ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 17 June 2011

MHNYMA ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΑΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΞΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΔΟΜΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ (ΠΑΣΟΚ)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ (Ν.Δ)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ,ΨΕΥΔΟΩΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΣΙΝ,ΣΙΩΝ,ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ,ΤΖΟΥΝΤ,ΤΖΕΝΤΑΙ,ΙΟΥΔΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ,ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΙΔΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΛΙΘ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΓΙΑΧΒΕ,ΣΙΝ,ΣΙΩΝ,ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ,ΤΖΟΥΝΤ,ΤΖΕΝΤΑΙ,ΙΟΥΔΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ («ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ»)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΣΗΜ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ)


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ MASER ( MI
CROWAVE AMPLIFICATION BY STIMULATED EMISSION OF RADIATION) H (E.M.E.E.A) ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Η (O.Σ.Κ.Ε.) ΟΠΛΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ,ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. <ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΠΕΡΙ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ) ΕΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
1) ΤO ΣΤΑΘΕΡO MASER ΣΕ ΚΙΝΗΤO (ΒΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ)
2) TO KINHTO ΜΑSER ΣΕ Ε.Μ.P (ELEGTRO MAGNETIC PULSE)H «H.M.Π.» (ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ-ΚΥΜΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ (ΕΑΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ) ΜΕ «Δ.Υ.Υ.Κ.» ( ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ) ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ «Τ.Ο.Μ.Π.» ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ (ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ) ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΟΧΥΡΩΘΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ (ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ) ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΣΕ (ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ) ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΘΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΙΠΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Α ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ Η «Ζ’ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΕΩΝ» ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΟΦΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΓΙΑΧΒΕ,ΣΙΝ,ΣΙΩΝ,ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ,ΤΖΕΝΤΑΙ,ΤΖΟΥΝΤ,ΙΟΥΔΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ Η ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ,ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ Η’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΛΣΜΠΑΧ , ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ <ΜΕΤΑ ΤΟ 1821> ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ-ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ (Ή «ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΣ»!!!) ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΗΠ.Ε.Ι ,ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΙΑΠΩΝΙΑΣ) 666 ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚΑΡΑ-ΖΑΦΕΡΗ Η ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΑΝΑΚΤΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΖΗ Η ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΣΘΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 (ΡΩΣΙΑ, ΙΣΛΑΜ, ΚΙΝΑ.) ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΕ'' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

(ΣΗΜ: ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ.(ΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.) ΜΕΣΩ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΤΗΣ HONG KINAΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ (ΑΡΙΣΤΟΥΣ) ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ" ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ""ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΛΥΝΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΛΕΞΙΝΟΟΙ ΑΛΕΞΙΣΧΟΙΟΙ,ΑΛΕΞΙΚΑΡΔΟΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΨΙΣΥΧΝΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ''ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ'' ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΖΟΥΝ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΥΛΙΣΜΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΗ, ΕΥΣΤΟΧΗ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΕΙΝΕΝΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ''


ΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΦΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΙ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ''ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012"

4 comments:

manos said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΩΔΟΧΕΙΟ

captainpontios said...

Αντε αδερφια, αρχισαμε και πληθαινουμε. Αδερφε ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο αγωνας σου, δινει καρπους, και τι καρπους. Ζουμερους, αλλα δηλητηριωδεις, για τις Μογγολικες, και Μογγολοειδεις σαυρες. Αντε και παντα τετοια.
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

axileas said...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΙΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΩΣ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

GR_Exorcist said...

Συνεχιστε δυναμικα...Ο χρονος τους τελειωνει...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις