ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 24 June 2011

Η US POSTAL SERVICE ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, US POSTAL SERVICE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ.

Αναστολή πληρωμών στο συνταξιοδοτικό ταμείο ανακοίνωσε η US Postal Service

22/6/2011
16:16
Την αναστολή των πληρωμών στο συνταξιοδοτικό ταμείο των εργαζομένων της ανακοίνωσε η U.S. Postal Service, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Η εταιρεία του δημοσίου, η οποία αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας εάν δεν εγκριθεί η καθυστέρηση της καταβολής 5,5 δισ. δολ. για τα προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελλοντικών συνταξιούχων, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει τις πληρωμές στις 24 Ιουνίου στο Federal Employees Retirement System, το οποίο καλύπτει περίπου το 85% των εργαζομένων. Η εταιρεία καταβάλλει 115 εκατ. δολ. κάθε δύο εβδομάδες και στόχος της είναι η εξοικονόμηση 800 εκατ. φέτος.

Η U.S. Postal Service αναφέρει πως έχει καταβάλει στο συνταξιοδοτικό ταμείο 6,9 δισ. δολ. περισσότερα και πως έχει ζητήσει από το κογκρέσο την θέσπιση νόμου για την επιστροφή των χρημάτων αυτών. Η εταιρεία το 2010 είχε ζημιές 8,5 δισ. δολ. το 2010 ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2011 είχε ζημιές 2,6 δισ. δολ.
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2303137&pg=1&pid=2303659&orderdir=asc#post_2303659

Η ΕΤΑΙΡIΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Short of money: U.S. Postal stops pension contributions
The state-owned company warned that it could log on bankruptcy in September.
http://economicsnewspaper.com/policy/german/short-of-money-u-s-postal-stops-pension-contributions-36435.html

1 comment:

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις