ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 27 February 2011

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΜΕ ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

http://perseysteam.blogspot.com/

ΠΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ο.Ε.Α.,
ΠΡΟΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ Ο.Ε.Α.
ΑΘΗΝΑΙ 24/2/2011

ΘΕΜΑ

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΩ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΥΤΟΥ.

Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ-ΤΑΛΜΟΥΔ-ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΘΗΚΩΝ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΓΕΦΥΡΑΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΑΡΠΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΔΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΔΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.ΩΣΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΠΑ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΤΕ ΚΩΛΗΤΟΣ ΗΤΟΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΩΡΙΟΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ,
ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΗΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΗΣΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ.ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο,ΤΙ,
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Ο,ΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ Ο.Ε.Α.
ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΗΤΑΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ.
ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 300-400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ.ΛΟΓΙΚΟ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΩ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΛΟΓΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΩΡΙΟΝΑ.Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ.ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ?
ΒΛΕΠΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΩΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.
Ο ΑΡΧΙΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.
ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΑΝΑΡΧΥΔΟ ΡΥΨΑΣΠΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΨΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΤΗ ΔΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΘΩΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ.
Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΚΙΝΗΣΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΩΘΗΣΕΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΗΣΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ.

ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΙ Ο ΑΡΧΙΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ,ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ.

ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΙ ΕΠΙΒΙΩΣΙΣ ΗΤΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΝΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΗ.
ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ.
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ!
ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΑΝΑΡΧΥΔΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΕΩΣ.
ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΩΣ.
ΕΜΑΘΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΕΡ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΜΑΘΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΣΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΕΡΑ Η ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΓΥΡΙΣΕ ΥΠΕΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΔΙΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ,
Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ SUPRIZE!!!
ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙ Χ13 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ Ο,ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΟΙΚΤΡΑ.
ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ Ο,ΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ.
ΠΑΣΙ ΘΗΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΩΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ 10 ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!!!ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
ΕΠΙΤΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑΘΕΑ ΤΗΝ ΚΥΠ ΕΥΠ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΗΝΥΣΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!
ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α.!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.
ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.
ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΙΔΙΟΧΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.
ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ?
ΞΕΡΩ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΕ!!!
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΕΥΔΟΘΕΕ.
ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΛΩΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΣΤΗ HONG ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ ΚΟΥΝΗΣΤΗ Β.Α.Σ.Τ/Ρ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΕΝΩ ΑΦΟΠΛΙΖΕΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΩΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΒΙΑΙΩΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΕΡΣΗ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΓΙΑΧΒΕΧΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΤΗΝ ΕΧΕΙ
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΞΥΠΝΗΣΤΕ

3 comments:

Konstantinos said...

Καλώς ήρθες (Ξανά).
Ευχαριστούμε

Konstantinos said...

Καλώς ήρθες (Ξανά).
Ευχαριστούμε

ΠΑΡΑΛΗΨΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΝΙΩΤΗΣ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ.
ΑΚΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΟΘΕΕ .

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις