ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 25 February 2011

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ.ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΩΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ,ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΑΥΓΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΕΤΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.Η ΕΛΛΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.


http://www.youtube.com/watch?v=OX8bv0o70UI

Ευχαριστώ το φίλο PERSEYS_TEAM για το βίντεο.
Τα στοιχεία του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικώς τις κάτωθι προειδοποιήσεις της Ο.Ε.Α., ως διορθωτικές προειδοποιήσεις πάνω σε αυτό το βίντεο.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ετοιμάζουν θα είναι στην ουσία η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΚΙΝΑΣ-ΣΙΝΑΣ-ΣΙΩΝ (ή "Βασιλείας του Σιν-Σιων-Ιεχωβά" όπως ορκίζονται μέσα στις στοές οι μασόνοι) μετά από προγραμματισμένη διάλυση όλων των εθνών (πλην Κίνας+Κορέας) και μετά από ρυθμισμένη σύγκρουση παγκοσμίου πολέμου "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" μεταξύ των δυτικών αξόνων "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - 666" ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) και Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ -ΚΙΝΑΣ) ή του ανταλλακτικού Τ.Ι.Κ. (Τουρκίας - Ισλάμ - Κίνας) του "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - 888" Κίνας.
Το CHIP-666-ΚΑΡΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΗ σχεδιάζουν να το δώσουν κυρίως και μόνο στους δυτικούς άξονες και να το επιβάλουν αναγκαστικώς στους πολίτες ως εμφυτέψιμο υποδόριο καρκινογόνο μικροτσίπ που εκπέμπει συνεχώς ραδιοσημα "666" (ως ηλεκτρονική "λίστα τροφίμων") σε περιβάλλον ελλείψεως τροφίμων-φαρμάκων-νερού-ρεύματος-κλπ εν όψει τρίτου παγκοσμίου πολέμου, έτσι ώστε στο κατάλληλο χρονικό σημείο να προκληθεί πόλωση ιερού θρησκευτικού πολέμου ΤΖΙΧΑΝΤ μεταξύ των νεοεποχιτών σφραγισμένων με το 666-CHIP-BARCODE-ΚΑΡΤΑ-ΠΟΛΙΤΗ σκλάβων πολιτών της δύσεως και των "χριστιανών-888", "τιμωρών του αντιχρίστου" του ανατολικού παλαιορθόδοξου άξονα "Ρ.Ι.Κ." που διατηρεί τις παλαιές θρησκευτικές παραδόσεις και δεν σφραγίζετε. Οι στρατοί της Ρ.Ι.Κ. σχεδιάζεται να γενοκτονήσουν τους σφραγισμένους μετά από την συντριβή των αρχικά ασθενώς προβοκατόρικα επιτηθέμενων στρατών της ΗΠ.Ε.Ι. στις ερήμους της μογγολίας και σιβηρίας. Το ρόλο του σφραγιστή των προβάτων αναμένεται να παίξει ο "θαυματοποιός" εβραιοσάξονας Δανίας Γιόχαν (Βασιλεύς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν του "ΛΑ.Ο.Σ." από την Κωνσταντινούπολη στην Σουφική "Αυτοκρατορία 666" την οποία σχεδιάζει το "ΝΑΤΟ" σε συμπαιγνία με την Κίνα, ή άλλος ανταλλακτικός Νεοεποχήτης "Μεσσίας" της τελευταίας στιγμής. (Μαϊτρέγια, κλπ)
Τέλος στο όλο θέατρο του Κινεζοεβραικού "Αρμαγεδδώνα" αναμένεται να συμμετάσχουν και δρακονιανές/κρόνιες σεληνιακές διαστημικές δυνάμεις με 3d-Laser ολογράμματα και σκάφη παρουσιαζόμενες με πλαστογραφημένα εμβλήματα αρχικώς ως "Ανδρομέδιος αστροστόλος του επιτηθέμενου Διος" ή "ΣΤΕΛΛΑΡ - 666" (Αστρικός Ουράνιος Αντίχριστος) που θα παρασύρει - εξωθήσει τα στρατεύματα της ΗΠ.Ε.Ι. σε εισβολή στην Κίνα-"ΙΗΣΟΥΣ-888", ώστε κατόπιν αυτές οι διαστημικές δυνάμεις να μεταλλαχθούν σε Δρακονιανές-888 του "Ιησού" και του "Μιχαήλ-Γαβριήλ-κλπ" ως υποστηριχτές της Κίνας, ώστε να συντριβεί παντελώς το ηθικό και υλικό των στρατευμάτων της Δύσης στις ερήμους της Σιβηρίας και της Μογγολίας και να παραλύσουν εντελώς τα δυτικά έθνη της λευκής+μαύρης φυλής.

1o ΜΕΡΟΣ:
http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΧΗ!!!!

Υ.Γ.: Για το λόγο που βάζουν μπροστά τους "Ιλουμινάτι" (ώστε να προστατεύετε η ανωνυμία των πραγματικά κυρίαρχων στη δύση υπερστοών "Α.Ο.Α." και "Ο.Τ.Ο." Λονδίνου) δείτε το παρακάτω βίντεο:


http://www.youtube.com/watch?v=BfMvDL_W7WI

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις