ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 24 June 2011

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ "ΜΑΤΡΙΞ"

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "CELEST".
ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.


Περί Αφύπνισης

Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση νομίζουν. Οι επικυρίαρχοι το γνωρίζουν. Το ποιοί είναι οι επικυρίαρχοι και οι υποτακτικοί τους, υπάρχουν εκτενείς αναφορές στα κείμενα της Ο.Ε.Α. Το ερώτημα είναι πώς οι άνθρωποι θα ενεργοποιήσουν αυτή τη δύναμη. Φανταστείτε ότι πάνω σε μια ζυγαριά γέρνει από την μια το σαθρό Σύστημα/Matrix και από την άλλη η βούληση/συναισθήματα των ανθρώπων. Το σύστημα/Matrix δεν είναι αήτητο, οι χειριστές του όμως είναι πολύ πονηροί και γνωρίζουν ότι αν αφυπνιστεί ο κόσμος, η πλάστιγγα θα γείρει προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Δεν το θέλουν αυτό, δεν τους συμφέρει αυτό. Γνωρίζουν την δύναμη του κόσμου αν αφυπνιστεί. Άρα τι κάνουν; Χρησιμοποιούν εργαλεία για συναισθηματικό και διανοητικό ακρωτηριασμό μέσω της περίφραξης της ανθρώπινης νοήσεως σε θρησκείες, κάλπικα πολιτικά δίπολα κλπ. Διαίρει και βασίλευε. Μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ένα άβουλο, καχεκτικό, δουλοπρεπές δίποδο. Απευθύνονται στα χαμηλά ένστικτα των ανθρώπων, δηλαδή δόξα, χρήμα, εξουσία, προβολή, αυτοεπιβεβαίωση, για ιδιοτελείς σκοπούς του κάθε ανθρώπου. ‘Χαϊδεύουν τα χαμηλά τσάκρας’ των ανθρώπων, τους εμποτίζουν και τους καλλιεργούν μια άρρωστη μεγαλομανία με αποτέλεσμα να εστιάζονται στο ίδιο όφελος παραβλέποντας το συνολικό. Τα ανθρώπινα πάθη καλλιεργούνται εργολαβικά, είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Πόσες φορές δεν είδαμε να κατευθύνεται μια κοινωνική ομάδα ενάντια σε μια άλλη. Ή κράτη εναντίον κρατών; Ή πόσες φορές οι άνθρωποι δεν εκδηλώνουν μίσος η φθόνο για άλλους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι από φύσει τους ικανότεροι σε κάποιον τομέα. Αποτέλεσμα; Να περιθωριοποιούνται κοινωνικά αξιολογότατοι, ικανότατοι και έντιμοι άνθρωποι και να αναδεικνύονται άλλοι λιγότερο ικανοί και χαμηλότερων ηθικών αντιστάσεων. Αλλά φευ… αυτό στερεί την κοινωνία από υγιείς δυνάμεις και στο τέλος αρρωσταίνει η κοινωνία. Ποιός φταίει; Μα το συλλογικό προκύπτει από την άθροιση των ξεχωριστών ατόμων. Αν η συνισταμένη οδηγεί στο βούρκο τότε στο βούρκο θα κολυμπήσει η κοινωνία. Αν μία Κρίσιμη Μάζα της ανθρωπότητας αφυπνιστεί, και αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο το συνολικό όφελος αφήνοντας στην άκρη πάθη και μικροσυμφέροντα, θα δημιουργηθεί μια Συνισταμένη Δύναμη στη συλλογική συνείδηση των ανθρώπων που θα αλλάξει την ροή του προγράμματος του Σύστηματος/Matrix. Η πλάστιγγα θα γυρίσει υπέρ της ανθρωπότητας. Και το Σύστημα/ Matrix θα είναι ΑΝΗΜΠΟΡΟ να το σταματήσει. Το τι ΝΙΩΘΟΥΝ και το τι ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά οι άνθρωποι έχει αντίκτυπο σε πιο ψηλά/συλλογικά επίπεδα. Οι επικυρίαρχοι και οι υποτακτικοί τους τρέμουν την αφύπνιση του κόσμου. Αυτή η αφύπνιση πρέπει να γίνει σε διάφορα επίπεδα, θρησκεία, πολιτική κλπ. Πρέπει ο κόσμος να αφήσει στην πάντα το ‘’γιατί να πετύχει αυτός και όχι εγώ’’ άσχετα αν αυτός είναι ικανότερος σε κάποιο τομέα. Πρέπει να γίνει βίωμα στον κόσμο ο σεβασμός στον πιο έντιμο και πιο ικανό, να αναδεικνύει τον πιο έντιμο και ποιό ικανό, με ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

4 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ
ΣΥΓΧΑΡΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

nosdevelopment said...

Σέβας, σε αυτούς που ακούν τις σάλπιγγες…

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Πολυ ωραια ολα αυτα.Ειναι ομως εργο ζωης,η τουλαχιστον αρκετων χρονων.Δυστυχος δεν μπορουν να αλλαξουν τοσο γρηγορα...Η ζημια στο συστημα πιστευω οτι εχει ξεκινησει εδω και χρονια απο μερικους αφυπνισμενους.Δεν πιστευω οτι θα αλλαξουν ξαφνικα τα πραγματα,αλλα αργα και σταθερα...Αντε,ας βαλουμε τα δυνατα μας οσοι ειμαστε λιγομ πιο συνειδητοποιημενοι,να γινουμε παραδειγματα προς μιμιση!!!

Anonymous said...

@ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ,τεράστια σημασία έχει και ποιός εγκέφαλος αφυπνίζεται. Κάποιοι άνθρώποι όταν αφυπνιστούν έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο παρά κάποιοι άλλοι.
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προεκτάσεις, ισχύ και επιδράσεις στα ενεργειακά επίπεδα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις