ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 1 June 2011

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ "ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Οι Κινέζοι σαυρομάτες έχουν ήδη έτοιμη την νέα μεγαλούπολη πολυτελείας, τη λεγόμενη Kangbashi, για τη στέγαση της "συμμαχίας των προθύμων" που τους βοηθάνε ώστε να γενοκτονήσουνε τη λευκή και τη μαύρη φυλή επί του πλανήτη!

Όπως θα δείτε στο επισυναπτόμενο άρθρο, η πόλη είναι ικανή να "φιλοξενήσει" 1.000.000 προδοτών γενοκτόνων σαυρόφιλων χελωνολατρών ανώμαλων, συνεργατών της Κίνας Σίνας. Η πόλη "από το πουθενά" και χτισμένη σε ανύποπτο χρόνο(με τον ιδρώτα και το αίμα των ίδιων των υβριδιακών τέκνων τους καθώς και άλλων αιχμαλώτων εις τα στρατόπεδα εργασίας του ...σοσιαλιστικού καθεστώτος της ...λαϊκής δημοκρατίας της Κίνας).

Παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ώστε τα "πρόθυμα" παιδιά να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Μεγάλες λεωφόρους, πλατείες, ουρανοξύστες, διαμερίσματα πάντα με τη συνοδεία σε κάθε σημείο της φιγούρας του μόγγολου γενοκτόνου αρχιδολοφόνου παράφρονα Γκένκις Χαν, αυτού του αιμοπότη ...ήρωα της Μογγολίας.

Η πόλη έχει χτιστεί στην εσωτερική αχανή Μογγολία όπου και εκεί οι σαυρομάτες υβριδιακοί γενοκτόνοι, έδιωξαν δια της βίας τους συγγενείς τους μόγγολους κατοίκους(τέτοια ευαισθησία οι σοσιαλιστές κινέζοι! ).

Βέβαια, το άρθρο ως προερχόμενο από "υπνωτικό" συμπαιγνιακό ΜΜΕ, δεν αναφέρει τίποτα επί των ανωτέρω. Απορεί μάλιστα ο συντάκτης που η μεγαλούπολη είναι άδεια(πέραν των 10.000 "ινδικών χοιριδίων" τα οποία τα έχουν βάλει ως ζωντανά πειραματόζωα μπας και πάει τίποτα στραβά, να πεθάνουν αυτοί) και δεν κατοικείται! Μα, αγαπητέ λαοπλάνε δημοσιοκάφρε, δεν την θέλουν για να στεγάσουν τα υβρίδια τους. Αυτά δεν τα υπολογίζουνε, αυτά τα έχουν ως κρέας, ως ρομποτάκια για τις δουλειές. Αυτή η metro city, η γυαλιστερή μεγαλούπολη-αντίγραφο των μητροπόλεων της Δύσεως, είναι το δώρο των σαυροματών στους "πρόθυμους" ευρύπρωκτους συνεργάτες τους, ήτοι την αποκαλούμενη Ελίτ, τους "πεφωτισμένους", τη μασονία, το τραπεζικό καρτέλ, το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα και όλα τα καλά και υπάκουα παιδιά(βλέπε Μουνέικο) που έλεγαν ΝΑΙ σε ΟΛΑ τα αιτήματα της ανωτάτου αρχής τους(από την αντίστροφη πάντα, ανώτατη προχωρώντας από την κωλοτρυπίδα προς το έντερο και εν τέλει από το στόμα, εξερχόμενη ανώτατη αρχή του ψευδοθεού τους).

Κατάλαβες αγαπητέ σάξονα μαλάκα δημοσιογράφε; Κατάλαβα, να λές.

Παραθέτουμε επίσης άλλο ένα άρθρο από τον Δαυίδ Ρίτσαρντς για να ευθυμήσετε ολίγον. Λέει λοιπόν ο Δαυίδ, ότι οι μόγγολοι δεν θέλουν τους κινέζους εις την περιοχήν τους(σιγά μην σκίσουνε κανά κινεζικό καλτσόν...) και για αυτό είναι ακόμα ακατοίκητη, η νέα μητρόπολη. Μάλιστα, εκνευρίζονται οι μόγγολοι που τα εμβλήματα της μητρόπολης περιλαμβάνουν τον αρχιφονιά ανώμαλο παράφρονα ηγέτη τους Γκένκις Χαν(ο). Ο Δαυίδ μάλιστα, αναφέρει ότι η Κίνα Σίνα θέλει να απορροφήσει τελείως την αχανή Μογγολία... Εδώ γελάμε τρανταχτά!

Πέραν των γέλιων όμως, καλό είναι να βλέπουν οι "υποψιασμένοι" ότι παρ'όλο τον αγώνα που κάνουνε, παρά τα όσα γίνονται παγκοσμίως, είτε για καλό είτε για "καλό ψευδοθεού", οι Κινέζοι σαυρομάτες προχωρούν ακατάπαυστα τα σχέδια τους. Χτίζουν πόλεις από το μηδέν, έχουν γιγαντώσεις τις εξαγωγές τους, μολύνουν τον πλανήτη, σκοτώνουν, γενοκτονούν, βασανίζουν, εξαπλώνονται, εγκαθίστανται, αγοράζουν και πουλάνε. Η καλολαδωμένη δρακοχελωνόμορφη μηχανή τους "δουλεύει" στο φουλ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
This is a city built for a million people - but no one lives here: The Mongolian metropolis thrust into the 21st Century in a storm of steel and concrete
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1391868/This-city-built-million-people--lives-here.html

China Intends to Absorb Mongolia
http://www.henrymakow.com/china_intends_to_absorb_mongol.html

--------------------------------------------------------------------------

Σημειωση: κινεζικες ερημες πολεις

Αρε πουσταραδες που νομιζεται οτι θα μεινετε εκει και θα καλοπερνατε αφου γεννοκτονησεται ολο τον πλανητη.
Ρε μαλακες τι νομιζεται θα κανει ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑΣ μολις τελειωσει με την λευκη φυλη και την μελανα φυλη θα σας αφησει να χαρειτε σε αυτην την πολιτεια???
Οχι οτι ο δρακοπουστας θα πετυχει τον στοχο του να μας γεννοκτονησει ολους οχι ρε πουσταρα δεν θα πετυχεις το στοχο σου σε περιμενει και εσενα ειδικη περιποιηση απο τους δικαστες, γαμημενοι θα γινεται σκονη

2 comments:

XRISTOSXR said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ.........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Dimitris said...

Γεια σας,

Διαβάστε και κοιτάξτε άρθρα και φωτογραφίες για την Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν:

Όπως την βλέπω προορίζεται για τη νέα πρωτεύουσα των μογγόλων - δρακονιανών.

Περιμένω τα σχόλιά σας.

http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-astana-khazakhstan/

http://www.123rf.com/photo_555490_fountain-near-ministry-of-finance-astana-kazakhstan.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις