ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 14 February 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - GREEK PEOPLE IS ADDRESSING AND MAKES PLEAD TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Διαβάζοντας το παρών ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/nato.html ) σήμα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση από την πρώτη γραμμή μέχρι και την τελευταία μου δημιουργείται ένα και μοναδικό ερώτημα και σαν ένας εκ των δισεκατομμυρίων μελλοθανάτων ανθρώπων αυτού του πλανήτη εύχομαι να είχε δύναμη η φωνή μου και να μπορούσε να φτάσει στα αυτιά των ρώσων ηγετών.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;

Είναι δυνατόν ν’ αργείτε εγκληματικός να εναρμονιστείτε με τις οδηγίες τις Ο.Ε.Α. την στιγμή που δεν φαίνεται να είστε ικανοί να χαράξετε δική σας αποτελεσματική πολιτική;
Είναι δυνατόν να μένετε περιχαρακωμένοι στις συμπλεγματικές πρακτικές της σοβιετικής ενώσεως;
Οι εξελίξεις τρέχουν, ο εχθρός εξελίσσεται και δεν έχουμε χρόνο να σας περιμένουμε να σηκωθείτε από τον καναπέ του ψυχοθεραπευτή.
Είστε μία υπερδύναμη και θα έπρεπε να ξέρετε ότι η τεράστια εξουσία έχει μία αδελφή που ονομάζεται τεράστια ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στον ρωσικό λαό αλλά και ευθύνη απέναντι στα υπόλοιπα έθνη της γης που έχετε την δύναμη να λειτουργήσετε θετικά δια αυτά και κατ’ επέκτασιν δια ιδικό σας συμφέρον.
Είστε η ΜΟΝΗ μας ελπίδα.
Οι ηγέτες μας στην Ελλάδα μας έχουν προδώσει ξεδιάντροπα και μας έχουν παραδώσει στα νύχια του θρασύδειλου και εγκληματικού δολοφόνου αδύναμων κρατών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο καθημερινά κόβει και τρώει από την σάρκα αυτού του φωτοδότη τόπου. Και δυστυχώς αυτή είναι μόνο η αρχή από ότι πρόκειται να συμβεί σε όλα τα έθνη του υπό κατοχή πλανήτη μας.
Τι περιμένετε δια να επέμβετε. Περιμένετε μήπως να σας δώσουν την συγκατάθεσή τους οι εχθροί σας τουρκοεβραίοι ηγέτες μας για να βοηθήσετε τον ελληνικό λαό και να προστατεύσετε τα ιδικά σας συμφέροντα. Αυτή την λογική δεν την έχουν ούτε τα μικρά παιδιά αλλά αντιθέτως ψάχνουν με πλάγιους (δόλιους) τρόπους να κερδίσουν την εύνοια των γονέων για ένα γλύκισμα.
Αγνοήστε ή “παραμερίστε” τα ανδρείκελα που βρίσκονται στην εξουσία με δικτατορικό τρόπο και χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού και απευθυνθείτε στον ίδιο των ελληνικό λαό και θα μείνετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα. Μόλις ο Έλλην ιδεί ν’ αναγνωρίζεται η αξία του και ν’ αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο μιας φίλιας και αδελφικής υπερδυνάμεως είναι πέρα από την φαντασίαν δια το τι είναι ικανός να πράξει.
Σαν ένας απλός πολίτης της προδομένης δια άλλη μια φορά Ελλάδος σας ζητώ να μην αφήσετε να πέσουμε αμαχητί.
Ακολουθήστε τις εντολές τις Ο.Ε.Α. δια την απαραίτητη δια την παγκόσμια επιβίωση, σωστή διαχείριση των σχέσεων σας με το ισλαμικό στοιχείο αλλά διεκδικείστε την θέση σας στο μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι της μεσογείου, το Αιγαίο.

Προστατέψτε μας και προστατέψτε τα συμφέροντα σας..
Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας γιατί είμαστε άοπλοι και φρόντισαν οι εγκληματίες ηγέτες μας για αυτό ούτως ώστε να γενοκτονηθούμε, γεγονός που αν το αφήσετε να λάβει χώρα θα συμβεί και σε εσάς.
Δεν σας παρακαλούμε μας το οφείλετε.
Αυτό κάναμε εμείς δια την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Την προστατεύαμε.
Ήμαστε εδώ και ομιλούμε διότι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς με τις ηρωικές πράξεις του λαού της και με την προνοητικότητα και προετοιμασία του ηγέτη Μεταξά κρατήσαμε την ναζιστική μηχανή εδώ σε αυτό το μικρό κομμάτι γης ικανό διάστημα ώστε ν’ ανατραπούν οι χρονικοί στρατηγικοί σχεδιασμοί της χιτλερικής Γερμανίας με αποτέλεσμα να σας δώσουμε την δυνατότητα ν’ αντισταθείτε αποτελεσματικά με κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.
Η υπεράνθρωπη ελληνική αντίσταση αναγνωρισμένη παγκοσμίως, αλλά δολίως ξεχασμένη, σε συνδυασμό, με τον ρωσικό ηρωισμό και του τεραστίου μεγέθους πυρός στρατού είναι οι δύο πυλώνες που καθόρισαν στρατηγικά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν με άσκοπες πληροφορίες τα σχολικά εγχειρίδια, η
ή για να διδάσκονται στις σχολές πολέμου δια την επιμόρφωση των αξιωματικών.
Ενεργοποιηθείτε και αφήστε τις θηλυπρεπείς συμπεριφορές στις σχέσεις σας με της προδοτικές ηγεσίες χωρών που σας εμπαίζουν.
Σταθείτε δίπλα μας για άλλη μία φορά, ενώπιον της ιστορίας όπως οφείλουν να κάνουν τα μεγάλα έθνη.
Πλησιάστε εσείς τον ελληνικό λαό. ΔΕΝ γνωρίζει τις προθέσεις σας. Κάνετε ευθεία παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα σαν άνδρες και τίμια και ο ελληνικός λαός θα σας αγκαλιάσει. Είναι ο μόνος τρόπος να εγκαταλείψουν το πλοίο τα τρωκτικά που λυμαίνονται την χώρα ως θρασύδειλα ανθρωπόμορφα παράσιτα που είναι, από τον φόβο της τιμωρίας που θα τους επιβληθεί από τον ελληνικό λαό.
Αποδείξτε σε μας και σε όλο τον κόσμο ότι είστε Άνδρες και δεν δέχεστε εμπαιγμούς από έναν ομοφυλόφιλο προαλειφόμενο Γ.Γ. του ΟΗΕ υποδυόμενο ψευδός τον ηγέτη ενός λαού χωρίς να έχει την λαϊκή συναίνεση και ότι δεν υποκλίνεστε μπροστά στους αρχιραββίνους της δύσεως και τα φίδια τις ανατολής.
Σας το ζητάω εγώ ένας πολίτης της Ελλάδος που μετράω αντίστροφα ποια την διάρκεια της ζωής μου βλέποντας το τέλος να πλησιάζει απειλητικά

Αν δεν πράξετε τα παραπάνω θα μείνετε στην ιστορία δηλαδή στους λίγους ανθρώπους που θα έχουν απομείνει και θα μεταφέρουν από στόμα σε στόμα ότι η Ρωσία επρόδωσε τους ανθρώπους ήτοι η Ρωσία επρόδωσε τον πλανήτη ήτοι η Ρωσία επρόδωσε τον συμπαντικό οργανισμό.

Αυτά θα έλεγα αν μπορούσαν να με ακούσουν. .

1 comment:

Unknown said...

Μακαρι φιλε Πουτιν, και φιλε Μεντβεντεφ(συγνωμη αν κανω λαθος, στην ορθογραφια), να ακουσετε, αυτα που σας λεει ο συμπατριωτης μου. Η χωρα αυτη, που σταθηκε, οποτε χρειαστηκε στις επαλξεις της Ελευθεριας, και της ανθρωπινης αξιοπρεπειας, σημερα κινδυνευει, απο μια ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, που αυτοαποκαλειται Κυβερνηση. Ξεπουλανε, και ξεκοκκαλιζουν την χωρα, με τα τρωκτικα του Δ.Ν.Τ. δηλαδη με τα αδερφια τους,και ετοιμαζονται να γεννοκτονησουν αυτον τον Λαο. Αν δεν κανετε τιποτε, εμεις θα κανουμε αυτο που ξερουμε. Θα πεθανουμε με ενα μαχαιρι στο χερι, πολεμωντας για τα ιδανικα που παντα πολεμουσαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Εσεις, κατι θα βρειτε να πειτε στην υπολανθανουσα συνειδηση σας, λιγο πριν σας κοψουν το λαιμο οι Κινεζοι.Καληνυχτα

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις