ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 26 June 2011

Κεραυνοβόλοι έρωτες ψευδο-Ολύμπιων προς την γενοκτονική πουτάνα Δρακονιανή Κίνα

Το προδοτικό πουστικο εμετικό άρθρο της αισχρής δρακο-κινεζολάγνας ιστοσελίδας της «Ολυμπίας» μας προκάλεσε μεγάλη οργή. Μετά από τα χιλιάδες κείμενα και τις αποδείξεις της Ο.Ε.Α., του ιστολογιου και των λοιπων φιλιων ιστολογιων για τους απατεώνες απάνθρωπους κινέζους γενοκτονους των λαών του πλανήτη και των Ελλήνων-Γιουνάν-Ιώνων, έρχονται οι καταγαμημενοι αρθρογράφοι της ιστοσελίδος «Ολυμπία» και μας λένε ότι η Κίνα είναι φιλέλλην!!! Ακουσον Ακουσον!! Η Κίνα ...φιλέλλην που δεν υπολογίζει ούτε καν τους δικούς της (Το ανθρωποσαυρόμορφο κτήνος ο Μάο εξόντωσε πάνω από 40 εκατομμύρια Κινέζους κατά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο)..

Άντε πέστε κάτω και γαμηθείτε λοιπόν ρε εκφυλισμένο νεοελληνικό πουσταριο και πουρναριό της πιο ελεεινής μορφής ψευδο-Ολύμπιοι, τι είναι αυτά που γράφετε ρε γαμημένοι; Πόσα παίρνετε ρε προδοτικά παλιοτόμαρα για να γλύφετε κινεζικούς πρωκτούς;

Ο βουλευτής ίσως να έχει και εντολές άνωθεν και …γερές πλάτες όπισθεν για να είπε αυτά που είπε! Ίσως να είναι και μπλόφα! Ποσώς μας ενδιαφέρει !

Γνωρίζω λόγο της εργασίας μου για το θέμα αυτό στην Γερμανία! Και συγκεκριμένα για το καρβίδιο του βολφραμίου του οποίου η εξόρυξη γινόταν και στην Ευρώπη. Ε! λοιπόν τα λατομεία της Ευρώπης όπου γίνονταν η εξόρυξη, έκλεισαν επειδή η Κίνα βγήκε στην παγκόσμια αγορά και το πουλούσε σε εξευτελιστικές τιμές. Πριν ένα μήνα περίπου όμως, η γενοκτονική πουτάνα Κίνα ανέβασε την τιμή κατά 80% και έτσι η αγορά εργαλείων (π.χ. τρυπάνια κλπ) να καταλήξει να είναι πανάκριβη. Κατ’αυτό τον ύπουλο τρόπο οι κινέζοι κατάφεραν και έκλεισαν τα λατομεία της Ευρώπης αλλά και θησαυρίζουν παράλληλα. Επίσης οι εγχώριοι προδότες της Γερμανίας τα έχουν ξεπουλήσει όλα στην Κίνα όπως ολόκληρα κολοσσιαία χυτήρια τα οποία δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν με τις τιμές της Κίνας, και έτσι μεταφερόντουσαν με τη σειρά τους και αυτά στην Κίνα. Αυτό το ξεπούλημα γίνετε παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα τη σταδιακή χρεοκοπία της Δύσης ως προεόρτιο της γενοκτονίας της δύσης από την Κίνα στον "Αρμαγεδδώνα"!

Δείτε το προδοτικό φιλοκινέζικο δημοσίευμα και φρίξτε:
http://olympia.gr/2011/06/24/tsoukalas/

Καρβίδιο του βολφραμίου
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85

5 comments:

GR_Exorcist said...
This comment has been removed by the author.
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Προσεξαι κανεις οτι στο site τους εμφανιζοναται ολα,ξαφνικα,και με κινεζικους χαρακτηρες διπλα απ τους Ελληνικους...?

GR_Exorcist said...

Εδω δειτε τι προτινει Αμερικανος (διαβαζε δεν ξερω απο ποια μογγολοκι μητρα βγηκε) οικο(λο)νομολογος,ο οποιος λεει ευθεως οτι εχουμε κρυφο οπλο το ΧΡΥΣΟ και προτινει να τον δωσουμε στη Κινα για να μας εξαγορασει το χρεος!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dxR8NXTds9U

ΒΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΕΡΑ????????????????Τοσο προβατα του Γιαχβε να το ζητανε απροκαλυπτα?????Σαλτα γαμησου ρε καριολη,αν θες τον Ελληνικο Χρυσο και εχεις τα αρχιδια,ελα να μας τον παρεις...να σε δω...Σαυροειδη οι μαλακιες ΚΟΜΜΕΝΕΣ...

Αδράστεια said...

Δεν άντεξα, άφησα το κάτωθι σχόλιο στο site τους:

"Είστε σοβαροί ρε παιδιά; Η Κίνα φιλέλλην; Μία χώρα που βιάζει καθημερινά το λαό της πώς εννοεί τη “φιλία” της προς τους άλλους λαούς άραγε;

Οι αρχαίοι Έλληνες είχανε την ονομασία Σίνες για τους γενοκτόνους, καταστροφείς, ύπουλους και όλα τα κοσμητικά. Επομένως από ποια πλευρά έχουμε “ιστορικούς δεσμούς”; Εδώ εισέρχεται η καταπληκτική ατάκα του Λεωνίδα στους 300 απέναντι στον Ξέρξη (αφού είχε κατασφάξει τους Πέρσες): “Δε ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά ανταλλάσσαμε πολιτισμό όλο το πρωί”!

Μήπως με τέτοιους ιστορικούς δεσμούς έχουμε να κάνουμε;"

OD said...

φιλε exorcist, δεν έχει χρυσό η Ελλάδα! Τα αποθέματα της υπολογίζονται στους 111 τόνους χρυσού, κοντά 4 δις ευρώ δηλαδή... τα οποία έχουν ήδη υποθηκευθεί αν δεν έχουν μεταφερθεί ήδη στο όρος σιών της ελβετίας.

άρα ο οικονομολόγος λέει μαλακίες. Και να θέλαμε δεν διαθέτουμε τον επαρκή όγκο χρυσού για να αποπληρώσουμε το εξωτερικό χρέος της χώρας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις