ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 29 June 2011

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η.Π.Α., ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΕΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ.

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ", ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ Ο ΜΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 40.000 ΔΟΛΑΡΙΑ!!! ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ Α.Ε.Π. ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ(ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ' Π.Π.;;; Ή ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΟΣ Γ' Π.Π. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ...;;)

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030(...) ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΜΕΙΣ(ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΠ) ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ; ΑΓΝΩΣΤΟ.

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΘΕΣΕ ΔΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ "ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ "ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ" ΤΙΣ Η.Π.Α.; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ...ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ(TRILATERAL COMISSION), RICHARD HAAS ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: ΕΝΑ ΚΥΝΙΚΟ "ΝΑΙ".

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο "ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑ", ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ: ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ Η ΑΛΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΟΠΟΤΕ "ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Η.Β., ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 143 ΔΙΣ. ΛΙΡΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Η.Β. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 3 ΔΙΣ. ΛΙΡΕΣ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ, ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 6000 ΛΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011!

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Η.Β. ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α.! ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ "ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙ" ΑΥΤΕΣ ΟΙ ...ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ) ΜΟΙΡΑΙΟ.

(ΩΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, Η ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ! ΟΥΤΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ! ΤΙΠΟΤΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!)

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Don't be distracted by Greece: Americans must also face financial facts
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/us-politics/8598451/Dont-be-distracted-by-Greece-Americans-must-also-face-financial-facts.html

Where Greece goes now, we will soon follow
http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/8598664/Where-Greece-goes-now-we-will-soon-follow.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις