ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 27 June 2011

ΨΕΥΔΗΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ FORT WORTH ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η "ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ(!!!) ΟΤΙ ΕΠΛΗΓΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ "ΒΙΜΑΝΑΣ" ΤΩΝ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ(;;;) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ "ΣΟΟΥ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ "COINTEL PRO" ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ NSA ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ ΑΥΤΗΣ, CIA ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ" ΤΗΣ NSA).

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

1. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΑΠΟ "ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ" ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΤΣΙΡΚΟ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

2. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΑΠΟ "ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ", ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 100% ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ "500 ΝΕΚΡΩΝ".

4. Η NSA ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΠΩΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ "ΒΙΜΑΝΑΣ" ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΒΙΜΑΝΑΣ". Η ΤΑΙΝΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ THE OBJECTIVE(ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ 2009.
http://www.imdb.com/title/tt0962711/
A group of Special Ops Reservists on a mission in the harsh and hostile terrain of Afghanistan find themselves lost in a Middle Eastern "Bermuda Triangle" of ancient evil.

5. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "ΜΑΥΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΑΥΡΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(Π.Χ. ΣΕΙΡΑ X-FILES, ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2). ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΠ'ΕΞΩ" Η ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ"(REVERSE ENGINEERING);;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΝΩΣΤΗ, ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΧΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ "ΑΜΕΛΗΣΑΝ" ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ;

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ "ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α."(ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΚΙΝΓΚ, ΜΙΤΣΙΟ ΚΑΚΟΥ: ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ, ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η «εξωγήινη» τεχνολογία Βιμάνα και η επίθεση εξωγήινων στις ΗΠΑ!
http://www.tsantiri.gr/kosmos/i-exogiini-technologia-vimana-ke-i-epithesi-exogiinon-stis-ipa.html

‘Alien Attack’ Leaves 500 Dead In Texas As UFO ‘Fleet” Nears Earth
http://www.jungleapocalypse.com/bunker-studios/%E2%80%98alien-attack%E2%80%99-leaves-500-dead-in-texas-as-ufo-%E2%80%98fleet%E2%80%9D-nears-earth/

Hawking: Aliens may pose risks to Earth
http://article.wn.com/view/2011/05/17/Hawking_Aliens_may_pose_risks_to_Earth/

Michio Kaku - Alien life should be kept 'Top Secret'.
http://youtu.be/YDwP4FUuohY

HD transformers explode Fort Worth Texas 11.5

3 comments:

Apollyon said...

μια ερώτηση: τι είναι οι ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; κανενα link υπάρχει;

Apollyon said...

τελικά δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

Anonymous said...

ΔΕΣ ΑΥΤΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/201
0/11/blog-post.html

ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=n-UEd---GAg

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις