ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 20 February 2011

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 125 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Καλούμε τους αναγνώστες του ιστολογίου και των κειμένων της Ο.Ε.Α., όσοι από εσάς αφυπνιστήκατε από τα κείμενα και ενημερωθήκατε και αηδιάσατε με τις τεκταινόμενες μαζικές προδοσίες εναντίον της εθνικής ασφάλειας και επιβίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων και εναντίον της πλανητικής ασφάλειας (Κινεζοεβραικός «Αρμαγεδδώνας»), να μην μείνετε οκνηροί και άπραγοι σε καμία περίπτωση, ιδίως τώρα που βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό σημείο.
Γράψτε ο καθένας σας από 50 DVD με τα κείμενα ιδίως αυτά που καταγγέλλουν τις προδοσίες αλλά και αυτά που προτείνουν λύσεις επιβίωσης και αφύπνιση και θεραπεία του εκφυλισμένου Έλληνα με επιστροφή του στα ορθολογιστικά αρχέτυπα του και στον εναρμονισμό του με τη φύση-σύμπαν, και μοιράστε τα σε φίλους και γνωστούς, σε διαδηλώσεις, σε πλατείες, μαγαζιά και καφενεία και όπου υπάρχει γενικά πολύς κόσμος. Το ιστολόγιο έχει εξαποστείλει συγγενικά και φιλικά πρόσωπα για την δουλειά αυτή αλλά δεν επαρκούν εάν δεν υπάρξει και η δική σας υποστήριξη.
Μετά την δημοσίευση του κειμένου – διαμάντι επιβίωσης των Ελλήνων μέσω των οδηγιών της Ο.Ε.Α. με τίτλο «Τριμερείς Πολεμικές Τέχνες» οι σερβερ που φιλοξενούν τα αρχεία της Ο.Ε.Α. (easy-share) έπεσαν για αρκετές ώρες και οι Έλληνες δεν μπορούσαν να κατεβάσουν τα κείμενα (πριν από λίγο μόλις επανήλθε). Έτσι μας μπαίνουν κάποιες κακές ιδέες και πονηρές υποψίες «ψίλοι στα αυτιά» και εν όψει της επικείμενης δίκης του Καραγεωργίου (οι προδότες κάθισαν και ξέθαψαν αρχαία υπόθεση - μήνυση του δολοφόνου Μ.Δασκαλάκη της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ μετά από 6-7 χρόνια!!! προφανώς με δόλο) παρατηρούμε και μια κινητικότητα και αύξηση της δημόσιας προβολής των κειμένων και των ανοικοινώσεων της Ο.Ε.Α. από κάποια ιστολόγια που στην αρχή αρνούνταν πεισματικά να αναρτήσουν αυτά τα κείμενα και τους έπιασε τώρα όψιμη ευαισθησία. Υποπτευόμαστε ότι ενδεχομένως να στήνετε κάποιου είδους βρωμερή παγίδα εναντίον του Καραγεωργίου με αυτή την όψιμη ευρεία δημοσιότητα. Το έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν αυτό το θέατρο: να παριστάνουν κάποιοι τους φίλους της Ο.Ε.Α. δημοσιεύοντας μόνον λίγα κείμενα και ανακοινώσεις αποσπασματικά και ίσα - ίσα για να βγει ευρέως προς τα έξω η λανθασμένη εντύπωση του μοναχικού και γραφικού Γ.Καραγεωργίου και κατόπιν όλοι μαζί επιτίθενται συντονισμένα και μπήγουν με μίσος στην πλάτη το μαχαίρι της προδοσίας.
Δηλαδή με απλά λόγια δεν είναι δυνατόν οι εντός των πυλών μασόνοι και εβραιότουρκοι προδότες της κατοχικής Κυβέρνησης, να τολμήσουν να βγάλουν έστω και το παραμικρό στον αέρα στα «μεγάλα» τους προδοτικά διαπλεκόμενα «ΜΜΕ» που να αφορούν τα κείμενα και τις αποκαλύψεις - καταγγελίες της Ο.Ε.Α., ή αν τελικώς το κάνουν θα το κάνουν σίγουρα με δόλο και με σκοπό να πλήξουν την Ο.Ε.Α. με προβοκάτσιες & ψεύδη ώστε να φυλακίσουν και βασανίσουν τον Γ.Καραγεωργίου σε κάποιο «Γκουαντάναμο» Ελλάδος ή εξωτερικού, ώστε να του αποσπάσουν με τη βία τα ονόματα άλλων μελών και της Πρυτανείας.
Ελπίζουμε πως το δημοσιογραφικό ιστολόγιο «ξυπνήστε ρε!» δεν εμπλέκετε σε αυτό το δόλιο βρώμικο διπρόσωπο παιχνίδι - θέατρο των «μεγάλων ΜΜΕ», αν και πολύ αμφιβάλλουμε...


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
(ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 125 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»
LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html
)

ΘΕΜΑ: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Α’ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΧΕΤΕ ΣΕ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΑΡΘΡΑ 138 – 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΔΙΟΤΙ:

1ΟΝ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ – ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, ΗΤΟΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25-ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ (ΙΔΕ LINK: http://www.spindoc.gr/wp-content/uploads/2010/03/25th-meridian.jpg)

2ΟΝ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΓΕΕΘΑ» ΚΑΙ «ΓΕΑ» (ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ), ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ 6 ΜΙΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25-ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ.

3ΟΝ: ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION), ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI) Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΕΥΡΑΣΙΑΣ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΛΟΚΟΖΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ. ΗΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» - «ΓΕΝ» - «ΓΕΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» - «ΓΕΝ» - «ΓΕΑ» ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ._


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο προδότης Κλοκοζας ...λυπάται (!!!) που δεν θα παραβρεθεί στην γιορτή για να γιορτάσει υπέρ του γενοκτονου των ελλήνων μισέλληνα εβραιοτουρκο ντολμέ Κεμάλ Ατατουρκ(!!!)

http://gdailynews.wordpress.com/2011/01/20/%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις