ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 18 February 2011

ΥΠΟΠΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ

Το ιστολογίο μεταδίδει αυτούσιες πληροφορίες φίλου για την τρέχουσα πραγματική κατάσταση πολιτικο-θρησκευτικής πόλωσης στην Ελλάδα (την οποία αποκρύβουν επιμελώς τα προδοτικά μεγάλα ΜΜΕ) και καλεί τους Έλληνες, εν όψει διακοπής του διαύλου ζωτικών πληροφοριών εθνικής/πλανητικής επιβίωσης μέσω της Ο.Ε.Α., εν όψει επικείμενων έκτακτων εκλογών, εν όψει κήρυξης "κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" (με αρχηγούς τους Γλυξμπουργκ) και εν όψει πριμοδότησης από τα κανάλια του τουρκαλβανού πράκτορος-προβοκάτορος G. Karazafferi ως επόμενου πρωθυπουργού της χώρας, αυτοί οι Έλληνες να είναι σε πλήρη επιφυλακή και ότι πληροφορίες διαθέτουν να τις μοιράζονται μαζί μας διαδικτυακά στα σχόλια ή στο e-mail επικοινωνίας του ιστολογίου και από τα δικά τους ιστολόγια. Δεν είναι ώρα για διχασμούς και αδράνειες μέσα στις τάξεις των πατριωτικών χαμηλόβαθμων έντιμων μελών του ελληνοκεντρικού χώρου. Οι ευθύνες θα είναι τεράστιες εναντίον όλων μας εάν αδρανήσουμε τώρα. Γι'αυτό λοιπόν σταματήστε να δράτε καρκινικά μόνο για τον κώλο και το τομάρι σας παρακαλώντας από εδώ και από εκεί για ένα ελεεινό ρουσφέτι, και δράστε επιτέλους υπέρ της επιβίωσης και ασφάλειας του συνόλου, υπέρ επιβίωσης και ασφάλειας πατρίδος, φυλής και πλανήτη, ως υγιή κύτταρα και ήρωες μαχητές του συμπαντικού οργανισμού!


ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΚΛΠ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Η COCA COLA COMPANY ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΡΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΛΠ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΙΝΕΖΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΤΛ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ--->ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ<--
-

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=80544#

1 comment:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

γαμημενοι μασονοι πουσταραδες πουλημενοι ποσο ακομα θα περιμενουμε για να γαμησουμε την γυναικα σας και τα παιδια σας γαμημενοι πολιτικοι.
Ερχεται η ωρα ρε καριολια να παρουμε αερα.
ψευτες προδοτες να δω που θα κρυφτηται.
Ενα να ξερετε θα σας βρουμε και τοτε θα δειτε απο πρωτο χερι ποσο θα σας πονεσουμε .

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις