ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 22 June 2011

Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΕΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Ο Καρατζαφέρης έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους με πυρηνικά.

Πως ? Προτείνει να φτιάξουμε στην Ελλάδα πυρηνικό εργοστάσιο.

Δεν τον απασχολεί αν βρισκόμαστε σε μία σεισμογενή ζώνη, και ούτε τον ανησυχούν πυρηνικά ατυχήματα σε πιο ανεπτυγμένες χώρες από την Ελλάδα, όπως πρόσφατα στη Ιαπωνία.

Με δεδομένο το μικρό μέγεθος της χώρας μας ένα ατύχημα θα μπορούσε να εξαφανίσει σύσσωμο το ελληνικό έθνος.

Αυτά δεν τα βλέπει όμως ο Καρατζαφέρης με την εθνικιστική του τύφλωση, γιατί αυτός ονειρεύεται πυρηνικά όπλα με ελληνικό εθνόσημο, που αυτό φυσικά δεν το λέει δημοσίως! Όχι ακόμα !

ΣΧΟΛΙΟ:
Φίλε, σε ευχαριστούμε για την πληροφορία. Μια επισήμανση μόνο, ο Καρατζαφέρης δεν ονειρεύεται πυρηνικές κεφαλές με το εθνόσημο. Ονειρεύεται να οδηγήσει την εναπομείνουσα Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα στη γενοκτονία από τον άξονα "Ρ.Ι.Κ." και μετά αφού εκπληρώσει την "προφητεία", να αναλάβει κάπου κάπως ένα αξίωμα στην σινομογγολική αυτοκρατορία, ελπίζοντας ότι οι εντολείς του θα τον ανταμοίψουν επειδή ακολούθησε τις εντολές τους κατά γράμμα. Ακόμα και τώρα, που τον έχουμε διαλύσει στρατηγικώς, επιμένει γραφικά να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος. Όχι μόνο, γιατί την έχει ψωνίσει βέβαια, αλλά και γιατί γνωρίζει τί κάνει η "Α.Ο.Α." Λονδίνου σε όσους δεν φέρνουν εις πέρας τις εντολές της. Πανικόβλητος προσπαθεί εντός και εκτός Βουλής να κάνει αυτή την ρημαδιασμένη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας υπό το ΠΑΣΟΚ. Είναι συγκινητικός ο αγώνας του. Προκαλεί δάκρυα [από το πολύ γέλιο].

Όσον αφορά τα πυρηνικά, μην εκπλαγείς εάν πίσω από αυτό κρύβονται κάποια τεράστια "φιλοδωρήματα", είναι μεγάλη και γριά πουτάνα ο ανώμαλος Καρατζαfuhrer, πάντα θέλει "φιλοδωρήματα". Και μάλιστα κινεζικά. Γιατί οι μόνοι που θα έδιναν πυρηνική τεχνολογία στην Ελλάδα του σήμερα, με αυτήν την κυβέρνηση, με τον ...Καρατζαφέρη και το υπόλοιπο muppet show που βλέπουμε, είναι οι Κινέζοι. Ποιός άλλος; Ποιός άλλος θα έδινε πυρηνικά σε ένα κράτος μπουρδέλο; Και ας μην πάμε και τόσο μακριά. Σκέψου μόνον, ότι σε περίπτωση συνεκμεταλλεύσεως κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, ότι θα πρέπει να στηθεί πλατφόρμα εξορύξεως μέσα στη θάλασσα η οποία θα ελέγχεται από άλλους! Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τί σημαίνει κάτι τέτοιο. Ολική οικολογική καταστροφή του Αιγαίου. Το τέκνο της καταστροφής, ψυχανώμαλος Καρατζαφέρης, αυτά θέλει να βλέπει και να ονειρεύεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Πρόταση Καρατζαφέρη για την εξαφάνιση της Ελλάδας

1 comment:

Nikos said...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ???
ΦΘΗΝΗ Η ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ???
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ Η ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις