ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 15 February 2011

Σύντομο μήνυμα Έλληνα παλικαριού τραυματία καπετάνιου προς τη Ρωσική κυβέρνηση και ρωσικό λαό

Μακαρι φιλε Πουτιν, και φιλε Μεντβεντεφ(συγνωμη αν κανω λαθος, στην ορθογραφια), να ακουσετε, αυτα που σας λεει ο συμπατριωτης μου. (LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/greek-people-is-addressing-and-makes.html ). Η χωρα αυτη, που σταθηκε, οποτε χρειαστηκε στις επαλξεις της Ελευθεριας, και της ανθρωπινης αξιοπρεπειας, σημερα κινδυνευει, απο μια ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, που αυτοαποκαλειται Κυβερνηση. Ξεπουλανε, και ξεκοκκαλιζουν την χωρα, με τα τρωκτικα του Δ.Ν.Τ. δηλαδη με τα αδερφια τους,και ετοιμαζονται να γεννοκτονησουν αυτον τον Λαο. Αν δεν κανετε τιποτε, εμεις θα κανουμε αυτο που ξερουμε. Θα πεθανουμε με ενα μαχαιρι στο χερι, πολεμωντας για τα ιδανικα που παντα πολεμουσαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Εσεις, κατι θα βρειτε να πειτε στην υπολανθανουσα συνειδηση σας, λιγο πριν σας κοψουν το λαιμο οι Κινεζοι.Καληνυχτα

ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε. Ν.

1 comment:

Konstantinos said...

Καπετάνιε τα σέβη μου

Από την στιγμή που είδα να προστίθεται και η δική σου φωνή στην φωνή του ελληνικού λαού ένοιωσα ότι θα έπρεπε να σου απευθύνω έναν λόγο αλλά η οργή με δυσκόλευε να ξεδιαλύνω τις σκέψεις μου.
Σε έχω “δει” και εκτός ιστολογίου ν’ αγωνίζεσαι για τον ορθό λόγο κι ελπίζω να λειτουργείς ως παράδειγμα για αρκετούς από εμάς.
Πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν ότι ένας πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού δεν ασκεί απλώς άλλο ένα επάγγελμα και δεν επιδεικνύουν τον απαραίτητο σεβασμό.
Ο πλοίαρχος του Ε.Ν. αποτελεί πολύτιμη μονάδα ενός συνόλου που αποτελεί το υπέρτατο υπερόπλο για την Ελλάδα δηλαδή τον ελληνικό εμπορικό στόλο, και η “εξουσία” που διαθέτει επί του πλανήτου σκοπίμως μη διαφημιζόμενη.
Επί σειρά ετών, ο ελληνόκτητος στόλος κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα ετήσια στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει η Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, ο ελληνόκτητος στόλος με 4.161 πλοία άνω των 1.000 κοχ τον Φεβρουάριο του 2009 αντιπροσώπευε το 8,2% του παγκοσμίου στόλου σε αριθμό πλοίων, το 15,2% σε DWT και το 13,2% σε κόρους ολικής χωρητικότητας.
Αυτό σε απλά ελληνικά μεταφράζεται στο ότι ο στόλος μας θα είχε την δύναμη να παγώσει τον πλανήτη μεταφορικά και κυριολεκτικά αν…
Αν είχαμε ηγέτες με αρχίδια.
Αν είχαμε ηγέτες Έλληνες.
Αν είχαμε ηγέτες που θα είχαν αγκαλιάσει την ελληνική ναυτιλία σαν γνήσιο και λαμπρότερο τέκνο της ελληνικής ιστορίας που έκανε τον ελληνικό πολιτισμό τον πολιτισμό των ανθρώπων.
Αν είχαμε ηγέτες που θα μεριμνούσαν ο ελληνικός στόλος να παραμείνει ελληνικός και να μην παραμορφωθεί σε στόλο της Βαβέλ αποτελούμενος από μισθοφόρους άνδρες που η γενετική τους πληροφορία δεν συνάδει με τι υγρό στοιχείο, μια βασική λεπτομέρεια που ελπίζω να μην γίνει ο δούρειος ίππος της ναυτιλίας μας.
Αν είχαμε ηγέτες που θα συνεργαζόντουσαν με τους έλληνες πλοιοκτήτες προς όφελος των ΕΛΛΗΝΩΝ ναυτικών και δεν θα άφηναν να ταλαιπωρείται ο φίλος μας ο καπετάνιος.
Αν είχαμε ηγέτες που μαζί με την ελληνική ναυτιλία θα δημιουργούσαν μια πανίσχυρη σπαρτιατική φάλαγγα που θα σκορπούσε το δέος…
Αλλά ΟΧΙ.
Αντί του κλέους επέλεξαν το όνειδος και γι αυτό πρέπει να τιμωρηθούν έστω και εάν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε ως Έλληνες πριν το δικό μας χαμό.
Επίσης ο ελληνικός εμπορικός στόλος είναι εν δυνάμει πολεμικός όπως έχει συμβεί άλλωστε στο παρελθόν και είχε “μονάδες” όπως ο Κανάρης και ο Παπανικολής.
Γι αυτό επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι εκ των πραγμάτων πολυτιμότεροι από κάποιους “άλλους” οφείλουμε να το αναγνωρίζουμε.
Για λόγους τάξεως λοιπόν και επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται για άλλη μια φορά υποβάλω τα σέβη μου.

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Ρονιώτης

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις