ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 13 February 2011

ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ», «NATO», ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ

Μετά από απαίτηση της Ο.Ε.Α. το ιστολόγιο αποχαρακτηρίζει εμπιστευτικό σήμα προς Ρωσική Κυβέρνηση που εστάλλει στις ενδιαφερόμενες πρεσβείες προ 10 ημερών.


ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ:

http://www.easy-share.com/1913746187/2.2.2011_Confidential_for_Russia.WAV


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ:

TOP URGENT – TOP URGENT – TOP URGENT SOUND SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY


FROM PARAMILITARY CORP “G.H.REES” – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – DEPARTMENT OF GEOSTRATEGIC ANALYSIS


TO THE PRIME MINISTER MISTER VLADIMIR PUTIN
TO THE PRESIDENT OF RUSSIA MISTER DMITRY MEDVEDEV
TO THE MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS OF RUSSIA MISTER LAVROV
TO THE COMMANDER IN CHIEF OF “FSB” MISTER ALEXANDER BORTNIKOV
TO THE COMMANDER IN CHIEF OF THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY COUNCIL MISTER NIKOLAI PATRUSEV


THROUGH THE INTERNET SITE http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
AND THROUGH THE RUSSIAN EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN


G.H.REES SIGNAL IN GREEK LANGUAGE.
THIS SIGNAL MUST BE IMMEDIATELY TRANSLATED IN THE RUSSIAN LANGUAGE BY THE RUSSIAN EMBASSY IN ATHENS GREECE, AND MUST BE TOP URGENTLY TRANSMITTED TO THE RECEIVERS IN MOSCOW.


THIS SIGNAL MUST BE TRANSMITTED WITHOUT TRANSLATION IN THE RUSSIAN LANGUAGE FROM THE RUSSIAN EMBASSY IN BERLIN GERMANY TO THE MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS OF RUSSIA DEPARTMENT OF THE MINISTER MISTER LAVROV


CITY OF VOLOS GREECE
1ST FEBRUARY 2011


THEME OBJECT 1: FIVEFOLD UNDERMINING AND ENTRAPPING OF THE NATIONAL SECURITY OF RUSSIA BY HEBREWSAXONS EXECUTIVE PERSONS OF “USA”, OF “NATO” (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION), OF ISRAEL, OF TURKEY, AND OF CHINA.

THEME OBJECT 2: RUSSIAN TOP URGENT MEASURES FOR FIVEFOLD DEENTRAPPING.


FOLLOWING TEXT IN GREEK LANGUAGE


TEXT OF THE G.H.REES SIGNAL:
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΘΕΜΑ 1ΟΝ: ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΥ «NATO» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION), ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΘΕΜΑ 2ΟΝ: ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΝΤΑΠΛΗΣ ΑΠΟΠΑΓΙΔΕΥΣΕΩΣ.


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,

ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ:


1ΟΝ: ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ, Η ΡΩΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ:

Α) ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «LASERS» ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΙ:

Β) ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ» ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:

«Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION), ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.»


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ISI».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4: ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΗΜΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΣΙΑΣ – ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ – ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΗΤΟΙ «ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ» (MASS MEDIA):

«Η ΡΩΣΙΑ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION):

Α: ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «ΟΗΕ» (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ)

Β: ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ:

Γ: ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΩΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Ή ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ – ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ Ή ΑΛΛΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΜΑΚΡΕΣ ΑΣΑΦΕΙΣ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ «ISI» ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7: ΟΜΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

«Η ΡΩΣΙΑ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ:

Α: ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Β: ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΤΕΙΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Γ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΝΕΣΣΕΤ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΟΗΕ» (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ).

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Ή ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΗΤΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΟΗΕ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.»


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8: ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ 4 ΚΑΙ 7 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ «ΜΜΕ» (ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9: ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ», ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΩΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΧΩΡΑ», ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

(Σημ. ιστολογίου: Το εν λόγω σήμα της Ο.Ε.Α. γράφτηκε και εστάλει στις ενδιαφερόμενες πρεσβείες 5 ημέρες ΠΡΙΝ τις πρωτοφανείς και θετικές δηλώσεις του Νετανιάχου του Ισραήλ υπέρ της επιβίωσης και ειρήνευσης των Παλαιστινίων. ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html )


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10: ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΑΚΑΡΠΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΑΚΑΜΠΤΟ «ΝΑΤΟ», ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ISI» ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 11: Η ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ «ISI» ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΤΙ:

«Η ΦΙΛΟ-ΝΑΤΟΙΚΗ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 12: ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΙΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 13: ΕΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΛΑΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 14: ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ, Ή ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Τ.Ι.Κ.» ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ ( ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΕΥΡΩΠΗΣ, ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 15: ΜΟΝΟΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ:
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η «ΦΩΤΙΑ» ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΙΝΑ. ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 16: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΩΠΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑ ΤΑ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ – ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΦΡΟΥΤΑ – ΚΑΙ ΛΙΠΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ: ΣΙΤΑΡΙ – ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΣΚΟΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΑΥΓΩΝ – ΣΚΟΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΣΚΟΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ – ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΞΗΡΑ ΦΡΟΥΤΑ – ΣΚΟΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ – ΟΣΠΡΙΑ – ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ – ΚΑΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΘΟΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 17: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ» ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 18: ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΑΚΡΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 19: ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΗΤΟΙ: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ – ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ», ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ – ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ – ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΦΘΗΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΣΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠ’ ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 21: Η ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ «ΟΗΕ» - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ 17 ΚΑΙ 20 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ (Ο ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ) ΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – 888, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ – 777 ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΑΥΤΟΣ (Ο ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ) ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ» ΤΩΡΑ, Ή ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 22: ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΜΜΕ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΜΙΤ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ «ISI» ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟ-ΝΑΤΟΙΚΗ, ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΥΕΜΕΝΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ», ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 5 ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΝ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 24: ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 25: Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ, ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ, ΑΣΤΑΘΗΣ, ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ, ΜΗ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΔΙΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ, ΑΤΟΛΜΗ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 26: ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΙΑ ΤΣΑΠΜΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΗΠΑ». ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙΤΕ. ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ 3 ΟΚΤΑΩΡΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΛΑΒΡΟΦ, ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΙ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΛΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΖΟΥΚΩΦ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 27: ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.» (ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ - ΟΥΖΕΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΙΝΑ ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΤΟ 2012 ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ».


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 28: ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΙΝΑΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ – ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΑΞΟΝΟΣ «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 29: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ, ΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΔΙΛΛΗΜΑ:
Ή Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΑΦΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ») ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΡΩΣΟΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ή Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΝΟ ΤΟΥ «ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ» ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 30: ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 15, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΤΗΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΤΗΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΤΗΡΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΑΣΙΑ – ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΙΤΗΡΩΝ, ΩΣ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ:
«ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ : ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΡΘΕΙ ΜΕ ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΠΡΙΑ».

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΣ ΔΥΝΑΤΟ.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 31: ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
Α: Η ΠΕΙΝΑ, Β: ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, Γ: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Δ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΚΛΠ), Ε: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΗΤΟΙ Η ΔΙΨΑ.
ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 32: ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 33: ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ.

ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΡΩΣΙΑ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ «Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΚΑΙ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»
Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://www.easy-share.com/1903468948/%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1909139241/%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΙΟΙ (VIRUS) ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΞΥΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ. ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟ (VIRUS) ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ 95% ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ (VIRUS) ΑΕΡΟΒΙΟ «EBOLA», ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΞΙΝΟ ΑΙΜΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΞΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΞΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ (VIRUSES) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΩΜΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, ΩΣ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟΝ, ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΤΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ – ΙΩΣΕΙΣ (VIRUS) – ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

ΣΕ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΣΕ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΙΗΘΙΣΜΕΝΗΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ ΑΛΚΑΛΙΚΩΝ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΡΩΣΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΡΩΣΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

(ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - G.H.REES - "ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ": DOWNLOAD LINK: http://www.easy-share.com/1908570121/ΣΗΜΑ )


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 34: ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΜΗ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΠΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΗΧΩΝ, ΕΩΣ ΟΠΛΑ MASERS ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΛΑ NETRINO – NASERS, ΚΑΙ ΟΠΛΑ LASERS ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 35: ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ:
«ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ».

ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΟΥΣ (VIRUS) ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

ΣΤΟ ΣΩΜΑ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ. ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ «FSB» ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ «SVR» ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 36: ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 3.000.000 ΠΕΡΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 : 3000 ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΟΔΟΤΟ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 480 Π.Χ. ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΡΩΣΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1942 – 1945, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3% ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ 4.500.000 ΑΝΔΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ 300.000.000 ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 : 66, ΗΤΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1 : 3000 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΤΟΥ 480 Π.Χ. ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ:

«ΑΕΡΑΑΑΑΑ» (!!!)

ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:

«воздуууух» (!!!)

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ !!!
ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
«Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ._
ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

2 comments:

Konstantinos said...

Διαβάζοντας το παρών σήμα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση από την πρώτη γραμμή μέχρι και την τελευταία μου δημιουργείται ένα και μοναδικό ερώτημα και σαν ένας εκ των δισεκατομμυρίων μελλοθανάτων ανθρώπων αυτού του πλανήτη εύχομαι να είχε δύναμη η φωνή μου και να μπορούσε να φτάσει στα αυτιά των ρώσων ηγετών.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;

Είναι δυνατόν ν’ αργείτε εγκληματικός να εναρμονιστείτε με τις οδηγίες τις Ο.Ε.Α. την στιγμή που δεν φαίνεται να είστε ικανοί να χαράξετε δική σας αποτελεσματική πολιτική;
Είναι δυνατόν να μένετε περιχαρακωμένοι στις συμπλεγματικές πρακτικές της σοβιετικής ενώσεως;
Οι εξελίξεις τρέχουν, ο εχθρός εξελίσσεται και δεν έχουμε χρόνο να σας περιμένουμε να σηκωθείτε από τον καναπέ του ψυχοθεραπευτή.
Είστε μία υπερδύναμη και θα έπρεπε να ξέρετε ότι η τεράστια εξουσία έχει μία αδελφή που ονομάζεται τεράστια ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στον ρωσικό λαό αλλά και ευθύνη απέναντι στα υπόλοιπα έθνη της γης που έχετε την δύναμη να λειτουργήσετε θετικά δια αυτά και κατ’ επέκτασιν δια ιδικό σας συμφέρον.
Είστε η ΜΟΝΗ μας ελπίδα.
Οι ηγέτες μας στην Ελλάδα μας έχουν προδώσει ξεδιάντροπα και μας έχουν παραδώσει στα νύχια του θρασύδειλου και εγκληματικού δολοφόνου αδύναμων κρατών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο καθημερινά κόβει και τρώει από την σάρκα αυτού του φωτοδότη τόπου. Και δυστυχώς αυτή είναι μόνο η αρχή από ότι πρόκειται να συμβεί σε όλα τα έθνη του υπό κατοχή πλανήτη μας.
Τι περιμένετε δια να επέμβετε. Περιμένετε μήπως να σας δώσουν την συγκατάθεσή τους οι εχθροί σας τουρκοεβραίοι ηγέτες μας για να βοηθήσετε τον ελληνικό λαό και να προστατεύσετε τα ιδικά σας συμφέροντα. Αυτή την λογική δεν την έχουν ούτε τα μικρά παιδιά αλλά αντιθέτως ψάχνουν με πλάγιους (δόλιους) τρόπους να κερδίσουν την εύνοια των γονέων για ένα γλύκισμα.
Αγνοήστε ή “παραμερίστε” τα ανδρείκελα που βρίσκονται στην εξουσία με δικτατορικό τρόπο και χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού και απευθυνθείτε στον ίδιο των ελληνικό λαό και θα μείνετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα. Μόλις ο Έλλην ιδεί ν’ αναγνωρίζεται η αξία του και ν’ αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο μιας φίλιας και αδελφικής υπερδυνάμεως είναι πέρα από την φαντασίαν δια το τι είναι ικανός να πράξει.
Σαν ένας απλός πολίτης της προδομένης δια άλλη μια φορά Ελλάδος σας ζητώ να μην αφήσετε να πέσουμε αμαχητί.
Ακολουθήστε τις εντολές τις Ο.Ε.Α. δια την απαραίτητη δια την παγκόσμια επιβίωση, σωστή διαχείριση των σχέσεων σας με το ισλαμικό στοιχείο αλλά διεκδικείστε την θέση σας στο μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι της μεσογείου, το Αιγαίο.

Konstantinos said...

Προστατέψτε μας και προστατέψτε τα συμφέροντα σας..
Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας γιατί είμαστε άοπλοι και φρόντισαν οι εγκληματίες ηγέτες μας για αυτό ούτως ώστε να γενοκτονηθούμε, γεγονός που αν το αφήσετε να λάβει χώρα θα συμβεί και σε εσάς.
Δεν σας παρακαλούμε μας το οφείλετε.
Αυτό κάναμε εμείς δια την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Την προστατεύαμε.
Ήμαστε εδώ και ομιλούμε διότι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς με τις ηρωικές πράξεις του λαού της και με την προνοητικότητα και προετοιμασία του ηγέτη Μεταξά κρατήσαμε την ναζιστική μηχανή εδώ σε αυτό το μικρό κομμάτι γης ικανό διάστημα ώστε ν’ ανατραπούν οι χρονικοί στρατηγικοί σχεδιασμοί της χιτλερικής Γερμανίας με αποτέλεσμα να σας δώσουμε την δυνατότητα ν’ αντισταθείτε αποτελεσματικά με κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.
Η υπεράνθρωπη ελληνική αντίσταση αναγνωρισμένη παγκοσμίως, αλλά δολίως ξεχασμένη, σε συνδυασμό, με τον ρωσικό ηρωισμό και του τεραστίου μεγέθους πυρός στρατού είναι οι δύο πυλώνες που καθόρισαν στρατηγικά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν με άσκοπες πληροφορίες τα σχολικά εγχειρίδια, η
ή για να διδάσκονται στις σχολές πολέμου δια την επιμόρφωση των αξιωματικών.
Ενεργοποιηθείτε και αφήστε τις θηλυπρεπείς συμπεριφορές στις σχέσεις σας με της προδοτικές ηγεσίες χωρών που σας εμπαίζουν.
Σταθείτε δίπλα μας για άλλη μία φορά, ενώπιον της ιστορίας όπως οφείλουν να κάνουν τα μεγάλα έθνη.
Πλησιάστε εσείς τον ελληνικό λαό. ΔΕΝ γνωρίζει τις προθέσεις σας. Κάνετε ευθεία παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα σαν άνδρες και τίμια και ο ελληνικός λαός θα σας αγκαλιάσει. Είναι ο μόνος τρόπος να εγκαταλείψουν το πλοίο τα τρωκτικά που λυμαίνονται την χώρα ως θρασύδειλα ανθρωπόμορφα παράσιτα που είναι, από τον φόβο της τιμωρίας που θα τους επιβληθεί από τον ελληνικό λαό.
Αποδείξτε σε μας και σε όλο τον κόσμο ότι είστε Άνδρες και δεν δέχεστε εμπαιγμούς από έναν ομοφυλόφιλο προαλειφόμενο Γ.Γ. του ΟΗΕ υποδυόμενο ψευδός τον ηγέτη ενός λαού χωρίς να έχει την λαϊκή συναίνεση και ότι δεν υποκλίνεστε μπροστά στους αρχιραββίνους της δύσεως και τα φίδια τις ανατολής.
Σας το ζητάω εγώ ένας πολίτης της Ελλάδος που μετράω αντίστροφα ποια την διάρκεια της ζωής μου βλέποντας το τέλος να πλησιάζει απειλητικά

Αν δεν πράξετε τα παραπάνω θα μείνετε στην ιστορία δηλαδή στους λίγους ανθρώπους που θα έχουν απομείνει και θα μεταφέρουν από στόμα σε στόμα ότι η Ρωσία επρόδωσε τους ανθρώπους ήτοι η Ρωσία επρόδωσε τον πλανήτη ήτοι η Ρωσία επρόδωσε τον συμπαντικό οργανισμό.

Αυτά θα έλεγα αν μπορούσαν να με ακούσουν. .

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις