ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 27 June 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ(ΟΤOMAN), ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES. ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΟΕ 6961 ΜΟΝΤΕΛΟ 515(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: WIND ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΖΚΥ 7106 ΜΟΝΤΕΛΟ VARIO(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ, ΖΑΛΑΔΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΥ" Ή ΑΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΧΑΑΑΡΩΝΟΥΝ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΖΑ, ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ". ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ;

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ), ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Τι είναι αυτά;
http://www.elliniki-grothia.com/?p=7971

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
http://ellhnvschaos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_29.html

10 comments:

DJNICK said...

ΩΡΑΙΑ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ; ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Anonymous said...

ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ (ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_13.html) ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΓΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.

Γιάννης said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΘΕΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ... ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

GR_Exorcist said...

Το ειχα αναφερει εδω και 2 εβδομαδες σε συνελευση της πλατειας Συνταγματος,αλλα κανεις δεν καταλαβε καθ'όπως φαινεται.Αλλα τι να καταλαβει,οταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Ελληνας ακοαμ και αγανακτισμενος χωριζεται σε πανω και κατω πλατειες με βαση τα κομματικα τους πιστευω...Συνεχιστε να μαζοποιηστε αμυαλα προβατα,συνεχιστε τα διπολα αριστερας-δεξιας,καλου-κακου-,δαιμονων-αγγελων και το μουνι της μανας τους...ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝΩΘΡΟΣΚΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ και οχι πολωμενα διποδα που κοιτουν το μικροκοσμο τους και κατευθυνονται και καταπολεμουνται ΕΥΚΟΛΑ...

Anonymous said...

Γιάννη με τι υλικό κολλάς τα διάφορα σώματα του οργονίτη; Και ποια υλικά βοηθάνε; Αν μπορείς να κάνεις έναν σύντομο οδηγό θα σου είμαι ευγνώμων.

King Minos said...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΟΞΙΚΗ ΡΙΤΙΝΗ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΧΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

EIΔΑΜΕ ΒΑΝ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA-TV NA KAIΓΟΝΤΑΙ
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??

Anonymous said...

Ναι είναι ένα από τα 2 αυτά βαν. Επιβεβαιωμένο από τηλέφωνο

explorer said...

Nai ena tetoio fortigaki to kapsane. Shmera to eida 28/6.

Anonymous said...

Δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να υποτιμηθεί η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν τα ψυχοτρονικά όπλα πάνω στον κόσμο!!!

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια χρησιμοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα.
Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί, να ζητήσει εισαγγελική έρευνα και να ενημερώθουν κάποιοι έντιμοι (δυσεύρετο είδος) δημοσιογράφοι για να προβάλουν το θέμα ούτως ώστε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Αν ευσταθούν οι υποψίες για χρήση τέτοιων συσκευών εναντίον του κόσμου, να υποβληθούν μηνύνεις ενάντια στο κράτος για ανεπαρκή προστασία των πολιτών.

Πρέπει να μάθει ο κόσμος τι γίνεται παρασκηνιακά εις βάρος του.

Αυτό το ζήτημα δεν πρέπει να περάσει έτσι!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις