ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 9 June 2011

KARAKORAM HIGHWAY(KKH): ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Το λεγόμενο και "έννατο θαύμα του κόσμου". Μήκους 1300 χιλιομέτρων, το φαραωνικό αυτό έργο ενώνει την Κίνα με το Πακιστάν μέσω της οροσειράς Καρακοραμ, μέσω του περάσματος Khunjerab, σε υψόμετρο κοντά 5χλμ! Το έργο αυτό ξεκίνησε από την Κίνα και το Πακιστάν το 1956 και ολοκληρώθηκε το 1986 αφού σκότωσε 810 πακιστανούς και 82 κινέζους. Βρίσκεται στα χνάρια του "Δρόμου του μεταξιού". Επειδή περνάει από το Κασμίρ, η συγκεκριμένη λεωφόρος θεωρείται στρατηγικής σημασίας πλανητικώς.

Στις 30 Ιουνίου 2006, υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Πακιστάν για ανακαίνιση της Λεωφόρου Καραοκάμ, ασφαλτόστρωσης της και στις δύο πλευρές(μέχρι τώρα άσφαλτος υπάρχει μόνο στην κινεζική πλευρά) και διάνοιξης της από 10 έως 30 μέτρα στο πλάτος! θα ενισχυθεί σημαντικά για να μπορεί να δεχτεί βαρέα οχήματα και να αντέχει σε ακραία κλιματολογικά φαινόμενα. Με αυτόν τον τρόπο, η δυναμικότητα μεταφορών της λεωφόρου θα αυξηθεί κατά τρεις φορές!(Μιλάμε για έναν τεράστιο εξαρχής δρόμο!) Ταυτοχρόνως, η λεωφόρος θα συνδεθεί με το λιμένα Gwadar της περιοχής Balochistan στο Πακιστάν, μέσω του σιδηροδρόμου Gwadar-Dalbandin τον οποίο και ενισχύει οικονομικά και τεχνικά η Κίνα και ο οποίος εκτείνεται μέχρι το Rawalpindi.

Αυτό που έχει σημασία είναι οι νέες τεχνικές προδιαγραφές του τεράστιου αυτού έργου. Ικανότητα εξυπηρέτησης βαρέων έως πολύ βαρέων οχημάτων και αντοχή σε ακραία φαινόμενα. Δηλαδή να αντέχει άρματα, οχήματα πυραύλων, συστοιχίες, στρατό γενικότερα. (Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση για το γεγονός ότι η Κίνα θα θεωρήσει εισβολή στο Πακιστάν ώς αιτία πρόκλησης πολέμου.) Επίσης η λεωφόρος όταν ολοκληρωθεί θα αντέχει σε ακραία φαινόμενα όπως δολιοφθορές(;), επιθέσεις(;) κλπ.

Όσο και αν δεν προβάλεται, το έργο αυτό είναι στρατηγικής σημασίας για τους Κινέζους που θέλουν άνετη και γρήγορη πρόσβαση προς το Πακιστάν και τα λιμάνια του και αντιστρόφως.

Όσοι έχετε περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο έργο ή και για παρόμοια έργα των κινέζων, προωθείστε τα στο ιστολόγιο ώστε να αποκτήσουμε σαφέστερη εικόνα.

Ευχαριστούμε τον φίλο psari για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παρέχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Karakoram Highway
http://en.wikipedia.org/wiki/Karakoram_Highway

KARAKORAM HIGHWAY IN CHINA
there is no denying the road's strategic military importance was also an important consideration. Neither Pakistan or China have traditionally been on friendly with India and both fought Himalayan wars with India, The silkworm missiles that China got in trouble for selling to Pakistan came via the Karakoram Highway, whose bridges are constructed to handle heavy military equipment and tanks.[Source: John McCarry, National Geographic March 1994]
http://factsanddetails.com/china.php?itemid=441&catid=15&subcatid=104

Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4333.html

1 comment:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ''ΑΓΙΑ'' ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ-ΣΕΝΤΑΙ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις