ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 7 June 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.

Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;

Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.

Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;

Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Είμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.

Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος "κρυφός" πόρος;

Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση "επαναστάσεων" και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά;

Α: Κατά τη δεκαετία του 80.

Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση;

Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.

Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω;

Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!

Ε: Δισεκατομμύρια;

Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως "μαύρα", παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις "δουλειές" τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το "τίποτα" και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz;

Α: Ναι.

Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος;

Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την "ξαναφτιάχνουν" στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια;

Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ.

Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών;

Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα "πολύ μεγάλη για να βουλιάξει" όπως με την περίπτωση της UBS(http://www.ubs.com/), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.

Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.;

Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.

Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο;

Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.

Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες.

Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.

Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Στράους Κοέν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Στραους Κοεν, είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Στράους Κοέν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.

Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους "παίχτες" εκεί;

Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή.

Ε: Αυτό σας φοβίζει;

Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο ένα Gladio(http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio). Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.

Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών;

Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή...

Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν;

Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ'αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.

Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε;

Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.

Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας "εσωτερικός κύκλος" ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές;

Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!

Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.

Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκηπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, "απομακρύνεται".

Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό;

Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.

Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT(http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές;

Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream(http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.

Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov

Moscow May 30th, 2011

Σχόλιο:
Αγαπητέ πρώην τραπεζίτη, δυστυχώς δεν λες όλη την αλήθεια. Για αυτό και ζείς ακόμα. Δεν αναφέρεις πουθενά πού δίνουν λόγο οι της Μπίλντερμπεργκ. Και αυτοί έχουν το αφεντικό τους, τον ανώτατο άρχοντα τους, τον κοσμοκράτορα, το ψευδοον.

Παρ'ολ'αυτά η συνέντευξη είναι ενδεικτική των καταστάσεων που δημιουργούνται. Όλα όσα γίνονται είναι υπό την εποπτεία τους. Κρίση το πρόβλημα, "αγανακτισμένοι" η αντίδραση, Παγκόσμια Κυβέρνηση η λύσις. Η τελική λύσις. Πολύ σωστά αναφέρεται ότι μέσω μυστικών κονδυλίων χρηματοδοτούνται όλα τα ψευδοκινήματα της γιαλαντζί επαναστάσεως τα οποία απλώς είναι ένα μέρος του σχεδιασμού για μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση, για τα υποδόρια εμφυτεύματα RFID, για την κατάλυση των εθνών κρατών της Ευρώπης. Έτσι χρηματοδοτείται το όλο οικοδόμημα και ξάφνου σε όλα τα ΜΜΕ πρώτο θέμα είναι οι καθιστικές διαμαρτυρίες ανά την Ευρώπη(κυρίως Ελλάδος Ισπανίας), αποστολές οργανώνονται, λεφτά υπάρχουνε κ.ο.κ. Για να μη μας λέτε ότι οι "Αγανακτισμένοι" είναι ένα αφθόρμητο κίνημα ειλικρινώς εξαγριωμένων πολιτών. Όλα έχουν σχεδιασθεί και εκτελούνται και όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες μαζικές κινήσεις και κολλεκτίβες, αποτελούν μέρος του σχεδίου και όχι ανάχωμα στο σχέδιο, στο Μεγάλο Έργο.

Ένα άλλο σημείο στη συνέντευξη το οποίο αποτελεί μέρος του σχεδίου και το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα είναι ο απόλυτος έλεγχος του Διαδικτύου μέσω στημένων τρομοκρατικών κυβερνοεπιθέσεων.(βλέπε επιθέσεις χάκερς σε sony, υποκλοπές κινέζων στη google, κυβερνοεπιθέσεις σε στρατιωτικά τμήματα ΗΠΑ και Ισραήλ, wikileaks και λοιπές παρόμοιες ενέργειες) Θα προφασιστούνε κίνδυνο εθνικής ασφαλείας, κίνδυνο απέναντι σε κυβερνοτρομοκράτες και θα επιβάλουν πλήρη ασφυκτικό έλεγχο πάνω σε ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο, αν τα καταφέρουν βέβαια μιας και το καλό του διαδικτύου είναι ότι δεν έχει Κέντρο, δεν έχει Αρχηγείο, Βάση ή όπως αλλιώς θέλετε, πείτε το. Κάτι που "πέφτει" από ένα server, ανεβαίνει αλλού κ.ο.κ.

Επίσης, έχει τη σημασία του το ότι η συνέντευξη δόθηκε σε ρωσικό μέσο. Διότι και η Ρωσία μέσω της ηγεσίας της είναι μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης. Οπότε ρίχνουνε το χριστιανικό τους ανάθεμα στη ...διαβολική Μπίλντερμπεργκ και όχι στον αληθινό υπεύθυνο, το αληθινό αφεντικό, τον Master Commander του όλου σχεδίου. Η Μπίλντερμπεργκ χρησιμοποιεί τους κινέζους σαν σκλάβους, αυτοί αφήνουνε την Κίνα να αλωνίζει... Με τέτοιες "αλήθειες", δεν πρόκειται να δούμε προκοπή στον αιώνα τον άπαντα, κύριε πρώην τραπεζίτη και κύριοι της Ρωσίας, έτσι δεν είναι; Ας τολμήσουνε να κάνουνε κάτι άλλο από αυτά που προστάζει η HONG και θα δούμε αν υπάρχει η Μπίλντερμπεργκ μεθαύριο... Αυτή κατευθύνει και τους Μπιλντερμπέργκερς και όλα τα επίπεδα υπό της πυραμίδος, αυτή είναι η Αλήθεια. Αυτή είναι η Αλήθεια που τρέμετε όλοι σας να αποκαλύψετε. Γιατί συμφέρει να βλέπει η Δύση την Κίνα ως μία τριτοκοσμική αναχρονιστική χώρα και όχι ως τον απόλυτο "παίκτη" στη σκακιέρα. Έτσι όπως πολύ σωστά λες τραπεζίτη, το φως πέφτει στη Μπίλντερμπεργκ και όχι στην Κίνα η οποία συνεχίζει απτόητη τα γενοκτονικά της σχέδια.

Και κάτι θα ξέρετε εκεί στην Ελβετία κύριε πρώην τραπεζίτη... Για το τί γίνεται στην ελβετική Σιών... Αλλά πολύ σωστά αναφέρεις ότι μόλις κάνει τη δουλειά του το αφεντικό όλων, τότε θα σας πετάξει και εσάς και όλους τους "πρόθυμους" σαν στυμμένες λεμονόκουπες και ας επιχαίρουν τώρα όλοι οι μαλάκες, ότι τάχα μου αυτοί θα διασωθούν και θα τους δώσει και μέρος από τα λάφυρα και άλλες τέτοιες φρούδες ελπίδες.

Ζωντανούς θα σας φάει, έτσι για να επιδειχτεί ακόμα περισσότερο. Δεν τον ξέρεις καλά... Συνεχίστε την ίδια πορεία και θα τον μάθετε από την καλή και από την ανάποδη!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Startling revelations from a Swiss banking insider
(interview with a Swiss banker done in Mosсow 30.05.2011)
http://noviden.info/article_239.html
(η μετάφραση έγινε με βιασύνη για αυτό συγχωρέστε μου τυχόν συντακτικά και άλλα λάθη)

4 comments:

C said...

1-Σχετικα με το κινημα των αγανακτισμενων:

Αν ηταν κατι αυθορμητο,πατριωτικο και επικινδυνο για αυτους δηλαδη δεν ηταν στημενο απο αυτους:

Α)Φυσικα δε θα εκαναν τετοια υπερπροβολη απο τα ΜΜΕ τους ωστε να γιγαντωσουν αυτο το κινημα.

Β)Θα ειχαν στειλει ηδη πληρωμενους πρακτορισκους (κουκουλοφορους κλπ) να προκαλεσουν αναταραχες,η θα προκαλουσαν εσωτερικη διαμαχη Ελληνων-αλλοδαπων για να εχουν τα ΜΑΤ το αλλοθι να διαλυσουν τη διαδηλωση με τη βια.
Φυσικα θα τους αποκαλουσαν ακροδεξους η' τρομοκρατες!

2-Σχετικα με την τακτικη να καινε ακομα και τους δικους τους οταν τελειωσουν τη δουλεια!

Πολυ πιθανο ειναι να καψουν και τον Papandrew οπως και αλλους.
Για φανταστειτε ξαφνικα να βγει ο ΟΗΕ και να ανακοινωσει οτι ο Papandrew εχει διαπραξει πολλαπλες προδοσιες κατα της Ελλαδας οπως και ολες οι δηθεν Ελληνικες κυβερνησεις ωστε να αποδειξουν οτι οι κυβερνησεις των κρατων ειναι αναξιοπιστες και επικινδυνες + οτι οι ταδε κυβερνησεις των ταδε χωρων ειναι αναξιοπιστες και δημιουργησαν μονο χρεη και αρα θα πρεπει να διοικουνται ολες οι χωρες απο μια ανωτατη αρχη ωστε να προστατευθει και η παγκοσμια οικονομια!

3-Ελπιζω να καταλαβατε πως εφεραν στην Ελλαδα τοσους λαθρομεταναστες.
Πληρωνοντας τεραστια ποσα σε δουλεμπορους-εργολαβους η' δινοντας χρηματα στον καθε λαθρομεταναστη για να πληρωσει τους δουλεμπορους!
Σιγα που θα εβρισκε ο αλλος $3000 για να ερθει στην Ελλαδα πχ οταν παιρνει 'μισθο' $20 ασε που ολοι αυτοι ουτε καν οτι υπαρχει χωρα που λεγετε Ελλαδα δε θα ηξεραν!

OD said...

Σύμφωνα με αυτά που έλεγε χθες ο υπο καταληψία χριστιανικού πνεύματος, Χατζάρας, τα 6 δις τρύπα στον προϋπολογισμό του κράτους του παπακωνσταντίνου αντιστοιχούν σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών! 40 δις έχει κοστίσει τουλάχιστον το ντάντεμα όλου αυτού του συρφετού που μας έχει κάτσει στο σβέρκο!

Chris said...

Τα λεφτα που εκοψαν απο τους Ελληνες πηγαν για τις παροχες προς τους λαθρομεταναστες!
Οι λαθρομεταναστες εχουν γινει πολιτες πρωτης κατηγοριας και οι Ελληνες δευτερης-τριτης κατηγοριας!
Αλλωστε για τους λαθρομεταναστες νοιαζονται τα καθαρματα που εχουν υπο κατοχη την Ελλαδα,τους Ελληνες τους θελουν εξαθλιωμενους ωστε να φυγουν απο την Ελλαδα απο μονοι τους!
Στα 40 δις προσθεσε και αλλα 40+ δις τα οποια χανει το κρατος απο το παρεμποριο των μαφιων (κινεζικης-αφρικανικης κλπ) και λαθρομεταναστων,συμφωνα με επισημα στοιχεια!

Επισης δε δινουν τα λεφτα του Ελληνα μονο σε λαθρομεταναστες,τα δινουν και ως δωρεα στην Τουρκια,στην Αλβανια,στη βουλγαρια και δινουν και ολοκληρα εκατομμυρια ευρω σε ασχετες με την Ελλαδα οργανωσεις ανα τον κοσμο,πχ μπορει να ακουσεις οτι εδωσαν 1 εκ ευρω για να βοηθησουν την ταδε οργανωση στην ουγκαντα!

C said...

Tι λεγαμε?

Αλλη μια αγνωστη ως τωρα μεθοδος για να δινουν τα λεφτα των Ελληνων σε λαθρομεταναστες!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/blog-post_3325.html

350 εκ ευρω λεει ηταν τα λεφτα που πηρε το κρατος απο τις περικοπες μισθων δημοσιων υπαλληλων και 350 εκ ευρω εδωσαν παρανομα στους λαθρομεταναστες μεσω της εφοριας!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις