ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 18 June 2011

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ...

Σε εκπομπή του δίαυλου RT(russia today) αναλύθηκε το θέμα του ...θανάτου του ευρώ. Εν ολίγοις, το σενάριο ήταν αυτό του "καλού μπάτσου - κακού μπάτσου" και τους ρόλους υποδύονταν ένας χρηματιστής και ένας χρηματιστιριακός αναλυτής τραπέζης.

Αυτά που ειπώθηκαν ήταν ότι η ΕΕ είναι τρομοκρατημένη με την πιθανότητα η "κρίση" στην Ελλάδα να οδηγήσει σε φαινόμενο σπειροειδούς κατάρρευσης(spiral collapse) της ευρωζώνης παρασύροντας αρχικά τις Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ισπανία, κατόπιν να οδηγήσει σε κατάρρευση το ευρώ και δια αναδράσεως, το δολάριο...

Ο "καλός μπάτσος" υποστήριζε ότι οι Έλληνες έχουν ήδη κάνει πολλά βήματα προς τη δημοσιονομική εξυγίανση(εννοώντας την κυβέρνηση οπερέτα του Τζέφρυ Παπάντριου Μινέικο Τσαντ Τσιδενμπάουμ) και ότι όντως τα μέτρα που ζητούνται μέσω του Μεσοπρόθεσμου είναι αυστηρά αλλά και οι Έλληνες θα πρέπει να κατανοήσουν πως λειτουργούν βάσει μίας μη βιώσιμης κατάστασης σε ό,τι αφορά το μισθολογικό, την παραγωγικότητα, τα προνοιακά επιδόματα, τις συντάξεις κλπ, ό,τι συνθέτει δηλαδή ένα κράτος πρόνοιας και ευημερίας, που σημαίνει δηλαδή ότι "Έλληνες, μέχρι τώρα περνάγατε ζωή και κότα(!!!), αλλά για να σας αφήσουμε να ζήσετε(εκβιασμός) θα πρέπει να σκύψετε το κεφάλι και να μάθετε να ζείτε(ή καλλίτερα, να προσπαθείτε να επιβιώσετε) με μισθούς ινδονησίας και ωράρια "ελεύθερα" (σκλαβιά), ενώ θα πρέπει να ξεχάσετε όποια σκέψη ανεξαρτησίας, εθνικής κυριαρχίας και αυτοτέλειας."

Ο "κακός μπάτσος" έλεγε ότι πιθανώς η ΕΕ να μην αντέξει άλλη τέτοια "περιπέτεια" από την Ελλάδα, εννοώντας ότι στο διήμερο αυτό, της "στημένης" ακυβερνησίας με τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυρίως, η ευρωζώνη και το ευρώ καθώς και το δολάριο έφτασαν ένα "κλικ" από την ολική κατάρρευση! Εάν όμως αποχωρήσει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε σειρά θα έχουν οι Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ισπανία με συνέπεια πάλι την κατάρρευση του ευρώ και του δολαρίου.

Όσον αφορά την Αμερική, στις 15 Αυγούστου όπως ήδη έχει αναφέρει ο Καραγεωργίου στο σήμα περί "Αγανακτισμένων", εξαντλείται το ρευστό του προγράμματος QE2(quantitive easing, ποσοτική διευκόλυνση) της FED(μέσω Κίνας), οι ομιλητές φάνηκαν διστακτικοί, απέτρεψαν τους επενδυτές να αγοράζουν δολάριο(!!!) εν αναμονή των εξελίξεων(εάν θα δημιουργηθεί πακέτο QE3), ενώ αναρωτήθηκαν για το τί θα πράξει η Κίνα η οποία έχει μεγάλο μέρος του χρέους των ΗΠΑ αγορασμένο...

Αυτό που προκαλεί συνάψεις, είναι το γεγονός ότι μία "στημένη" κυβερνητική κρίση των 2 ημερών, στην Ελλάδα, οδήγησε στην παρολίγον κατάρρευση της ευρωζώνης και των ΗΠΑ, ενώ είχε ως αποτέλεσμα το οποίο βέβαια δεν λένε τα ΜΜΕ, την επιτάχυνση της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης! Κάτι που επιβεβαιώνει πλήρως το χρονοδιάγραμμα το οποίο παρατέθηκε στο σήμα ΟΕΑ περί "Αγανακτισμένων" αλλά ταυτοχρόνως, είναι και μία νύξη για το τί μπορούμε να περιμένουμε όταν, μετά τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα και τον μη σχηματισμό κυβέρνησης, μπούμε σε περίοδο ακυβερνησίας πολλών ημερών. Όλα αυτά συνέβησαν από την "στημένη" κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα, των 2 ημερών!!!

Όποιος κάνει τις συνάψεις στο μυαλό του καταλαβαίνει πως το όλο σκηνικό είναι μια μεγάλη απάτη, γιατί πως μπορεί η Ελλάδα του 2% επί του συνόλου της ευρωζώνης, οικονομικά, να οδηγεί σε θάνατο "σπιράλ" την υπόλοιπη ευρωζώνη και το δολάριο. Πώς γίνεται να φαληρίζει η Αμερική όταν σε Επιτροπές του Κογκρέσσου αναζητούν τα χαμένα 9 τρις. δολαρίων και διάφορα άλλα τέτοια στοιχεία. Είναι άλλη μία από τις χονδροειδέστατες απάτες των επιτελείων των υποτελών στην HONG, η οποία και εκτυλίσσεται κανονικότατα και άνευ διακοπής, μπροστά στα μάτια μας.

Μάλιστα, με το πέρας της "στημένης" κυβερνητικής κρίσης τα συμπαιγνιακά ΜΜΕ αλλάξανε τροπάρι απο χθες το βράδυ: Τώρα, που θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο(αφού τρομάξανε τα πλήθη, μέσω χειραγώγησης από τα ΜΜΕ ότι πάμε για φούντο) ως μονόδρομος και τώρα που θα δημιουργηθεί(;;;) νέο Πακέτο Στήριξης με λεφτά των αμερικανικών τραπεζών(οι οποίες καταρρέουν!!!), δάνειο ΜΑΜΟΥΘ(!!!) προς την Ελλάδα, "πουλάνε" ότι θα υπάρξει ηρεμία στις αγορές, ηρεμία στην Ελλάδα ώστε να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές που απαιτούνται(πλήρης ισοπέδωση των πολιτών της Ελλάδος δηλαδή) χωρίς να ανησυχεί για το εάν θα λάβει την επόμενη δόση ούτε τώρα ούτε την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Μαστίγιο και καρότο. Παρολίγον χρεωκοπία πριν 2 ημέρες, πάμε άνετα και πέραν του Σεπτεμβρίου τώρα... προκαλώντας στον άμοιρο τηλεθεατή ή ακροατή ή αναγνώστη, πολλαπλά ψυχονοητικά "σοκ" τα οποία μετατρέπουν το υποκείμενο - θύμα σε τρομοκρατημένο άβουλο ον, εύκολη λεία στα χέρια τους για ό,τι επιθυμούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
CrossTalk: Euro death?


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html

Από τίτλους ειδήσεων
Γράφει ο Θεόδωρος Χωριανόπουλος
Σερφάροντας στα Blog διαβάζω τις παρακάτω ειδήσεις που με οδηγούν μόνες τους σε κάποιες σκέψεις:
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ
Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Βελγίου, Λουκ Κόενε εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για την Ελλάδα από την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΠΑΡΟΖΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρόζο ,«Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βάλουν όλη τους την δύναμη ώστε να διασφαλιστεί ευρύτερη.........
πολιτική στήριξη στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα. Είναι μεταρρυθμίσεις για το καλό του λαού και για το καλό της Ελλάδας. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει το καθήκον της και η Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει και αυτή το ίδιο για να διατηρηθεί η χρηματοοικονομική σταθερότητα και η οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν θα έλυνε τίποτε και θα σήμαινε «την αρχή του τέλους» της ζώνης του ευρώ, δήλωσε σήμερα ο Ζαν-Πιερ Ζουγέ, πρόεδρος της Γαλλικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Αγορών (AMF).

Ομπάμα-Μέρκελ: Αναγκαιότητα η στήριξη της Ελλάδας

Η οικονομική στήριξη της Ελλάδας και η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη αποτελεί αναγκαιότητα για τη διατήρηση της σταθερότητας του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος που παραμένει ευάλωττο, συμφώνησαν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Αγκελα Μέρκελ, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στον Λευκό Οίκο.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ

Σαρκοζί και Μέρκελ συμφώνησαν το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα να βασιστεί πάνω στους όρους της συμφωνίας της Βιέννης, παρά τις αρχικές διαφωνίες τους για τη συμμετοχή των ιδιωτών. Σε κοινή δήλωση τους για την κρίση στην...
Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την έκβαση της κρίσης που απειλεί ολόκληρη την ευρωζώνη.

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: "ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ"

«Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να δεχθούμε να καθυστερήσουμε τις αποφάσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο», τόνισε, σχολιάζοντας τη φημολογία ότι η απόφαση ενδέχεται να αναβληθεί.
«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δε θέλουν να σωθούν;»
Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος, Allen Mattich.
«Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος.»

Δηλαδή για να «σωθούμε» και να «σώσουμε» την ΕΕ πρέπει να δανειστούμε με επαχθείς όρους και τοκογλυφικούς τόκους να χρωστάνε και τα τρισέγγονα μας, να δεχθούμε το μνημόνιο ένα αλλά και το μεσοπρόθεσμο, να δεχθούμε μειώσεις μισθών, συντάξεων, να κλείσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις, να απολυθούν ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και η ανεργία να πάει στα ύψη, να ξεπουλήσουμε όλη την δημόσια περιουσία, να γίνουν περικοπές παντού και να δεχτούμε φοροκαταιγίδα από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να δεχθούμε να σπιτώσουμε και να περιθάλψουμε όλους τους λαθρομετανάστες, συγχρόνως δε να συντηρούμε τον μεγαλύτερο αναλογικά στρατό στην Ευρώπη για την πιθανότητα να έχουμε πόλεμο με την Τουρκία και να αγοράζουμε από αυτούς που μας δανείζουν και πρέπει να σώσουμε όπλα και οπλικά συστήματα.
Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος.
Ε ! πολύ τους πάει!
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_9881.html

What Happens When the Fed's QE2 Ends?
http://online.wsj.com/article/SB70001424052748703529004576160303812858240.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις