ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 5 June 2011

Μήνυμα Βασίλη Λεβέντη προς αγανακτισμένους πολίτεςhttp://youtu.be/H4YS6yQqmds

3 comments:

Anonymous said...

Πολύ ωραίος τύπος φαίνεται ο κ. Λεβέντης, πηγαίος και ειλικρινής, αυθεντικός.

Το θέμα είναι αν μπορέσουν να συνασπιστούν οι ‘Αγανακτισμένοι’ με μια πολιτική κίνηση σαν αυτή που επαγγέλεται ο κ. Λεβέντης.

Το ευκταίο είναι να γίνουν οι απαιτούμενες ανατροπές χωρίς βία και κοινωνικές αναταραχές, μέσω ειρηνικής εφαρμογής της ισχύος του λαού.
Αυτό όμως χρειάζεται αφύπνιση του κόσμου, να ξέρει ο κόσμος τι θέλει για την όμορφη Ελλάδα, μακριά από μικρότητες και ιδιοτέλειες. Δύσκολο αλλά εφικτό.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ .
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Πάνος said...

ο μόνος αγώνας που δεν κερδίθικε είναι αυτός που δεν δώθηκε...πιστεύω πως δεν θα πανε εντελως χαμένα όλα αυτά που γίνονται τώρα...είναι ενα σημαντικο βημα!ναι,οντως πολλοι δεν ξερουν τι τους γινεται αλλα ο λαός ενα τσακ θέλει και θα εξαγριωθεί!γνωστος μου μου ειπε οτι ακουσε στο κοντρα channel πως 1500 ατομα ειναι ετοιμα να μπουνε στην βουλη!δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις