ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 20 June 2011

MEAT FROM SHIT...

ΤΑ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ: "ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ"!"Now that's what you call ORGANIC.
This guy is making artificial meat from human feces. He says the biggest hurdle is the psychological barrier."


Ε ΝΑΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ "ΦΡΑΓΜΑ"... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ... ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΙΠΟΣ... ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ, Ο Ο.Η.Ε. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΣΙΝΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ "ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ", ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΠΕΙΝΩΝΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ! ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΜΠΙΕΣ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΑΚΡΙΔΕΣ, ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ).

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΤΟ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ (ΑΝΤΙ)ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΝΕΟ "ΔΩΡΟ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ: ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΑΝΡΘΩΠΙΝΑ ΕΚΚΡΙΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΑΡΚΕΣ, ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΠΡΑΝΑ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΑΝΤΙ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΣΗ ΣΑΡΚΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΥΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ.

ΣΤΟΧΟΣ, Η ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ ΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΕ "ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΗΧΑΝΗ", "ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ", Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΩΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ "ΛΟΥΠΑ" ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΟΠΙΑΣ.

ΗΔΗ, ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΙΡΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΝΩ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΩ.(ΙΔΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΕΡΙ ΑΛΥΣΙΔΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ "KENTUCKY FRIED CHICKEN" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ KENTUCKY ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΑ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ KFC ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ)

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΕΥ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ. ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 888 ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΑΝΩ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ... ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ;;;

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Shit Steaks And Turd Burgers
http://www.liveleak.com/view?i=c34_1302410438

Finger Lickin' Good (1972)
http://www.youtube.com/watch?v=cIoz9DKS-K8

Kentucky Fried Cruelty
http://www.youtube.com/watch?v=HP8Q7ZN1IkQ

Insects could be the key to meeting food needs of growing global population
http://www.guardian.co.uk/environment/2010/aug/01/insects-food-emissions

3 comments:

Anna said...

Δε παμε καλα.........
Μας δουλεύουν και απο πανω.
Στο τελος λεει και καλη ορξη !

GR_Exorcist said...

Υπανθρωπαοι γιοι ιεροδουλων σας εχει ΣΙΧΑΘΕΙ η πλαση

Nikos said...

ΣΤΟ SURVIVOR ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝΑΣ NAVY SEAL ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΜΠΙΕΣ ΕΝΤΟΜΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις