ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 9 June 2011

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ RIA NOVOSTI - FSB - ΡΩΣΙΑ

Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ «FSB»

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ:

1ΟΝ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ
2ΟΝ) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΒΟΛΟΣ 5/6/2011 – ΕΛΛΑΣ

ΘΕΜΑ: E-MAIL ΤΗΣ «FSB» ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «RIA NOVOSTI» KAI ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» (ellhnkaichaos.blogspot.com)


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

1ΟΝ) ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ «FSB»,
2ΟΝ) ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ
3ΟΝ) ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ,

ΕΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «RIA NOVOSTI» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ».

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙ’ ΗΜΑΣ. Ο ΕΜΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «RIA NOVOSTI» ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΥΘΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ & ΣΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΑΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΔΙ’ΕΣΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ». ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ «ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ» ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΣΑΠΜΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΙ’ΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΡΩΣΙΔΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ ΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΤΗΣ «FSB» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «RIA NOVOSTI» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ E-MAIL ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ 72 ΩΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ E-MAIL. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ E-MAIL ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΛΕΝ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΣΑΣ E-MAIL, ΗΤΟΙ ΤΟ E-MAIL ΤΗΣ «FSB» ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΤ’ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ».

ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ).

ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΙΚΑΝΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.


ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.,

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ: ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΣ ΕΣΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΣ ΕΣΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις