ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 20 February 2011

Ο.Ε.Α. προς ελληνες κυνηγους και νησιωτες


http://www.youtube.com/watch?v=4coXt3La3fY

Προωθείστε το σήμα της Ο.Ε.Α. και επιβιώστε:
ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

Συνειδητοποιήστε έγκαιρα την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται ο στρατός και η Ελλάδα. Οταν η Ο.Ε.Α. (μέσω των μελών της που έχει δικτυωμένους στο στράτευμα ως αξιωματικούς & επιστήμονες) φτάνει στο σημείο να δίνει μυστικά & οδηγίες σε απλούς πολίτες (!!!) κατασκευής τέτοιων όπλων (!!!)... τι άλλο πρέπει να πούμε;

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!!

Καλούμε τους αναγνώστες του ιστολογίου και των κειμένων της Ο.Ε.Α., όσοι από εσάς αφυπνιστήκατε από τα κείμενα και ενημερωθήκατε και αηδιάσατε με τις τεκταινόμενες μαζικές προδοσίες εναντίον της εθνικής ασφάλειας και επιβίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων και εναντίον της πλανητικής ασφάλειας (Κινεζοεβραικός «Αρμαγεδδώνας»), να μην μείνετε οκνηροί και άπραγοι σε καμία περίπτωση, ιδίως τώρα που βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό σημείο.
Γράψτε ο καθένας σας από 50 DVD (απ'εξω στην ετικετα να έχει την διεύθυνση: ellhnkaichaos.blogspot.com) με τα κείμενα της Ο.Ε.Α. ιδίως και κατεπειγόντως αυτά που καταγγέλλουν τις προδοσίες και αυτά που προτείνουν λύσεις επιβίωσης αλλά και τα άλλα που προκαλούν αφύπνιση και θεραπεία του εκφυλισμένου Έλληνα με επιστροφή του στα ορθολογιστικά αρχέτυπα του και στον εναρμονισμό του με τη φύση-σύμπαν, και μοιράστε τα σε φίλους και γνωστούς, σε διαδηλώσεις, σε πλατείες, μαγαζιά και καφενεία και όπου υπάρχει γενικά πολύς κόσμος αλλά και ιδίως και σε στρατόπεδα, απλούς οπλίτες και σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. Το ιστολόγιο έχει εξαποστείλει συγγενικά και φιλικά πρόσωπα για την δουλειά αυτή αλλά δεν επαρκούν εάν δεν υπάρξει και η δική σας υποστήριξη.


Οδηγίες προς τους Έλληνες που θα ετοιμάσουν DVD.
Θα πρέπει να συμπεράλαβεις στο DVD πρωτα από όλα οποιαδήποτε κείμενο που αφορά την ελληνική και πλανητική επιβίωση (τα α' και β' εγχειριδια επιβιώσεως) και φυσικά και το νεο τελευταιο κειμενο με τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ...
κατοπιν βαλε κειμενα εθνικης και πλανητικης ασφαλειας σε ξεχωριστο φακελο, ολα τα κειμενα που στειλαμε στη Ρωσια, στις ισλαμικες χωρες και αλλου... και όλα τα κείμενα που καταγγέλουν τις προδοσίες.
Και τέλος φτιάξε ενα φακελο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ" οπου θα εχεις το εκπληκτικό κειμενο της Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988 και ολα τα κειμενα που έχουμε στην ενότητα DVD ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!.. και σημειωσε οτι αυτά τα κειμενα θα πρεπει να εξεταστουν με κριτικο πνευμα και ορθολογισμό σε σχέση με τα δόγματα του κατεστημένου και με συγκριτική διάθεση των θρησκειών και μυθολογιών. (συγκριτική θρησκειολογία-μυθολογία ως κλάδοι επιστημών της ΟΕΑ και ...οχι μονον). Βάλε φυσικά και την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που έχουμε στο ιστολογιο μόνιμα αναρτημένα στα αριστερά και ετικέτα με την διεύθυνση του ιστολογίου.
Το ιστολόγιο δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο χρόνο για να σου στείλει αναλυτικά όλους τους συνδέσμους των κειμένων που πρέπει να βάλεις. Αναζήτησε και κανε μια επιλογή μόνος σου και χώρισε τα σε ενότητες με δικές σου επεξηγήσεις. Δεν θα σου φάει πολύ χρόνο. Τον περισσότερο χρόνο πρέπει να τον φας στο να διαδώσεις τα DVD στα σωστά άτομα και να τους δώσεις τις σωστες εξηγήσεις αν και όποτε χρειαστεί. Εξετάζουμε και την περίπτωση να αποθηκεύσουμε όλο το ιστολόγιο (ολες τις αναρτήσεις) με κάποιο τρόπο και να το ανεβάσουμε στο easy-share οποτε θα φτιαξεις και ενα DVD με αυτό!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!! ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!

3 comments:

Konstantinos said...

Ααάχ ρε Γιάννη

Εγώ ο μικρός θα διαφωνήσω μαζί σου και θα πω…

Έλληνες διαβάστε το κείμενο ΟΛΟΚΛΗΡΟ για να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας και να νοιώσετε από που πηγάζει η κραυγή αγωνίας.
Και όσοι από εσάς το παίζουν έξυπνοι και τα γνωρίζουν όλα αυτά ν’ αναζητήσουν τους όρχεις τους που έχουν ξεχάσει σε κάποια τουαλέτα κάποιου κωλόμπαρου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος εκτός φυσικής θέσεως και να πράξουν σύμφωνα με της παροτρύνσεις της Ο.Ε.Α. και αν έχουν άλλη λύση ΚΑΛΥΤΕΡΗ να έρθετε να μας την πείτε για να μην ζούμε εις το σκότος.

Δεν υπάρχει χρόνος για μαλακίες.
Ούτε και όρεξη.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ωρε πουσταραδες τωρα εχουμε ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ και μειζερ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΕΚΕΤΑΣ.ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΟΥΦΑΛΕΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις