ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 2 November 2011

Τσαντίρ Βουλή-Αβουλία και Καραγκιόζ-Μινέικο μαχαλά μπερντέ, Σόου και Επιβλαβές.η μετάφραση του τίτλου έγινε εις την γλώσσα των προδοτών ΤουρκοΕβραίων βουλευτών δια να εννοήσουν καλύτερα το παρόν μήνυμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΟ
Σχόλιο της Ιστοσελίδος Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ δια τα όσα παρακολουθούμε να γίνονται το τελευταίο 48ωρο.
Παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες το θέατρο του μασονικού Κινεζοκινούμενου ΕβραιοΣαξονικού “παραλόγου”.
Ήτοι της δηλώσεις των Εβραιοπαίων οι οποίοι δηλώνουν “έκπληκτοι” τάχα με την απόφαση του πρωθυπουργού χρεωκοπίας-καταστροφής-διαμελισμού και γενοκτονίας της Ελλάδας προδότη ΕλληνοΕβραίου Τζέφρυ παπάντριου μινέικο τσάντ χθες το βράδυ να ζητήσει δημοψήφισμα,ωσάν ο Τζέφρυ να μην είχε διαταχθεί να πράξει έτσι και το έπραξε τάχα και δήθεν ακατανόητα δια τους Εβαιοπαίους,και τάχα και δήθεν αυθόρμητα!!
ενώ ταυτόχρονα τα “ευαίσθητα” στημένα χρηματιστήρια παγκόσμια είχαν τεράστια πτώση.
Ώστε σύμφωνα με το σχεδιασμό και να φορτωθεί στην Ελλάδα ότι τάχα αυτή φταίει για την παγκόσμια κρίση τάχα και ώστε η Ελλάδα είτε έμμεσα μέσω δημοψηφίσματος είτε άμεσα να καταφύγει σε εκλογές ώστε με δεδομένη την απέχθεια του κοινωνικού ιστού προς τα κόμματα και τους πολιτικούς στις εκλογές να μην μπορεί να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση και έτσι να πάμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο σε κυβέρνηση συνεργασίας η ”σωτηρίας” ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ.
Όπου το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το υπουργείο άμυνας όπου μετά από την εισβολή του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. να χρεωθεί την Εθνική ήττα και απώλεια της μισής Ελλάδος και ώστε να μείνει μόνο του το ΛΑ.Ο.Σ. μετά στην κυβέρνηση και στην μισή Ελλάδα πλέον στον Μυστρά το οποίο ΛΑ.Ο.Σ. με την βοήθεια του “μετανοημένου” μετά ΝΑΤΟ θα δημιουργήσει την αυτοκρατορία μαϊμού Κωνσταντινουπόλεως 666 κλπ κλπ βλέπε κείμενα της Ο.Ε.Α.
Ένα θέατρο όμως το οποίο το ξέρουμε καλά στην Ιστοσελίδα.
Το οποίο θέατρο καλούμε τον Ελληνικό λαό να ανατρέψει με ένοπλη εξέγερση βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος. επαναφορά του καταστρατηγημένου και στην ουσία κατακουρελιασμένου και καταργημένου συντάγματος από το πραξικόπημα του ΕβραιοΠΑΣΟΚ,και απονομή δικαιοσύνης συμφώνος με το σύνταγμα και τους νόμους του ποινικού κώδικα.τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο ωμή εφαρμογή των νόμων και του συντάγματος.
ήτοι των άρθρων 134-151 του ποινικού κώδικα τα οποία επιβάλλουν πολλαπλές θανατικές ποινές εναντίον του Εβραίου προδότου ψευδοπροέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια,εναντίον όλων των πρωθυπουργών-υπουργών-βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,εναντίον όλων των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. ως συνυπογράψαντος τα αρχικά μνημόνια παραδόσεως ήτοι προδοσίας της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας στην Κινεζογενή κατοχική ΕβραιοΣαξονική Τρόικα,εναντίον όλων των λοιπών εκ των 300 προδοτικών καθαρμάτων της “Ελληνικής”Βουλής-Αβουλίας των Ελλήνων,οι οποίοι πρόδωσαν την Ελλάδα μέσω υπερτονισμού των “εισοδημάτων του λαού”(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ),και της “φορολογίας του λαού”(ΝΔ),και μέσω της πλήρους αποσιωπήσεως και της δολίας αποκρύψεως της προδοσίας της Εθνικής Κυριαρχίας,της συνεπαγόμενης την οικονομική και επιχειρησιακή επάρκεια των ενόπλων δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας,ώστε ο Ελληνικός στρατός να σφαγεί από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ,και ώστε οι 450.000 Αλβανοί ένοπλοι Ελλάδος και οι 600.000 ένοπλοι Ισλαμιστές Ελλάδος,να γενοκτονήσουν το ήμισυ του Ελληνικού πληθυσμού ήτοι τους Έλληνες της Βορείου-κεντρικής-δυτικής στερεάς-και της νησιωτικής Ελλάδος αιγαίου και ιονίου,κατά την διάρκεια διακυβερνήσεως της Ελλάδος από την μεθοδευμένη “κυβέρνηση συνεργασίας-σωτηρίας”.
Συμφώνως με τα άρθρα 134-151,συνένοχοι της ως άνω προδοσίας της νομοθετικής εξουσίας ήτοι των 300 προδοτικών καθαρμάτων της ΕλληνοΕβραικής Βουλής,είναι οι Στρατηγοί-Πτέραρχοι-Ναύαρχοι των άνευ εξαιρέσεως μασόνων των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων,της ΕΛ.ΑΣ,και της ΚΥΠ/ΕΥΠ,ήτοι της εκτελεστικής εξουσίας η οποία υπακούοντας στις προδοτικές διαταγές της εκτελεστικής υπέρεξουσίας της κυβερνήσεως του ΕβραιοΠΑΣΟΚ,διέλυσε δολίως τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις,την Ελληνική Αστυνομία,και την ΚΥΠ/ΕΥΠ. με τον ίδιο σκοπό της κατοχής και της γενοκτονίας των μισών Ελλήνων από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εντός του 2011.
Ομοίως,συμφώνως με τα άρθρα του ποινικού κώδικα 134-151,πρέπει να επιβληθούν θανατικές ποινές ενοχής σε “προδοσίας της χώρας”και “εσχάτης προδοσίας”εναντίον όλων ανεξαιρέτως των εισαγγελέων-εισηγητών-δικαστικών-επιτρόπων των τεσσάρων ανωτάτων δικαστηρίων της Ελλάδος,ήτοι του Αρείου Πάγου,του ελεγκτικού συνεδρίου,του ανωτάτου ειδικού δικαστηρίου,και ειδικώς εναντίον των εισηγητών-και επιτρόπων-δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας τα οποία προδοτικός,ενεργητικός και παθητικός δια της σιωπής και αδράνειας,άπαντες συνεργάσθηκαν εις την παράδοση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας εις την Κινεζογενή ΕβραιοΣαξονική ανθελληνική κατοχική Τρόικα πλήρους διαλύσεως της Ελλάδος και βιολογικής εξοντώσεως-γενοκτονίας των Ελλήνων από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.
Επειδή δεν θα υπάρξουν Ελληνικά δικαστήρια τα οποία θα δικάσουν τους ως άνω προδότες της νομοθετικής-εκτελεστικής-δικαστικής εξουσίας,δια ταύτα σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος,οι Έλληνες πολίτες,οι Έλληνες χαμηλόβαθμοι της ΕΛ.ΑΣ.,των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων,και της ΚΥΠ/ΕΥΠ ,έχουν το καθήκον και το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε τρόπο,ήτοι και τον ένοπλο τρόπο ένοπλης επαναστάσεως δια την ανατροπή και δια την θανάτωση των ως άνω προδοτών των τριών Ελληνικών εξουσιών,με σκοπό της ενόπλου επαναστάσεως την επαναφορά του Ελληνικού συντάγματος και των Ελληνικών νόμων σε ισχύ και πλήρη λειτουργία,με παράλληλη εκδίωξη των 50 ΕβραιοΣαξόνων υπέρ-υπουργών της κατοχικής Τρόικας από την Ελλάδα,και με παράλληλη απέλαση όλων των μεταναστών,νομίμων ή παρανόμων από την Ελλάδα εκτός των νομοταγών μεταναστών μαύρης φυλής,των νομοταγών λευκών Ρώσων,και νομοταγών λευκών Ισλαμιστών,με πρώτους για απέλαση μετανάστες τους ένοπλους Αλβανούς,τους ένοπλους Ισλαμιστές,και τους κρυφίως οπλοφορούντες Κινέζους.
Άνευ της αδείας της Ο.Ε.Α.
Ιστολόγιο Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
DRAG
NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1948.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις