ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 11 June 2011

ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, GLUCKSBURG

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ!

ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΜΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΥΠΟΥ ΙΩΣΗΦ, ΤΥΠΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΣΑΞΟΝΟΔΡΑΚΟΧΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΑΔΟΣ, GLUCKSBURG.

ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ(ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!) ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ(ΛΙΠΑΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ)

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΞΑΝΑΠΡΟΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΡΚΕΙΑΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ.... ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ" http://ieroslochos.blogspot.com/2011/06/6-12.html. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ. ΤΟΣΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ", ΘΑ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ, ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΟΛΩΝ; ΠΑΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗ Ή ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ(ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟΙ, ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ)

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΜΥΑΛΟΙ ΠΛΕΟΝ; ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ "ΠΗΔΑΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ, ΧΟΡΕΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ" ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;

ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ... ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΓΕΛΑΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ. ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ! "ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ; ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΗΞΕΡΑ, ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ, ΧΑΛΑΓΑ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΩ;;;; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ..." ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΪ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΟΚΟ", ΤΟΝ GLUCKSBURG ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ; ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΣΑΞΟΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ GLUCKSBURG; ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΤΟΥ IPHONE, ΤΟΥ TWEETER ΚΑΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗΣ GAY PRIDE ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ SMS, TWEETS & LIKES, ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ BURBERRY'S & PRADA, ΚΡΟΥΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ" ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο "ΚΟΚΟΣ" ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ "ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ, ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΓΚΑΛΑ", ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ FOLLOWERS, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ, ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ GLUCKSBURG ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο GLUCKSBURG ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ". Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΔΗΛΑΔΓ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ" GLUCKSBURG ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 1/10, ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ "ΕΛΕΓΕ" Ο ΠΑΪΣΙΟΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΘΕΩΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΑΝΕΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΣ. ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ GLUCKSBURG ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ, ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΝΥΜΦΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΤΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΕΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ...

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΑΓΙΑ, ΤΑ ΝΕΦΗ, ΤΗ ΒΡΩΜΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΤ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΦΟΝΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ, ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΟΙΤΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΛΗΝΗ. ΕΙΣΑΣΘΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.

ΕΙΣΑΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...GLUCKSBURG.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΟΚ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΑΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

ΑΝΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012":

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.(ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)
ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΜΕΝΕΙΚΟ- ΤΣΑΝΤ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ,ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ-ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1985??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΘΑΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1821, ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ,ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ-ΟΡΘΟΝΑΡΚΗ-ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑ,

ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???(ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ)

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ???

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 4000 ΚΑΙ 5000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ(ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ) ΜΙΖΕΡΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΘΕΗ(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ''ΑΓΙΑ'' ΓΡΑΦΗ????

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗ)??????

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ''ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ'' ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ????

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΧΡΥΣΑ ΑΜΦΙΑ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΦΥΛΑΡΓΥΡΟΣ, ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ Ω ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ) ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ???

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ???
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ???

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ????

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η Ο.Ε.Α.???

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ???

ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ???

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ????
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΣΠΙΤΙ??
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ??
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΗΘΙΚΑ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ??
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ??
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ???
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ??

ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΝΑΓΚΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.???

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΑΙ.

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΝΝΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ???

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΕΣΑΣ??

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΑΣ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ???

ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ- ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ'' ΣΑΣ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ???
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ???
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ???
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ???
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.??

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ???

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΤΑΙ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Ο.Ε.Α.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.ΕΑ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ

ΘΕΜΑ ΙΑ 31-5-1988 (ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ)

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ ( ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ)

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ

ΘΑΡΣΕΙΝ. ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ (ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ)

http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Για πρώτη εκφράζει τον προβληματισμό του για την κατάσταση στην χώρα ο τ.Βασιλέας
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20785&Itemid=131

3 comments:

psari said...

http://www.youtube.com/watch?v=6KVuOQvM83I&feature=feedu

WEBSTER TARPLEY CHINA ISSUES 2ND ULTIMATUM TO U S 1 5

nosdevelopment said...

Κάποτε ο Διογένης είπε δυνατά: “ Ελάτε εδώ άνθρωποι”, κι όταν μαζεύτηκε λοιπόν κόσμος γύρω του, τους κυνήγησε με το μπαστούνι του λέγοντας: “ Ανθρώπους κάλεσα, όχι ζώα”

nos_

psari said...

http://www.youtube.com/watch?v=4kNEsw0Aj2U

http://regator.com/p/251903730/us_funds_shadow_networks_builds_internet_in_a/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις