ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 28 June 2011

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ

Enter the dragon 'to save the euro’
http://www.telegraph.co.uk/finance/china-business/8598998/Enter-the-dragon-to-save-the-euro.html

Eurozone relief as China pledges debt bailout
http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/8599119/Eurozone-relief-as-China-pledges-debt-bailout.html

ΕΙΣΕΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ (Ο ΤΙΤΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ)

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ BAIL OUT...

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ
ΟΛΟΝΩΝ, Ε ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ;;;

ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ:


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ: «ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ...ΣΩΘΕΙΤΕ» (!!!).

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ (ΑΞΟΝΑΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» Ή TRILATERAL) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΤΩΝΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ «ΗΠΑ» ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΗΠΑ» ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 14ΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΕΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΘΗΚΗΣ ΓΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ «ΔΕΚΟ» ΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΑΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: «Ο ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ...ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (ΨΕΥΔΟ-)ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΤΟΤΕ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΔΕΚΟ» ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ, ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ «ΗΠΑ», ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΓΑΙΕΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ «ΔΕΚΟ» ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ & ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ (!!!).

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΨΕΥΔΟ-«ΟΛΥΜΠΙΑ» (...ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ http://olympia.gr ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η «FSB» ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ, Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ΕΣΤΑΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΤΟ 2003, ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΙ:

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΔΡΑΚΟΥ & ΧΕΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΣ «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» Ή «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ – ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΗΠΑ» - ΕΥΡΩΠΗΣ – ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΥΠΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (AMEURO) ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝ ΠΥΡΙ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΦΥΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ «ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ «ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ» ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», Ή ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΗΤΟΙ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ΕΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ –ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ:

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΩΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΥΠΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Π/Σ Ο.Ε.Α. - ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


Σχολιασμός Ιστολογίου:

META THN ΨΕΥΔΟ-"ΟΛΥΜΠΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ DEFENCE-NET ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ... ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠ'ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;;
ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΟΛΥΜΠΙΑ" ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΖΑΝΑ - ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ) ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ, ΤΟ DEFENCENET ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Θα μας σώσουν οι Κινέζοι;
«Βόμβα» μέσω Αγγλίας έριξε ο Κινέζος Πρωθυπουργός Γουεν Ζιαμπάο. Όπως
είπε κατά την διάρκεια επίσκεψης του σε αυτοκινητοβιομηχανία του
Ηνωμένου Βασιλείου η Κίνα μπορεί να δανείσει χώρες της Ευρώπης που
έχουν προβλήματα δανεισμού όπως θα πράξει με την Ουγγαρία.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν. Θάρρος χρειάζεται και όχι εκβιαστικά διλλήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCENET, ΘΑΡΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΟΤΙ ΗΔΗ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ "ΟΛΠ" ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΟΛΘ"! ΑΡΑ ΡΕ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ DEFENCENET, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΕΘΗ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΓΟΥΕΝ ΖΙΑΜΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΗΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΠΑΛΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ (ΡΩΣΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΜΑΚΡΌΠΝΟΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΟΝ "ΟΛΠ".

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΙΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 5Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΗΡΎΞΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ(ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ!!!

ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ "ΑΓΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΡΙΑΣ" ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Περί «FSB» και «ελληνικών» κινεζολάγνων ιστοσελίδων

Κεραυνοβόλοι έρωτες ψευδο-Ολύμπιων προς την γενοκτονική πουτάνα Δρακονιανή Κίνα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL

Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" !

Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Η ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ! ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ...

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό.

COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"
ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

3 comments:

nosdevelopment said...

«Απόβαση» Τζιαμπάο στην Ευρώπη

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4638081

"Ακόμη δεσμεύτηκε ότι θα αντιταχθεί σε όποιες προσπάθειες στην Ευρώπη έχουν στόχο την προστασία των τοπικών αγορών κατά του ανταγωνισμού με την Κίνα, χαρακτηρίζοντας «λανθασμένη» την προσέγγιση αυτή."

έφτασαν οι σαύρες και διαφημίζονται από όλους .......

Eπίσης:

Ανησυχίες για νέο «Πόλεμο των Άστρων»
Κατά τα τέλη του έτους αναμένεται να ενεργοποιηθεί πλήρως αμερικανική αντιπυραυλική βάση έγκαιρης προειδοποίησης στο βόρειο Γιορκσάιρ.

Το Space Based Infrared System (SBIRS) θεωρείται από πολλούς ως ο επίδοξος «διάδοχος» του φιλόδοξου προγράμματος του «Πολέμου των Άστρων» (Star Wars)....

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_21/06/2011_395381

Πολύ βιασύνη πλάκωσε....

GR_Exorcist said...

Η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα μοιαζουν αθλια σε καθε μια απο τις επιλογες που εχουμε.
1.Αν ψηφιστει το μεσοπροθεσμο,παιρνει συγχοροχαρτι για τα CDS ο Μινεικο και τα 26 δις που εφαγε κατ'εντολην αλλων και ο πολιτης ζει με μισθους Κινας και φορους Μονακο.
2.Αν δανιστουμε απ την Κινα,μας κραταει ο γενοκτονος μας απ'τα αρχιδια.
3.Αν πτωχευσουμε,οι τραπεζες θα μας παρουν οτι χρωσταμε σε ευρω ενω θα εχουμε πολυ ασθενεστερο νομισμα,αρα παλι οι τραπεζες κερδιζουν.

Παρακαλω ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ τη βελτιστη επιλογη αυτες τις ωρες,στιβω το κεφαλι μου,διαβαζω πληροφοριες και για τις 3 επιλογες,δεν μπορω να καταληξω καπου.Το μονο που μου λεει η καρδια μου ειναι να βγω σημερα στο δρομο για να δρασω απεναντι σε αυτους που εκαναν την Goldman Sachs και το Σορο με το εβραιομογγολοσυναφι του να γελανε επιδεικτικα με τα προδοτικα μας χαλια σε επιπεδο πολιτικων...Ε αυτο ΔΕΝ το καταπινω

OD said...

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ EXORCIST. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ...ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΝΟΜΙΜΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ(ΟΠΩΣ ΤΑ 13 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΑΛΛΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΤΙ TRANCE ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ(ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ) ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΕΜΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΛΑ; ΜΕΤΑΛΛΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΥΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις