ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 21 June 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»

ΕΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» Ή «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 2», ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, Ή ΕΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ «ΠΑΡΟΝΤΕΣ», ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΑΦΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ Ή Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ «ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» Ή «ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2» ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2» ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2», ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, Ή ΔΗΛΩΣΕΩΣ «ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»:
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ή ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ή ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2» Ή «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2».


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Βόμβα....Να πως θα περάσουν το μεσοπροπρόθεσμο !!!
http://katohika.blogspot.com/2011/06/20-2011.html

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... "ΟΧΙ" ΣΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ TOY "MNHMONIOY 2" ΑΠΟ Ο.Ε.Α.
ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/toy-mnhmonioy-2.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις