ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 27 February 2011

O.E.A. ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΠΡΟΣ : ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ, ΚΑΙ ΩΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΚΥΛΟΥΝ ΣΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «C.I.S.» (COMMOMWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.

ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣEI ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΜΟΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΛΠ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 1,1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΓΝΩΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑΦΤ, ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ ΚΑΙ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ “ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ -ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΡΜΟ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΞΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΟΖ» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ) ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ 50% - 50% ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 80% - 20% ΜΕ ΤΟ 80% ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ PAPANDREW – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ 50% - 50%.

ΟΜΟΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΞΩΘΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΙΓΡΙ ΛΕΣΒΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ.

ΕΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΤΟ ΕΝ ΙΣΧΥ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΙΝΑ, Η ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

Το περιβόητο άνοιγμα των ΗΠΑ στην Κίνα το 1972, οδήγησε στη σημερίνη υποδούλωση των χρεωκοπημένων ΗΠΑ και της δύσεως στην Κίνα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/1972.html

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ –ΣΧΟΛΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΛΠ), ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΑΣΤΕ ΟΥΔΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ 300.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 200.000.000 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΡΟΖ Ή ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΤΟΝ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΣΘΕ ΑΝΕΥ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΚΝΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΖ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ.

ΠΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΣΤΡΕΒΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΔΑΗΣ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΣΑΣ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΞΗΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΡΡΗΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΕΚΛΑΒΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ 10.000.000 ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΤΟ ΧΑΛΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α;

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ.

ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΛΟΓΟΥ.


O.E.A. Εκτός Εαυτού για κυρία ...επιστήμων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/oea.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις