ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 8 June 2011

ΠΕΡΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Μερικά νέα από το φλεγόμενο μέτωπο της Μ.Ανατολής.

1. Το Δ.Ν.Τ. προχωράει σε δανειακή σύμβαση με την Αίγυπτο, ύψους 3 δις. δολαρίων! Και το ερώτημα προκύπτει αυθόρμητα: Σε ποιούς τα δανείζουνε; Αφού δεν υπάρχει ηγεσία προς το παρόν στην Αίγυπτο, ποιός θα υπογράψει; Θα πάρουν οι ανώτατοι αξιωματικοί του στρατού τέτοια ευθύνη; Και ποιός θα το πληρώσει; Πάλι ο αιγυπτιακός λαός; Αφού αυτοί δεν "εξεγέρθηκαν" κατά του Μουμπάρακ λόγω ανέχειας και πείνας; Τώρα θα τους δώσει δάνειο το ΔΝΤ και θα ξαναβάλουνε το κεφάλι τους στη λαιμητόμο των χρεών; Πάλι καλά δηλαδή που εξεγέρθηκαν για να γλυτώσουν από τη φτώχεια...

Παρασκηνιακά, λέγεται ότι τα λεφτά θα δοθούνε σε ανθρώπους του καθεστώτος Μουμπάρακ ώστε στις επερχόμενες εκλογές στην Αίγυπτο να χρηματοδοτήσουνε το κόμμα τους και να ανέλθουν στην εξουσία. Και αν γίνει αυτό, ο "αγώνας" των Αιγυπτίων για τον οποίο μας πρήξανε ότι ήταν η απαρχή του τέλους των "εξουσιαστών" κλπ κλπ, πάει στράφι. Τζάμπα!

Αλλά εδώ έχουμε ξαναπεί, η Αίγυπτος είναι όντως η αρχή, όχι όμως θετικών εξελίξεων, αλλά η αρχή της "τελικής λύσης"

Egypt Gets $3b IMF Standby Loan
http://www.huffingtonpost.com/2011/06/05/egypt-3-billion-imf-loan_n_871546.html

Ταυτοχρόνως, στο ΔΝΤ σκέπτονται την περίπτωση χρηματοδότησης της Τυνησίας! Εδώ μιλάμε για μεγάλο κλαυσίγελο. Έτσι όπως μας τα λένε δηλαδή, οι "επαναστάσεις" έγιναν για να τους ξαναδανείσει το ΔΝΤ! Μεγάλη πρόοδος...

IMF loans to Egypt and Tunisia may be devastating - journalist
http://rt.com/news/imf-egypt-tunisia-mackell/

2. Όσον αφορά τη Συρία, οι ηγέτες των κρατών της Δύσεως θέλουν να ψηφίσουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας ένα σχέδιο που θα καταδικάζει τη βία του καθεστώτος εκεί, ενώ η μόνη που φαίνεται να αντιδρά είναι η Ρωσία. Σύμφωνα με το άρθρο που παρατίθεται παρακάτω, οι υπόλοιποι δυτικοί θέλουν να φέρουν σε τέτοια θέση τη Ρωσία ώστε αυτή βλέποντας ότι οι υπόλοιποι το ψηφίζουν να "κωλώσει" να θέσει βέτο και να υπογράψει και αυτή. Για να δούμε τώρα τους Ρώσους, τους οποίους εμείς και η Ο.Ε.Α. τους έχουμε ξεγράψει πλήρως. Το ενδιαφέρον μας έγκειται στο να διαπιστώσουμε εν τέλει πού "υποκλίνονται" και οι Ρώσοι(να επιβεβαιώσουμε, καλλίτερα, τις υποψίες μας)

Η Ρωσία η οποία απέστειλε τώρα μόλις αποστολή διπλωματών στη Λιβύη για ειρηνική διευθέτηση και μετάβαση από το καθεστώς Καντάφι στην επόμενη λύση(βλέπε ΔΝΤ).

Μία κρύο, μία ζέστη οι Ρώσοι.

Πιέζουν τη Ρωσία για την Συρία οι δυτικοί
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20675&Itemid=52

Russian envoy visits Libya on peace mission
http://endthelie.com/2011/06/08/russian-envoy-visits-libya-on-peace-mission/#axzz1OgjbT0Ms

3. Στην Υεμένη γίνεται "της κακομοίρας". Ο Πρόεδρος της το 'σκασε τραυματισμένος με εγκαύματα στο 40% και σπασμένο κεφάλι και ανέλαβαν οι φύλαρχοι, από όσα μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ! Η Υεμένη, για όσους δε γνωρίζουνε είναι μία εξαιρετικά συμβολική χώρα. Από εκεί κατάγεται, υποτίθεται, η μυστηριώδης Βασίλισσα του Σαβά,(πολλοί την ταυτίζουνε με τη Λίλιθ, τη βιβλική πόρνη-την πρώτη γυναίκα του υβριδίου Αδάμ) η οποία επισκέφθηκε το Σολομώντα ο οποίος και την γκάστρωσε!

Προς διαλεύκανση το μυστήριο της βασίλισσας του Σαβά
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_15/11/2001_285

Επίσης είναι γεννέτειρα του Οσμάν Μπιν(Μπεν)Λάντεν, ενώ τον περασμένο χρόνο, η παραφιλολογία στο διαδίκτυο είχε οργιάσει σχετικά με άνοιγμα "αστροπύλης" στον Κόλπο του Αδέν(Gulf of Aden). Για την αστροπύλη δεν γνωρίζω, αλλά πραγματικά στην περιοχή με το πρόσχημα των σομαλών πειρατών κλπ είχε μαζευτεί η χάβρα των ιουδαίων από πολεμικά πλοία πολλών κρατών. Στην περιοχή είχε καταπλεύσει και κινεζικό πλοίο συν τοις άλλοις...

Wikileaks, the US secret bunker, the Gulf of Aden Vortex: Contact made?
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/08-12-2010/116116-gulf_aden_vortex-0/

The USA set up a center of operations in Djibouti, which soon became the HQ of the Combined Joint Task Force - Horn of Africa (CJTF-HOA) and monitored the vortex, which remained stable from its discovery in November 2000, according to the same report, until late 2008, when it started to expand. This, it appears, caused the USA to send a warning to the rest of the world and in response the following nations poured their military resources into the area:

Royal Australian Navy, Belgian Navy, Bulgarian Navy, Canadian Navy, Peoples Liberation Navy (China), Royal Danish Navy, French Navy, German Navy, Greek Navy, Indian Navy, Islamic Republic of Iran Navy, Italian Navy, Japan Maritime Self-Defense Force, Republic of Korea (South Korea) Navy, Royal Malaysian Navy, Royal Netherlands Navy, Pakistan Navy, Portuguese Navy, Royal Saudi Navy, Russian Navy, Republic of Singapore Navy, Spanish Navy, Swedish Navy, Royal Thai Navy, Turkish Navy, British Royal Navy and the United States Navy.

This is the largest naval force to have been assembled in human history. And it has been gathered to defeat what, half a dozen poorly, armed youngsters in cheap speedboats? What is going on?

4. Τελειώνοντας, παραθέτουμε μία ενδιαφέρουσα είδηση από Σαουδική Αραβία αυτή τη φορά.
Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας σκοπεύει να φτιάξει μέσα σε δύο δεκαετίες, 16 πυρηνικούς αντιδραστήρες που θα κοστίσουν γύρω στα 300 δις δολάρια! Τί γνωρίζει ο Αμπντουλάχ και φτιάχνει άρον άρον πυρηνικά εργοστάσια στη Σ.Αραβία των πετρελαίων;

16 Saudi nuclear reactors to cost $300 billion
http://www.arabnews.com/saudiarabia/article445147.ece

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις