ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 20 June 2011

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΠΙΝΕΔΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ "ΛΟΝΔΙΝΟ 2012-ZION"

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ "ΙΛΛΟΥΜΠΙΝΕΔΙΑΚΩΝ" ΑΓΩΝΩΝ - ΨΕΥΔΟΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 - Ζ(S)ION.

Η "ΒΙΤΡΙΝΑ" ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ, ΟΙ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ"(ΙΛΛΟΥΜΙ-ΠΟΥΝ'ΤΟΙ;;;;), Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ "HONG", ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΣΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012. ΟΙ ΜΑΣΚΩΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΑ ΕΞΩΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΙΧΑΛΩΤΕΣ ΟΠΛΕΣ-ΠΑΛΑΜΕΣ, ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ(ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ - ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΕΚΙΝΟΥ 888), ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 2012 - ΖION ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "Α.Ο.Α." ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΠΛΗΘΗ... ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ 11/9/01 ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ" ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ: Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΡΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑΤΑ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" 2012... ΦΕΡΕ ΛΟΝΔΡΕΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!

ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΕΙΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ"...

ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: "Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ: "ΠΡΙΝ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ."

ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ "ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΥ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΩΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΡΓΑΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥΣ.

ΑΣ "ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΦΛΗ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΧΘΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΑΛΟ" 2012 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΘΕΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ.ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ «Αφήστε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει»
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_56.html
"Οσο το συντομότερο η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, τόσο το καλύτερο για όλες τις χώρες που βρίσκονται μέσα σε αυτή"

2 comments:

Αδράστεια said...

Έπρεπε να ονομαστούν "Εκτρωμάτεια 2012" ή "Abominatic Games 2012" Αγγλιστί. Αναρωτιέμαι, θα προλάβουν άραγε να τους "παίξουν" ή θα γίνουν σκόνη πολύ πιο πριν...!

OD said...

ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις