ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 24 June 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ", "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ", ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΙΣΧΥΡΩΝ" ΚΛΠ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ"...

ΕΔΩ Ο "ΑΓΙΟΣ ΜΟΥΝΕΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ ΙΙ" ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΖΑΝΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΖΑΝΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝΕ ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ...
(ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ.Α. ΑΛΛΑ "ΔΙΑΦΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ, ΕΝΩ Ο ΖΑΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ... ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΖΑΝΑ; ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΚΗΣ; ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ...ΧΘΕΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ VS ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΑΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ... ΚΚ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.)

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΩΝ(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ!!!) ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΙΑΦΩΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΜΠΕΝΕΡ(BOEHNER) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΓΛΙΚΑ.

ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΤΟΣΟ "ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ" ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΦΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. (ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΝΔ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

ΊΔΩΜΕΝ...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Republicans walk out of budget talks over taxes
An agreement would give lawmakers political cover to raise the $14.3 trillion debt ceiling before August 2, when the Treasury Department has said it will run out of money to pay the country's bills.

Default could occur if Congress does not act by then, which could push the United States back into recession and send markets plunging around the globe.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις