ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 10 February 2011

Παγίδευση της Ελλάδος από την Ευρώπη σε σχέση με την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο

Επιπρόσθετος σχολιασμός με πληροφορίες του Γιάννη Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α.

Σχετικά με κείμενο που ανάρτησε το ιστολόγιο για την ενδεχόμενη παγίδα που πάει να μας στήσει η Ευρώπη σε σχέση με την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) οι υποψίες που έθεσε το ιστολόγιο είναι εντελώς δικαιολογημένες και το πλεονέκτημα της αμφιβολίας το οποίο έδωσε στην Ευρώπη, ότι ενδεχομένως να είναι ειλικρινείς οι προθέσεις της, τελικά δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια περίπτωση, αντιθέτως υπάρχει δόλος από πολύ μακρά προμελέτη εκ μέρους των Βρυξελών, διότι οι Βρυξέλες γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει «Αγγλο-Τουρκικό Σύμφωνο του Λονδίνου» το οποίο έχει υπογραφεί το έτος 1995 (αν θυμάμαι καλά), στο οποίο η Αγγλία για λογαριασμό της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως» έχει συνυπογράψει με την Τουρκία επίσημο συμφωνητικό ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος – Τουρκίας, οι στρατοί των χωρών της Ευρώπης δεν θα εμπλακούν για να βοηθήσουν καμία από τις 2 χώρες.

Επομένως εάν με αφορμή αυτές τις προτροπές περί «ΑΟΖ» από την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδος, η Ελλάδα ηλιθίως ανοιχθεί και αρχίσει και κάνει γεωτρήσεις στο Αιγαίο ...
(Σημ: όπως προδοτικώς έχουν λυσσάξει για να γίνει αυτό τα ναζιστόσκυλα-κομματόσκυλα προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ. και το φερέφωνο τους ο Χαρδαβέλας, παράλληλα αποκρύβοντας δολίως τα πετρέλαια στο Κερί Ζακύνθου και στο Ιόνιο!) ... αντίθετα δηλαδή από το σύμφωνο το οποίο είχε υπογράψει η Ελλάδα με την Τουρκία μέσω του εβραίου προδότου τότε υπουργού εξωτερικών Καρόλου Παπούλια, ήτοι το «Σύμφωνο της Μαδρίτης» στο οποίο προδοτικώς συμφωνήθηκε ότι ουδέποτε η Ελλάδα θα κάνει μόνη της γεωτρήσεις πετρελαίου στο Αιγαίο (βλ. Ξεπούλημα του Αιγαίου στους Αμερικάνους και στους Τούρκους) τότε στην περίπτωση αυτή η Τουρκία θα βρει την τέλεια αφορμή και θα μας επιτεθεί έχοντας όλο το δίκαιο μαζί της, διότι παραβήκαμε συνθήκη μαζί της, και η Ευρώπη θα γελάει, διότι σύμφωνα με το «Αγγλο-Τουρκικό Σύμφωνο του Λονδίνου» θα είναι υποχρεωμένη να κρατήσει τα στρατά της έξω από την υπεράσπιση της Ελλάδος και επομένως η Ελλάδα θα μακελευτεί τελείως από την σαρωτική επίθεση όλων των στρατών του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»

(σημ: διότι οι ανθελληνικές χώρες του μογγολικού άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία έχουν συνάψει προ ετών κοινά αμυντικοεπιθετικά διμερή σύμφωνα με την Τουρκία και θα εμπλακούν και αυτές σε κοινή συντονισμένη επίθεση εναντίον της Ελλάδος εάν εμπλακεί η Τουρκία με την Ελλάδα σε γενικό πόλεμο καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ήδη η Τουρκία διατηρεί στρατό και ναυτικό σε αυτές τις χώρες και εκπαιδεύει τακτικά τους στρατούς τους. Ήδη το εγκληματικό «ΝΑΤΟ» και η «Ε.Ε.» εξοπλίζουν τους στρατούς της «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» εναντίον Ελλάδος. Όσον αφορά την Ρουμανία είναι γνωστές οι διαχρονικές διεκδικήσεις τους εναντίον της Θεσσαλίας (περί ρουμανοβλαχικής μειονότητας εκεί – ανυπάρκτου) και σε ένα γενικότερο Βαλκανικό πόλεμο είναι βέβαιο ότι θα εμπλακεί και αυτή για να διεκδικήσει μερίδιο της πίτας από τη γενοκτονημένη Ελλάδα)

Πληροφορούμε λοιπόν το διαδίκτυο ότι λόγω ότι έχει υπογραφεί η Αγγλο-Τουρκική συνθήκη του Λονδίνου η οποία ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ την υπεράσπιση της Ελλάδος από στρατούς Ευρωπαϊκών χωρών σε περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα εμπλακεί σε πόλεμο με την Τουρκία, αυτό σημαίνει ότι η Ευρώπη μας οδηγεί σε παγίδευση και σε γενοκτονία από τους στρατούς της «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», διότι η Ελλάδα εάν τολμήσει και κάνει γεωτρήσεις στην Ελληνική «ΑΟΖ» παραβιάζοντας την συνθήκη της Μαδρίτης την οποία συνυπέγραψε με την Τουρκία, τότε θα έχουμε σίγουρα «casus belli» (αιτία πολέμου) και πόλεμο στο Αιγαίο, και πόλεμο σε όλη τη μεθοριακή γραμμή από τους στρατούς της «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» εναντίον Ελλάδος, με τα γνωστά αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αντιληφθείτε λοιπόν εγκαίρως το μέγεθος της προδοτικής πολυετούς συμπαιγνίας εναντίον της Ελλάδος ώστε να αποτραπεί το κακό και η ανάφλεξη της καταστροφικής εστίας Παγκοσμίου Πολέμου στα Βαλκάνια με βέβαιη τελική γενοκτονία του Πλανητικού Ελληνισμού. Εάν χρειαστεί ντε και καλά ο ορυκτός πλούτος της χώρας για να ξεφύγουμε από την χρεοκοπία τότε πρώτων οι Έλληνες θα πρέπει να διώξουν με τις κλωτσιές την κατοχική δικτατορική Τρόικα του ΔΝΤ διότι ακριβώς αυτός είναι ο διεθνής ρόλος του ληστρικού ΔΝΤ να καταληστεύει τον ορυκτό πλούτο των χωρών-θυμάτων του και να τις πετάει στο τέλος ψόφιες σαν στιμένες λεμονόκουπες. Και κατά δεύτερον θα πρέπει να εκδιώξουν, να σκοτώσουν ή να φυλακίσουν τους προδότες καταχραστές ελληνοεβραίους πολιτικούς, να απαλλοτριώσουν όλες τις ακίνητες και κινητές περιουσίες τους (δηλαδή να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα) και να ανεβάσουν κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης νέων αδιάφθορων εμπειρογνωμώνων και επιστημόνων που θα αναλάβει την εξόρυξη του ορυκτού πλούτου σε σημεία όπου δεν θα κινδυνεύει η εθνική μας ασφάλεια, όπως π.χ. τα επιφανειακά πετρέλαια στο Κερί της Ζακύνθου και στο Ιόνιο που μόνος και πρώτος εξόρυξε ο άριστος Έλληνας Δημιουργός Σ. Σοφιανόπουλος και για το ευχαριστώ δέχτηκε πόλεμο, απειλές και διώξεις από το σιωνιστικό εν ελλάδι καταστημένο της μεταπολιτεύσεως.

Μια άλλη περίπτωση θα είναι να δεχτεί αυτή η νέα Έντιμη Κυβέρνηση την πολύ καθαρή και συμφέρουσα πρόταση των Ρώσων για 50% - 50% συνεκμετάλλευση των Πετρελαίων του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας και παράλληλη μόνιμη παρουσία του υπέρτερου Ρωσικού πολεμικού στόλου σε νησί-αγκυροβόλιο στο Αιγαίο για να σπάσει τελείως τον τσαμπουκά της Τουρκίας και να διασφαλίσει επί μόνιμη βάση τα αμοιβαία Ελληνορωσικά συμφέροντα.
(Σημειώνουμε ότι η αντίστοιχη ληστρική πρόταση της Αμερικής για τα πετρέλαια του Αιγαίου είναι: 20% Ελλάδα - 20% Τουρκία - 60% ΗΠΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ !!!!)

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να ξαναποκτήσουν πάλι όρχεις και φιλότιμο οι νεοέλληνες και να τους πάρουν τα κεφάλια, ... όμως πολύ αμφιβάλλουμε εάν συμβεί ποτέ αυτό διότι η κατρακύλα που έχουμε πάρει δεν έχει τελειωμό.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html

Η Ευρώπη αναγνωρίζει ελληνική ΑΟΖ, αν και οι κίνδυνοι δεν εξέλειπαν...
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1946:2011-02-07-16-50-07&catid=28:foeign-affairs-greece&Itemid=55

ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ-13 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/13_02.html

Λεβέντης με απλά λόγια για πετρέλαια – Ένοπλες Δυνάμεις – Χαρδαβέλα - ΜΜΕ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_5001.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις