ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 March 2011

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: O.E.A. ΓΙΑ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

ΠΡΟΣ : ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ».

ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600. ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ ΘΕΤΙΚΑ.

ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.

ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ.

ΠΡΙΝ ΛΑΒΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ “ΦΙΛΟ” Η ΨΕΥΔΟΦΙΛΟ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ. ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ ΣΘΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΟΡΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΩΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΟΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

(σημ.ιστολογίου: Με έναυσμα και έναρξη τα βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια χρηματιστηρίου εβραιοσαξόνων χρηματιστών καθαρμάτων τύπου Τζορτ Σορος πάνω στις τιμές και τις μετοχές του Σιταριού μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2010, με αποτέλεσμα την πρόκληση πείνας – σιτοδείας στις αραβικές χώρες εισαγωγής αυτού του σίτου και άλλων ειδών άμεσης διατροφικής προτεραιότητας, μια πείνα που εκμεταλλεύτηκαν δεόντως οι πράκτορες της Τουρκίας και της Κίνας.. δείτε π.χ. τις σωρηδόν επισκέψεις του Ερντογάν και του Νταβούτογλου στα ισλαμικά κράτη λίγο πριν και κατά το ξέσπασμα των εξεγέρσεων)

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΕ ΕΚΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ TRANSIT (ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΉΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α» ΜΟΜΦΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α» ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ - ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΗΠΙΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ.

ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΜΟΜΦΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ Ο ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

ΣΤΑ ΛΕΓΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΟΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΛΗΠΤΕΣ ΧΑΠΑΚΙΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΟΝ ΛΙΘΙΟΝ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΗΛΙΘΙΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.»

2 comments:

OD said...

Άκουσα και διάβασα μόλις τώρα το μύνημα του κυρίου Καραγεωργίου. Να ξέρει ότι δεν είναι μόνος. Να μην πτοείται. Δυστυχώς το τίμημα της ενεργής εναντιώσεως απέναντι στον πολυπλόκαμο συνωμότη είναι η "περιθωριοποίηση" από το πολιτικώς ορθό(βλέπε υπνωτισμένο) κατεστημένο. Η εύκολη λύση είναι η απόρριψη. Είναι ίδιον του μαζανθρώπου, ή άρνηση της απεξάρτησης από το συρμό. Λογικό άλλωστε, κάθε εθισμένος θέλει το "ναρκωτικό" του και αρνείται ότι είναι εθισμένος. Όταν προτείνεται μία ερμηνεία (με αποδείξειες) που δε συμφωνεί με αυτά που τον υπνωτίζουν, τότε γίνεται θεριό και βγάζει νύχια. Το μαύρο γίνεται άσπρο και τούμπαλιν. Και άραγε ευσταθεί να κατηγορήσει ως τρελό κάποιος ο οποίος: Κάθεται και ανέχεται κάθε και πλήρη διακόρευση όλων των ιδιοτήτων που τον κάνουν Άνθρωπο. Αυτός ο οποίος τρώει μολυσμένα σάπια τρόφιμα επεξεργασμένα χημικώς μεταλλαγμένα, ζεί σε κλουβιά μεγαλουπόλεων, μαρκαρισμένος, όταν όλα όσα έμαθε είναι ψέμματα, όταν τον ψεκάζουν μες στα μούτρά του, όταν του παίρνουν το Είναι του, την Πατρίδά του, υποθηκεύεται το μέλλον του, όταν γύρω του ο θάνατος και η σήψη καλύπτουν τα πάντα, όταν ανά τον πλανήτη γίνεται ο κακός χαμός και αυτός όχι μόνο δεν εξοργίζεται, δεν εξεγείρεται αλλά τα θεωρεί και λογικώς καμωμένα, ε το να σε αποκαλεί αυτός ο τύπος ανθρώπου τρελό, είναι αστείο.
Όσον αφορά την ψυχιατρική, δυστυχώς ο χρόνος δεν επαρκεί για να παρατεθούν πλήρως τα εγκλήματά της κατά της ψυχής που υποτίθεται περιποιείται. Άλλωστε το παιχνίδι είναι "πάρε ένα κόσμο σκατένιο και ανώμαλο για τον οποίο ευθυνόμαστε εμείς και αφού απηυδήσεις και "σπάσεις" έλα σε μας να σου δώσουμε τα ωραία μας φάρμακα ώστε να γίνεις αναίσθητος για να μη νιώθεις την ασχήμια αυτού που σου κάνουμε". Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! Πάντα δουλεύουν έχοντας "πισινές" στα σχέδιά τους.
Συνεχίστε με την ίδια ορμή.
Και στην ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ, καλή δύναμη.

captainpontios said...

Αδερφε, και συνελληνα ΑΝΔΡΕΑ. Ημουν μεσα, και βγηκα. Αφου υπαρχουν ανθρωποι που μπορεσαν να βγουν(δεν ειμαι ο μονος), αρα μπορουν ολοι. Αυτοι που μενουν, ειναι οι καλοπερασακηδες, οι ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, και οι Ρουφιανοι-Ρουσφετολογοι. Δεν δικαιολογειται κανενας, και πολυ περισσοτερο ενας Επιστημονας, ειδικα αυτοι που εδωσαν ορκο του Ιπποκρατη, ειναι ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ. Ειναι καιρος, να καταλαβουμε οτι, αυτες οι κατηγοριες ανθρωπων, δημιουργουν τους Παγκαλους και τα Παγκαλακια, και οταν παμε στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, δεν πρεπει να αφησουμε πισω, τετοια ανθρωποειδη, γιατι τοτε θα ειμαστε και εμεις συνενοχοι.Αν λειψουν αυτοι, θα λειψουν και οι Παγκαλοι, και οι Εφιαλτες.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. " ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις