ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 15 November 2011

Ορατός ο κίνδυνος "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση Ανατολή



Τρέχουν να προλάβουν οι αιμοσταγείς παράφρονες -υπό καταληψία- λακέδες της HONG να βάλουν μπρος ένα "μίνι" πυρηνικό ολοκαύτωμα, ήτοι να ρίξουνε εκατέρωθεν καμιά 60αριά πυρηνικές κεφαλές, ελάχιστες σε σχέση με όσες μόλυναν τους ουρανούς του πλανήτη κατά την διάρκεια του "Ψυχρού Πολέμου" μεταξύ Η.Π.Α. και USSR, αλλά αρκετές ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια μείωσης των πληθυσμών του πλανήτη, εκκαθαρίσεως εδαφών για εποικισμό και βεβαίως αρκετές ώστε να τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη με σκοπό να αποδεχτούν τα χειρότερα, δηλαδή την γενοκτονία των 2/3 των κατοίκων του πλανήτη.

Οι κραυγές αγωνίας ανά τον πλανήτη είναι αρκετές αλλά τα συμπαιγνιακά ΜΜΑ παίζουν το παιχνίδι "Εάν δεν είναι στις ειδήσεις, δεν υπάρχει είδηση". Άλλωστε, την Ευρώπη την ενδιαφέρουν οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια και όχι ένας πιθανός Γ'Π.Π.

Ήδη, ο άρρωστος από καρκίνο(τυχαία και αυτός) Ούγκο Τσάβεζ δηλώνει απερίφραστα πως είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου ο οποίος θα καταστρέψει τον κόσμο. Από κοντά και ο αποσυρθείς ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο ο οποίος προειδοποιεί πως "ετοιμάζουν πυρηνικό πόλεμο".

Ουδείς εκ των δύο όμως δεν δείχνει το δάχτυλο προς τον αληθινό υπεύθυνο, την γενοκτονική Κίνα, όργανο επί γης του αρχισυνωμότη Σιν Σιών ο οποίος κινείται "κατά τας γραφάς". Λογικό θα σκεφτεί κάποιος, μιας και οι δύο χώρες, Βενεζουέλα και Κούβα, διατηρούν σχέσεις εξαρτήσεως με κινεζικές βιομηχανίες τόσο για οπλισμό όσο και για υπόλοιπα εμπορικά "αγαθά" της Σίνας.

Ορατός ο κίνδυνος "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες προειδοποίησε χθες κατά του κινδύνου ενός "πυρηνικού πολέμου" στη Μέση Ανατολή, ο οποίος θα απειλούσε το μέλλον του πλανήτη, λόγω των εντάσεων ανάμεσα στο Ιράν και τους Δυτικούς για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

"Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου, ο οποίος μπορεί να σημάνει το τέλος του κόσμου", τόνισε ο Τσάβες, σύμμαχος του Ιράν.

"Οι πρώτοι που ευθύνονται για τον κίνδυνο αυτόν είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της, ανάμεσά τους και το Ισραήλ, που έχουν στην κατοχή τους πολλές ατομικές βόμβες", πρόσθεσε.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ασκούν πιέσεις στο Ιράν από την περασμένη εβδομάδα που δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενεργείας, στην οποία εκφράζονται έντονες υποψίες ότι το Ιράν έχει εργαστεί για την ανάπτυξη ατομικού όπλου.

Το Ιράν απέρριψε τις κατηγορίες της ΙΑΕΑ, η έκθεση της οποίας δημοσιοποιήθηκε σε μια περίοδο που οι Ισραηλινοί απειλούν για προληπτική επίθεση εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_9955.html

"Ετοιμάζουν πυρηνικό πόλεμο"
"Στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου βάζει τον κόσμο η έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής ενέργειας (ΙΑΕΑ) για το Ιράν", σύμφωνα με άρθρο του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.

Ο Κάστρο υποστηρίζει ότι Βρετανία και Ισραήλ, προετοιμάζουν επίθεση εναντίον του Ιράν και η ΙΑΕΑ εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

"Το πιο περίεργο είναι ότι μόλις το ΝΑΤΟ είχε ολοκληρώσει την επιχείρηση του στη Λιβύη" στα τέλη Οκτωβρίου, η ΙΑΕΑ "έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση της που είναι πολιτική, ιδιοτελής και δογματική, η οποία θέτει τον κόσμο στα πρόθυρα του πολέμου με χρήση πυρηνικών όπλων", γράφει ο Κάστρο στο άρθρο του με τίτλο "γενοκτόνος Κυνισμός".

Ο 85χρονος ηγέτης, υπογραμμίζει ότι ενεργώντας έτσι η ΙΑΕΑ "ένας οργανισμός του Ο.Η.Ε. που θα πρέπει να παραμείνει στην υπηρεσία της παγκόσμιας ειρήνης" στηρίζει "τον πυρηνικό πόλεμο που η αυτοκρατορία των γιάνκηδων, σε συμμαχία με τη Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ, προετοιμάζει λεπτομερώς εναντίον του Ιράν".

"Μετά το περίφημο Veni, vidi, vici του Ρωμαίου αυτοκράτορα (Ήρθα, είδα και κατέκτησα), που αναμεταδόθηκε στην κοινή γνώμη μετά το θάνατο του Λιβύου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, δεν μπορούμε πια να βρούμε λόγια για να περιγράψουμε την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών", εκτιμά ο Φιντέλ Κάστρο.

Στην έκθεσή της που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η ΙΑΕΑ εκφράζει "σοβαρές ανησυχίες" σχετικά με τη στρατιωτική διάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Η Τεχεράνη απέρριψε την έκθεση, κατηγορώντας την Υπηρεσία ότι είναι όργανο στα χέρια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ για να την απομονώσουν.

Ο Φιντέλ Κάστρο στο άρθρο του θεωρεί ότι είναι αναγκαίο "η ανθρωπότητα να έχει επίγνωση των κινδύνων που διατρέχει αδυσώπητα να περιέλθει σε μια πλήρη και τελική καταστροφή που θα είναι το αποτέλεσμα των ανεύθυνων αποφάσεων των πολιτικών στα χέρια των οποίων η τύχη, περισσότερο ότι το ταλέντο ή την αξία, έχει βάλει τη μοίρα της ανθρωπότητας".
http://news247.gr/kosmos/news/etoimazoyn_pyrhniko_polemo.1490136.html

Ελπίζουμε ότι σόφρονες άνθρωποι σε καίριες θέσεις θα αποτρέψουν αυτό που πάει να ξεκινήσει, ανατρέποντας από τις καρέκλες εξουσίας όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα, προσκυνητές της HONG, και θα τους ξαποστείλουν στα βάθη των θαλασσών. Μία ανατροπή θα ήταν καλοδεχούμενη επιτέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
IAEA: IRAN
http://www.iaea.org/newscenter/focus/iaeairan/index.shtml
http://www.iaea.org/newscenter/news/2011/bog091111.html

Ο Γενικός Διευθυντής της ΙΑΕΑ είναι βέβαια λευκοκίτρινος "ιάπωνας"...
http://www.iaea.org/About/dg/amano/biography.html

Είναι να απορείς με την αλλοπρόσαλλη στάση του Νετανιάχου. Πριν το καλοκαίρι του '11 το έπαιζε σεμνά και ταπεινά, τώρα βγάζει προς τα έξω το προφίλ του αδιάλλακτου αιμοσταγή παράφρονα. Αν αυτά δεν είναι δείγματα καταληψίας και χειραγώγησης... Αν εκεί στο Ισραήλ, τους έχουν παραμυθιάσει ότι με κάποιο μαγικό αβραμικό τρόπο θα σωθούνε, ας χτυπήσουνε γερά δυο τρεις φορές το κεφάλι τους στα τείχη που τους έχουν βάλει μέσα και χαίρονται, μπας και συνέλθουν και ανατρέψουν εν τέλει όλους τους ανώμαλους χειραγωγούμενους, για να έχουν ελπίδα επιβιώσεως. Τουλάχιστον, αυτό δείχνει η κίνηση πρώην αξιωματικών της Μοσσάντ να ξεσκεπάσουν το σχέδιο Νετανιάχου για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν... Και σημειώνουμε το "πρώην" διότι οι νυν στην Μοσσάντ παίζουν άλλο παιχνίδι...

Iran missile development commander killed in explosion
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8887322/Iran-missile-development-commander-killed-in-explosion.html

Israel refuses to tell US its Iran intentions
Israel has refused to reassure President Barack Obama that it would warn him in advance of any pre-emptive strike on Iran's nuclear capabilities, raising fears that it may be planning a go-it-alone attack as early as next summer.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/8886543/Israel-refuses-to-tell-US-its-Iran-intentions.html

Allen West: US Must 'Absolutely' Support Israel in Iran Attack
http://www.newsmax.com/Headline/west-iran-israel-nuclear/2011/11/10/id/417646?s=al&promo_code=D7D1-1

Threat by the US/Israel/UK on Iran
http://eyreinternational.wordpress.com/2011/11/13/threat-by-the-usisraeluk-on-iran/
(Εξοπλισμοί-Στρατηγική, εικόνες οπλικών συστημάτων)

William Hague does not rule out military option on Iran
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8888082/William-Hague-does-not-rule-out-military-option-on-Iran.html

Barack Obama to consider all options to stop Iran getting nuclear weapons
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/8887887/Barack-Obama-to-consider-all-options-to-stop-Iran-getting-nuclear-weapons.html

Επικίνδυνα παιχνίδια με το Ιράν με σκοπο την αναφλεξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/3.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις