ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 17 June 2011

Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να χτίσουν νέα παγκόσμια τάξη! (Άξονας Ρ.Ι.Κ. 888)

Στην τελική ευθεία η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από την ΣΙΝ-ΣΙΩΝ


Η Ρωσία και η Κίνα μπορεί να χτίσει νέα παγκόσμια τάξη - πολιτικός επιστήμονας

http://rt.com/news/russian-chinese-relations-expert/


Οι ΗΠΑ ζηλεύουν τους Ρωσο-Κινεζικούς Δεσμούς!!

Καθώς οι ηγέτες των 2 από τις παγκόσμια μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες συναντιούνται στη Μόσχα, οι πολιτικοί αναλυτές προβλέπουν ότι η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των 2 αυτών εθνών μπορεί να μετατοπίσει την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο.

As the leaders of two of the world's biggest and fastest-growing emerging economies meet in Moscow, political analysts predict the strategic co-operation between the two nations could shift the balance of power in the world.

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/06/blog-post_17.html

<

3 comments:

ΕΛ said...

ΕΔΩ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, Ο ΡΩΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ - ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΦΕΜΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΒΑΖΕΙ ΣΙΚΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ 3 ΑΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΊΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Anonymous said...

ΚΑΚΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ888 Ή ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.. ΕΝΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 1985 ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ 72 ΣΕΛΙΔΩΝ.. ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ "ΕΣΣΔ".

ΕΛ said...

ΩΩ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΒΕΝΤΕΦ Ο ΡΟΜΠΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΒΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις