ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 29 June 2011

ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ Α-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΙΟΤΙ "ΣΩΣΤΑ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΟΠΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΤΙΡΙΑ, ΥΔΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

-ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΕΠΑΡΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

-ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΓΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 83% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

-ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ! ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!(ΡΕ ΤΟΝ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ" ΚΑΝΤΑΦΙ...)

-ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΕΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

-Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ", ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΕΥΦΟΡΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ.

-ΚΑΘΕ ΛΙΒΥΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΓΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΖΩΩΝ, ΣΠΟΡΩΝ. Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ(!!!) ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΒΥΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ...ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΑΡΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΣΚΗΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΙΒΥΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ(ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΗ ...ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...) ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ. ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΒΥΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ...ΔΩΡΕΑΝ(!!!)

-ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, Η ΛΙΒΥΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HDI ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ(!!!)

-ΤΟ 2007, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ AFRICAN DEVELOPMENT, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΩΣ "ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΝΙΓΗΡΙΑ, Η ΛΙΒΥΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ."

-Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ Α.Ε.Π. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΒΥΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΒΥΟ ΠΟΛΙΤΗ...(ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΚΛΗΡΗ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Ε;)

-Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.(ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ, ΧΑΡΕΜΙΑ ΕΧΕΙ...) ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ(...ΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...)

-Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ Η.Π.Α.

-ΤΟ 2010, Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ(ΜΕΛΑΝΑ ΦΥΛΗ), ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

-Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ(ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ, ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ: "ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ."(Ο ΚΑΚΟΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΤΑΦΙ...)

-ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΑ(ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ) ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ. ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΡΟΥΣ, ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ(ΚΟΝΓΚΟ, ΟΥΓΚΑΝΤΑ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ---ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ!), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ".

-ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΙ "ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, Η ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ(ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ) ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΗΤΑΝ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΩΝ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΝΕΟ "MOMENTUM" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

-ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗ ΛΕΞΗ MATHABA, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ. Η ΛΕΞΗ MATHABA ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΙΔΕΕΣ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ". Ο ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ "ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, Ο ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ."

[ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, JACOB ZUMA ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΡΗΤΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ. ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ), ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΤΡΕΛΟ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ(ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ), ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ", ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΙ WHITE COLLARS ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΧΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.]

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ Α-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΦΟΥ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; ΑΦΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΕΚΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΕΓΡΑΚΙΑ ΜΑΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; ΕΧΤΙΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ, ΥΔΡΕΥΤΙΚΑ, ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;; ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ;;; ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ;;; ΕΝΩ ΚΟΙΤΑΧΤΕ, ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ"... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΟΥΝΕ... ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΑΥΤΟ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ!!!"


Α ΡΕ ΚΑΝΤΑΦΙ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!

What you don't know about Gaddafi


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Χαγη: Ενταλμα σύλληψης εις βάρος του Καντάφι
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2003063

NATO: 'Sorry, Technical Error' (disturbing images) [RT]
ΠΟΥΣΤΡΟΝΑΤΟ: "ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ!" [ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ..."
http://youtu.be/5xL-6fqhsYI

Προειδοποίηση Νότιας Αφρικής προς ΝΑΤΟ: «Μην επιχειρήσετε να σκοτώσετε τον Gaddafi»
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21291&Itemid=137

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3568.html

O ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "APACHE" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/o-apache.html

Το λυσσασμένο ΝΑΤΟ με συνεργία των "ανθρωπάκων" των ελληνικών επιτελείων, δολοφονεί τον υιό και τα τρία εγγόνια του Καντάφι...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

Σχόλια για Καντάφι-Λιβύη και Φουκουσίμα
«θα πρέπει να οργανώσουμε 1.000.000 αφρικανικό στρατό για να διώξουμε τους Κινέζους, τους Ευρωπαίους και όλους τους άλλους!».
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

In the Theater of the Absurd: US-NATO Support "Al Qaeda in Libya"
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24763

Libya, Getting it Right: A Revolutionary Pan-African Perspective
http://dissidentvoice.org/2011/03/libya-getting-it-right-a-revolutionary-pan-african-perspective/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις