ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 8 June 2011

Ο O-BOW-MA ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ...ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(AMEURO;;;)

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από το σήμα Ο.Ε.Α. προς "αγανακτισμένους", το οποίο περιελάμβανε και μίνι χρονοδιάγραμμα για το επερχόμενο κοινό νόμισμα ΗΠΑ, Ευρώπης, το AMEURO(και όχι AMERO, το AMERO "κάηκε" χρόνια τώρα) και την Τρίτη 7/6/11 ο O-bow-ma υποδέχθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, αρχηγό κράτους με τις ανάλογες τιμές(όλο το τελετουργικό με τυφεκισμούς κλπ) και αυτός ήταν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Αυτό το οποίο προέβαλαν τα συμπαιγνιακά ΜΜΕ ανά τον πλανήτη είναι ότι συζήτησαν για τα bail outs της Ελλάδος και γενικότερα την οικονομική κρίση στην ευρωζώνη, για το τί θα κάνουν στη Λιβύη και περί ανέμων και υδάτων... Μάλιστα, όπως προβάλεται από τα ΜΜΕ, ο Ο-μπάμια συνέστησε στην γκεσταπίτισσα να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να "μη χρεωκοπήσει η Ελλάδα"(Ευχαριστούμε Ομπάρμαν) αλλά η "σιδηρά κυρία" της Ευρώπης του ανταπάντησε ότι η Ευρώπη είναι ήδη απασχολημένη με αυτά τα ζητήματα και η Αμερική να κοιτάει τη δουλειά της... Ο Ομπάμα πρότεινε επίσης, η ΕΚΤ να κόψει ευρώ(όπως κάνει η FED και έχει γεμίσει την Αμερική με δολάρια - κονφετί) και να "πλημμυρίσει" τις ευρωπαϊκές αγορές σε μία προσπάθεια να σωθούν οι τράπεζες και τα κράτη... Εκεί της γύρισε το μάτι(και καλά) της Μέρκελ και το έπιασε από τα μούτρα το καλό σκλαβάκι, η γκεστάπο.

Σε μία γραμμή όμως συμπυκνώνεται το "ζουμί" της συνάντησης: Decline of dollar, euro, δηλαδή η κάθετη πτώση των δολάριο και ευρώ...

Παραθέτουμε απόσπασμα από το σήμα της Ο.Ε.Α.

ΗΔΗ, ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ «ΗΠ.Ε.Ι.»(Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΜΕ ΟΝΟΜΑ «AMERICAN EURO” Ή ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΚΑ «AMEURO», ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ 666 ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ(SERVERS) ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 666 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ 666 Ή ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666.

ΗΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «AMEURO» - ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «ΓΙΕΝ» ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «AMEURO» - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ/ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ(DIGITAL CURRENCY) «AMEURO», ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 14 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ(STATES) ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΟΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2011, ΗΤΟΙ ΣΕ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ(COLLAPSE) ΤΟΥ ΕΥΡΩ(ΊΔΕ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΑΧΙΣΤΩΣ ΤΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ), ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ: ΙΤΑΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «AMEURO» ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 666, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ-ΤΣΑΝΤ-ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.


Το σήμα "ανέβηκε" την Παρασκευή 3/6/11. Τώρα, συναντώνται: ο εκπρόσωπος του ευρώ, καγκελάριος της Γερμανίας και ο εκπρόσωπος του δολαρίου, Πρόεδρος των Η.Π.Α. να συζητήσουν για την ...ελληνική κρίση. Σε ποιούς τα πουλάνε αυτά; Είναι δυνατόν ο Ομπάμα, ο Πρόεδρος της πρώτης, στα χρονικά της ιστορίας, αυτοκρατορίας που χρεωκόπησε να ζητάει να αποτραπεί η χρεωκοπία της Ελλάδος ενώ οι Η.Π.Α. βαρέσανε διάλυση;

Για τη μοιρασιά έγινε η συνάντηση. Για τις επόμενες κινήσεις τους προς την παγκόσμια υπερκυβέρνηση και το κοινό νόμισμα, θέτουν τα πρώτα πλαίσια συμφωνίας τώρα, ακριβώς όπως "προείδε" το σήμα της Ο.Ε.Α.

Τα γεγονότα λοιπόν "τρέχουν" κατ'ευχήν του αρχισυνωμότη του σύμπαντος...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html

Ομπάμα: Ρόλο-κλειδί για το ελληνικό ζήτημα έχει η Γερμανία
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15140051,00.html

Obama and Merkel talk policy and war in Washington
http://rt.com/news/obama-merkel-washington-meeting/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις