ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 6 February 2011

«Έφθασε το μαχαίρι στο κόκαλο», «Χέρι-χέρι κατά του (Τουρκικού) φασισμού», «Ανεξάρτητη Κύπρος», «Αδέλφια όλοι οι λαοί»

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.


"Βράζει" ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την λαϊκή έκρηξη στα Κατεχόμενα κατά της τουρκικής Κατοχής

Με χάπια" τον έχουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν, προκειμένου να τον συνεφέρουν ψυχολογικά μετά τις διαδηλώσεις των Τουρκοκυπρίων στα Κατεχόμενα με κύριο σύνθημα την εκδίωξη των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων!

Μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους κατά την τελευταία μέρα των επαφών του στο Κιργιστάν, ο Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε πως «τις τελευταίες μέρες υπάρχουν στη "Βόρεια Κύπρο" προβοκατόρικες δραστηριότητες. Τις κάνουν μαζί με το Νότο. Η τελευταία έγινε στις 28 Φεβρουαρίου». «Μας λένε να φύγουμε. Η διοίκηση είναι απαθής. Από τον πρόεδρο μέχρι τον πρωθυπουργό, η διοίκηση πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση», υπογράμμισε σε αυστηρό ύφος.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Ερντογάν υποστήριξε επίσης τα εξής:

«Δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Ο πιο κακοπληρωμένος υπάλληλός τους παίρνει περίπου 10 χιλιάδες λίρες (5.000 ευρώ). Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού μου γραφείου παίρνει 5 χιλιάδες λίρες... Ο κύριος παίρνει 10 χιλιάδες και μετά δίχως να ντραπεί κάνει αυτές τις κινητοποιήσεις. Και μάλιστα παίρνουν 13 μισθούς το χρόνο. Λένε να φύγει η Τουρκία. Ποιος είσαι ρε φίλε; Έχω νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες εγώ εκεί... Έχω στρατηγικό ενδιαφέρον. Όποιο είναι το στρατηγικό ενδιαφέρον της Ελλάδας στην Κύπρο, το ίδιο έχει και η Τουρκία. Έχει νόημα το γεγονός ότι αυτοί που θρέφονται από τη χώρα μας καταφεύγουν στο δρόμο αυτό. Εμείς τους στηρίζουμε. Δεν θα έπρεπε να έχει αυτό ένα αντίκρυσμα;»

Αναφερόμενος μάλιστα στην τουρκοκυπριακή ηγεσία, ο Τούρκος πρωθυπουργός παρατήρησε πως «είναι απαράδεκτο να προετοιμάζεται έδαφος για κινητοποιήσεις εναντίον της Τουρκίας», για να συμπληρώσει: «Τώρα ζητάει ραντεβού. Θα τον καλέσω να μιλήσουμε και θα τον ρωτήσω...».

Όταν η ανάγκη για ζωή και εξέλιξη, φέρνει την ναντίδραση κατά αυτών που καταπιέζουν αυτά τα στοιχειώδη στην ζωή των ανθρώπων...


Nέο συλλαλητήριο την Δευτέρα στα Κατεχόμενα κατά Ρ.Τ.Ερντογάν και ΑΚΡ

Οξύνεται η κόντρα του Ρ.Τ. Ερντογάν με τους Τουρκοκύπριους για το πρόσφατο συλλαλητήριο των τελευταίων κατά της οικονομικής πολιτικής της ηγεσίας τους και της Άγκυρας και στις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν που δημοσιεύουμε σε άλλοο σημείο της πρώτης σελίδας, η τουρκοκυπριακή συνδικαλιστική πλατφόρμα που οργάνωσε τις πρώτες εκδηλώσεις, τώρα προγραμματίζει νέες για την Δευτέρα!

Σε γραπτή ανακοίνωση, η πλατφόρμα αναφέρει ότι «ο κ. Ταγίπ Ερντογάν που δεν μπόρεσε να χωνέψει τη διαμαρτυρία εναντίον του οικονομικού και πολιτικού πακέτου και των μέτρων που επέβαλλε η Τουρκία και το πιο φυσικό δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού να γεμίζει τις πλατείες, κατηγορεί και το συνεργάτη που διοικεί αυτή τη χώρα και τις χιλιάδες των ανθρώπων που γέμισαν τις πλατείες».



Kαλεί δε τον Τούρκο Πρωθυπουργό να μην κρύβεται πίσω από το ''ναι'' των Τουρκοκυπρίων το 2004 στο δημοψήφισμα. «Το ΑΚΡ με τζαμιά, συγκροτήματα πανεπιστημίων και θρησκευτική προπαγάνδα συνεχίζει την πολιτική της πολιτιστικής και κοινωνικής διάβρωσης των Τουρκοκυπρίων, της πτώχευσης των εργαζομένων και του να τους κάνει πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο να ακούσει τις φωνές στους δρόμους και να δείξει σεβασμό στο λαό, η συνδικαλιστική πλατφόρμα των Τουρκοκυπρίων επισημαίνει «όταν ήρθε η σειρά του - χωρίς να δείξει καθόλου σεβασμό στη θέληση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο και αυτά που έγιναν στους δρόμους - παρουσιάστηκε χωρίς ντροπή».



Η πλατφόρμα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και κατηγορεί το κυβερνών ΑΚΡ για νεοφιλελεύθερη ισλαμική πολιτική με την οποία θέλησε να ''ντύσει'' τους Τούρκους εργαζόμενους, στην οποία «δεν θα δώσουμε εμείς καμιά ευκαιρία».



Σε ανακοίνωσή του το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα χαρακτηρίζει απαράδεκτες και λυπηρές τις δηλώσεις Ερντογάν και θεωρεί ότι προέρχονται από λάθος πληροφόρηση και παρακίνηση. «Οι Τουρκοκύπριοι δεν συντηρούνται από κανέναν και δεν είναι παράσιτα», προστίθεται στην ανακοίνωση. 


Στα Κατεχόμενα, δύο αντιμαχόμενες ομάδες παραλίγο να συγκρουστούν έξω από τα γραφεία του ΚΕΕ όταν μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Μπαράκα πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία του κόμματος με συνθήματα όπως «Έφθασε το μαχαίρι στο κόκαλο», «Χέρι-χέρι κατά του φασισμού», «Ανεξάρτητη Κύπρος», «Αδέλφια όλοι οι λαοί» κλπ.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΜΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις