.ΟΣ. ειναι πατριωτικο κομμα και οχι προβοκατορικο οπως εχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πολλακις! Γι αυτο τιναξτε στον αερα αυτα τα δημοσιευματα τα οποια πανε να δημηουργησουν κλιμα οτι: "να! ιδου! οι εβραιοι καταστρέφουν τον κοσμο και να! ιδου! Το ΛΑ.ΟΣ. και ο Καρατζαφερης ειναι πατριωτες και διώκονται απο τους εβραιους....

Για να καταλάβετε τα αισχρά ψεύδη των δημοσιευμάτων τους αυτα γράφουν ότι:

Εμείς του ΛΑ.Ο.Σ. "είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες". Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με Εβραίους(δηλαδή μασόνους), ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές", αναφέρει για τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τη στιγμή που το ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκεται σε προσυνενοημένη συμπαγνία με το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που ο Βελόπουλος και άλλοι του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν μιλήσει υπέρ της συμμαχίας Ισραήλ - Ελλάδας, έχουν προσεγγίσει το κόμμα Λικουντ του Ισραήλ (ακραιφνή σιωνιστικό) και τη στιγμή που έχουν δεδηλωμένους ομοφυλόφιλους στο ΛΑ.Ο.Σ. όπως ο Βαίτσης Αποστολάτος και τη στιγμή που έχουν δεδηλωμένους μασόνους "Ιλουμινάτι" μέσα στο ΛΑ.Ο.Σ. όπως ο Καραποστόλου και τη στιγμή που υπερψήφισαν το μνημόνιο και έφεραν την δικτατορική εβραική τρόικα των διεθνών εβραιοκινέζων τραπεζιτών στην Ελλάδα με πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και καταπάτηση των βασικών άρθρων του συντάγματος!

Ολα λοιπόν μια αισχρή συμπαιγνία ειναι, ολα αυτα τα δημοσιευματα απο τα ως ανω στημενα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού)! Τοσο μαλακες σας θελουνε τους νεοελληνες! Δηλαδη μας λενε με λιγα λογια οτι η Ελλαδα ειναι (ταχα) αυτονομη και δεν διοικείτε (ταχα) απο κανεναν και (ταχα) δεν υπακουει σε καμια "υπερδυναμη" του τυπου Γερμανιας και Γαλλίας και ΗΠΑ - ΚΙΝΑΣ και (ταχα) κανει του "κεφαλιου" της και ειναι (ταχα) μη ελεγχόμενη και κανει οτι θελει και βαζει από μόνη της στην κυβερνηση και σε θεσεις εξουσιας (ταχα) αντισημιτες του ΛΑ.ΟΣ. με σκοπο να μπει στην συνείδηση των ελληνων οτι επροκειτο για οντος πατριωτικο κομμα το ΛΑ.ΟΣ (διαβαζε: προβοκατορικο κομμα της θεοσοφικής εταιρείας (Λονδίνο=>Θιβέτ=>Κίνα) το οποιο εχει σχεδιασθει για την τελική γενοκτονια των ελληνων).
Ετσι σας δουλευουν τα μασονικα αποσκατα! Αυτα ειναι τα μυαλά τους και ετσι πανε να σας σύρουν σε γενοκτονια.... με την υπογραφη σας!!!

Θα επανέρθουμε σε αυτά τα θέματα εν εύθετο χρόνο....
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 300ΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ - ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ - ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ (ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ) ΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΟΧΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ !!!

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΛΕΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ...ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "PACT OF SHANGHAI - TURK NET"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/pact-of-shanghai-turk-net.html

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html

Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1948.html

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις