ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 20 February 2011

Κατεπείγουσα ανακοίνωση της Ο.Ε.Α. προς ΓΑ.ΔΑ., προς διαδίκτυο, προς ξένες Πρεσβείες Αθηνών, προς το εβραϊκό Κ.Ι.Σ. και προς το Πρωτοδικειο Αθηνών.

Θεμα: Τοποθετηση βομβων απο ξενη υπηρεσια και απο την ΚΥΠ/ΕΥΠ στο Πρωτοδικειο Αθηνων δια να δοθει προβοκατορικη κατηγορια "τρομοκρατιας" εναντιον της Ο.Ε.Α.http://www.youtube.com/watch?v=QBlJz3SNxvE

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. (ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.» (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΘΕΜΑ: ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ : ΣΤΑ ΜΜΕ (ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «D.I.A.» (DEFENSE INTELLIGENCE AGENCY) ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΩΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ «D.I.A.» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΑΝ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011ΕΙΣ ΤΟ Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ : ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ «ΜΜΕ» Ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ «ΜΜΕ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»,ΚΑΙ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΣΜΑ ΔΙΑ ΙΣΟΒΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ – ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

ΜΕΣΩ ΤΙΣ Γ.Α.Δ.Α. ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.» (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΜΕΣΩ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ CORRADO Ή ΚΟΡΑΝΤΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ G. KARA-ZAFFERI) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΦΟΡΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ή ΣΙΝΙΚΗΣ – ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΟΣ ΤΑ «ΜΜΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.» (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ : Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ), ΑΘΗΝΑΙ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

ΑΡ.Α.Δ.Τ. Δ. 424419, Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Υ.Γ.

Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΗΝΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΙΣ ΤΟ Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ G. KARA-ZAFFERI, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΪΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΧΑΦΙΕΣ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΗΤΟΙ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΞΩΘΗΣΕΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΟΡΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑΘΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΟ Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17Ν, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html

http://manos-daskalakis2.blogspot.com/

http://manos-daskalakis3.blogspot.com/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις