ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 25 February 2011

O.E.A. Εκτός Εαυτού για κυρία ...επιστήμων

Με αφορμή σχολιασμό της κ.Όλγας Γεριτσίδου πάνω στα κείμενα της Ο.Ε.Α. στο ιστολόγιο της ( http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_7466.html ) αναρτούμε το κάτωθι ηχητικό σήμα από τον Γ.Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α.:


Olga G. Yeritsidou είπε...
Προς τον Κωνσταντίνο,

Το νομικό σας σκεπτικό είναι τουλάχιστον βάσιμο όσον αφορά την κυβέρνηση ΓΑΠ.

Επί των υπολοίπων θεμάτων ένα πράγμα θέλω να επισημάνω άκρως σημαντικό για την πορεία μας ως Έλληνες : όποτε στηριχτήκαμε σε ξένη δύναμη,(ΣΗΜ: ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) όποτε εμπιστευτήκαμε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, όποτε πειστήκαμε ότι χρειαζόμαστε εφοπλιστές (ΣΗΜ: ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ) και παντός είδους ‘ευεργέτες’ που απέκτησαν τον πλούτο τους στην πλάτη του πεινώντος Ελληνικού Λαού παράνομα, οδηγηθήκαμε στην καταστροφή, την κοινωνική δυστυχία και τον κοινωνικό / πολεμικό σπαραγμό.

Για πρώτη φορά ας εμπιστευτούμε αυτά τα γνωρίσματα της Ελληνικής φυλής της οποίας το αίμα ρέει στις φλέβες μας που φοβόταν ο Μέττερνιχ και προσπάθησε να καταπολεμήσει ο Κίσσινγκερ.


Υ.Γ. Δικαιολογημένη η οργή του Γιάννη, έγιναν τώρα όλοι οι οχλοδημοκράτες υποστήμονες της εισαγόμενης εβραιοσαξονικής δηλητηριώδους τροφής σάπιας-ψευδογνώσεως, κριτές επι παντός του επιστητού και εκφέρουν γνώμη για οτιδήποτε έχοντας πλήρη άγνοια των πολύπλοκων εβραιομασωνικών παρασκηνίων, και παράλληλα μη προτείνοντας καμία εφικτή βιώσιμη λύση ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ όπως κάνει συνέχεια η Ο.Ε.Α..
Δεν είναι ώρα για ευγένειες και καλούς τρόπους διαλεκτικής..
Εδώ έχουμε πόλεμο και η Ελλάδα πεθαίνει...!

15 comments:

captainpontios said...

Πολυ καλα τα ειπε ο Καραγεωργιου. Εδω ο κοσμος καιγεται, και το μ... χτενιζεται. Σε λιγο, θα τα ξεπουλησει ολα, ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ, και θα την κοπανησει(το εχουν καταλαβει οτι ειναι υπο προθεσμια), εμεις ειμαστε νηστικοι και αοπλοι, και κατεβαινουν σαν αστακοι, να μας φανε(θα ελεγα τωρα τι θα φανε), και η κυρια, ετοιμη ειναι να μας πει, οτι το αδικουμε το παιδι. Επειδη διαβασα και τα σχολια του Κωνσταντινου, ειδα οτι της μιλησε με σεβασμο, και πολυ ευγενικα, και καταλαβα οτι η κυρια, το παιζει καπως. Οταν ακουσει το μηνυμα, και σφιξουν λιγο οι κωλοι, θα τα ξαναπουμε

gnomeskepistimi said...

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ...ΣΒΗΣΤΗΚΕ...@#$%^&*
ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ...

1.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΕΛ.ΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΠΟΛΥ...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...ΜΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

2.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ/ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΟΙ ΣΤΕΡΙΑΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ/ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ...ΕΛΕΟΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ...ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 1821...ΚΑΙ ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ...Ε,ΚΑΙ???ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ...ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ???ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΠΟΙΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΒΕΡΩΦ(ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ) ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ...''ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ''...

ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΣ...ΥΛΙΚΗΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ/ΨΥΧΙΚΗΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΩΡΕ!!!
:-)))

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΜΕΣ&ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 400 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΝ 700ΔΙΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΝΑΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΥΝΕΠΩΣ 2 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ. Ή ΟΙ ΡΩΣΟΙ/ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ Ή ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΖΩΉΣ Ή ΘΑΝΆΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Ο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΆ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ 1/3 ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ 1/10 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ Ο Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΒΟΛΟ" ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ.

Π.Ε.Σ.Π.Λ.Α said...
This comment has been removed by the author.
gnomeskepistimi said...

ΠΡΟΣ Apismellifera

ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...

gnomeskepistimi said...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΘΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...ΝΑΙ!!! ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι !Β Λ Α Μ Μ Ε Ν Ε !!!!ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!ΠΑΛΙΟ-ΕΛΙΤΙΣΤΗ ,ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!

ΚΑΙ Ω ΝΑΙ!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ''ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ'' ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...

Chris said...

Ο κυριος Καραγεωργιου

Με αφορμη τους υποστημονες και την υποστημη τους....
Μου θυμισατε τους δασκαλους και τους καθηγητες οι οποιοι καταστρεφουν τα παιδια μας,θα επρεπε να τα ακουσουν απο την Ο.Ε.Α για να βαλουν λιγο μυαλο!
Κυριως οι δασκαλοι του δημοτικου που οι περισσοτεροι ειναι απαραδεκτοι και οι <> γιαχβε-λογοι οι οποιοι εχουν το θρασος να προσυλιτιζουν τα μικρα παιδακια στον βρωμερο εβραιοχριστιανισμο και να τα πηγαινουν ακομα και στην εκκλησια!
Βιαζοντας το αθωο μυαλο τους,την αθωα ψυχη κλπ.
Αντι να διδασκουν την Ελληνικη γνωση κανουν πλυση εγκεφαλου στα παιδακια διδασκοντας εβραικες ανοησιες.
Οι οποιοι αντιδρουν μονο για τον μισθο τους!
Ολα αυτα βεβαια και με την ανοχη και αγνοια των γονεων.

Επισης ακουστε ενα πραγματικο περιστατικο που συνεβη σε ξαδερφακι μου μαθητη δημοτικου.

Του ειχα πει για τον χριστιανισμο οτι ειναι εβραικη θρησκεια,πηρε την πρωτοβουλια και το ειπε στην δασκαλα του <> γιαχβε-λογο και ποια νομιζετε ηταν η αντιδραση της?

Εβαλε το παιδακι τιμωρια χωρις καμια δικαιολογια!!!!!!!!!!!!!

Απολυτα εξοργιστικο αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι καθως δεν ειναι δικο μου παιδι και ηταν πολυ δυσκολη η θεση μου.

Αν θελει η Ο.Ε.Α,να βγαλει ενα ηχητικο σημα προς δασκαλους-καθηγητες - <>
και να τους διαλυσει διανοητικα!

C said...

(Στην αρχη ηθελα να γραψω:
Ο κυριος Καραγεωργιου τους διελυσε για ακομα μια φορα.)

αα said...

Η ]+[ ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ "Θεσπιείς" Και "Πλαταιείς" Συμμάχους Ο.Ε.Α.- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,Να Πράξουν Κατά Συνείδησιν Με Τους Νεοέλληνες Συμμάχους Δρακονιανών και Κρονίων._

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΡΟΖ ΜΑΓΙΩΝΕΖΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙ? ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΡΟΖ ΜΑΓΙΩΝΕΖΑ?
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΠΟΥ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Β ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΠΟΙΑ Η ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΒΛΕΠΕ ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΕΡΤΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙ.ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ.
ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

αα said...

ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΟΖ ΜΑΓΙΩΝΕΖΑΣ

Olga G. Yeritsidou είπε...

Προς Ο.Ε.Α. που μου απευθύνει ‘ανεπισήμως’ μήνυμα :

Άκουσα το παραλήρημα σας. Επί των τοποθετήσεων / ερωτημάτων στο σχόλιο θα τοποθετηθώ απαντώντας στα ερωτήματα τεκμηριωμένα άμεσα.

Επί του παραληρήματος έχω να κάνω τις εξής διαπιστώσεις :

1. το άτομο που ομιλεί είναι το λιγότερο εκτός εαυτού και σίγουρα χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.
2. εάν οι τοποθετήσεις του είναι της Ο.Ε.Α., που προφανώς είναι εφ’ όσον μου στείλατε το εν λόγω παραλήρημα ως απάντηση σας ( δηλαδή της Ο.Ε.Α. ), τότε όχι μόνο έχετε διαχωρίσει τις θέσεις σας και τους εαυτούς σας καθέτως και εμπαθέστατα από τα 10.000.000 των Ελλήνων αλλά και από το σύνολο της παράδοσης μας από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία.
3. είστε άκρως επικίνδυνοι για την Ελλάδα, την προσφέρετε βορά σε κάθε άξονα και μπλόκ και χώρα με ιμπεριαλιστικές συμπεριφορές και τάσεις ( από την Ρωσία μέχρι την Αμερική και την Κίνα ).
4. είστε άκρως ανθελληνικοί θεωρώντας τους Έλληνες και την επιθυμία τους για Δημοκρατία και αυτονομία κατώτερους από των αγνώστων στοιχείων, προέλευσης και προφίλ ατόμων σας.
5. είστε άκρως φανατικά και βίαια στοιχεία που με ευχαρίστηση θα χρησιμοποιήσει ο κάθε ένας ( π.χ. Αμερική, ΝΑΤΟ, διάφορα λόμπυ, κλπ ) ως κερκόπορτα για την διάλυση της Ελλάδος με ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα και ωμότητα που επιδεικνύει αυτή την στιγμή η κυβέρνηση ΓΑΠ – Τρόϊκας – ΔΝΤ.
6. στηρίζετε σαφώς συμφέροντα που ιστορικά υπήρξαν ανθελληνικά και υπάρχουν επίσης και σήμερα ανθελληνικά ( είναι γνωστή η δράση των εφοπλιστών σε βάρος του Ελληνικού Λαού πρίν, κατά την διάρκεια και μετά το 1821 με πολύ συγκεκριμένες εξαιρέσεις και κατόπιν την δράση μελών εφοπλιστικών οικογενειών στις Ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα ).
7. είστε άκρως αντιανθρωπιστές και δυνητικά επικίνδυνοι όπως οι εθνικοσοσιαλιστές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε φυλές και μάλιστα η μία κατώτερη της άλλης και στηρίζεστε σε εντελώς αυθαίρετα κριτήρια που διευκολύνουν το αμετροεπές και αντεθνικό παραλήρημα σας.

Ομολογήσατε ότι είστε συνυπεύθυνοι αν όχι υπεύθυνοι για την μάστιγα των μεταναστών στην Ελλάδα, την εγκληματική πολιτική του ανοίγματος των συνόρων και των συναλλαγών με αδιαφανείς και ύποπτες συμφωνίες ερήμην του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και ότι εποφθαλμείτε να υφαρπάξετε τον Εθνικό πλούτο της Ελλάδας για λογαριασμό τρίτων ( όπως π.χ. της Ρωσίας που επικαλείστε ) με τον ίδιο τρόπο και ευκολία εκποίησης που επιδεικνύει σήμερα και η κυβέρνηση ΓΑΠ με τις ευλογίες εμμέσως ή αμέσως του συνόλου της αντιπολίτευσης και των επιχειρηματικών τάξεων που εκπροσωπείτε.

Επιθυμείτε να άρετε βασικές Ελευθερίες όπως αυτοδιάθεση και Ελευθερία της σκέψης και του λόγου και της Εκπαίδευσης προς ικανοποίηση των σκοπών σας και κατά δική σας ομολογία είστε ήδη εγκληματικό στοιχείο.

Οι απειλές σας κατά του προσώπου μου και της θυγατρός μου κατεγράφησαν και από τούδε και στο εξής ουδεμία επικοινωνία δεν επιτρέπω εκ μέρους σας προς τα εμένα και την θυγατέρα μου με οποιονδήποτε τρόπο.

Συλήσατε και προσβάλατε την Εθνική μου ταυτότητα, την Θρησκευτική μου ταυτότητα και την κοινωνική μου υπόσταση απειλώντας με και συνεπώς δεν έχουμε πλέον τίποτε άλλο να πούμε.

Επί των θεμάτων που αφορούν τον Ελληνικό Λαό θα ασχοληθεί ο Ελληνικός Λαός και όχι εσείς που τον απειλείτε και αυτόν ακόμα και με αλλοδαπές δυνάμεις.

Π.Ε.Σ.Π.Λ.Α said...

Ζητω συγνωμη για την μαλακια που εγραψα πιο πανω,απο του φιλους,του blog Αφου δεν καθησα να συντάξω το κέιμενο λογο ψυχικής ταραχής πριν το ανεβάσω.
Προσωπικα δεν εχω καμια διαφωνια με αυτα που λετε.
Πειραχτικα ομως που με ριχνεται αμέσως στην πυρά.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Έτσι μπράβο εκδηλώσου και εσύ Γεριτσίδου για να δουν όλοι οι Έλληνες ότι ΚΑΙ εσύ παίζεις το παιχνίδι προπαγάνδας της α-φυλετικής μπάσταρδεμένης δυτικής παγκοσμιοποίησης άφυλετικου άμορφου χυλού και εθνομηδενισμού που προπαγανδίζουν εντέχνως και με εκατομμύρια δολλάρια προπαγάνδας κάθε χρόνο κέντρα όπως το C.F.R. (Council of Foreign Relations) και η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ των εβραιοσαξόνων σιωνιστών μεγιστάνων της Δύσεως. Υπενθυμίζω εδώ ότι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. όλοι οι μασόνοι στις μασονικές τους στοές ορκίζονται "Διάλυση όλων των εθνών (πλην Κίνας) δια να ιδρυθεί η "Βασιλεία του Ιεχωβά" (Της Κινας)".
Παρακάτω απο τη μια δηλώνεις θιγμένη της εθνικής(;;) σου ταυτότητας και από την άλλη δηλώνεις θιγμένη που κάποιοι διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε φυλές.
Νεοελληνική τυπική σχιζοφρένεια; Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εσυ σαν ψυχολόγος θα ηξέρες καλύτερα την αυτοδιάγνωση σου αν γνωρίζες την πραγματική φύση της ψυχής.
Διότι οι φυλές ως κύριο συστατικό του έθνους είναι κριτήριο διαχωρισμού όχι από κάποιους τυχαίους αλλά από την ίδια την φύση που μας γένησε ξεχωριστούς και όχι όλους ίσους και όμοιους όπως σε δίδαξε η στρεβλή παρα φύσει ψευδοεπιστήμη σου.
Όχι Γεριτσίδου δεν θεωρούμε καμία κατώτερη ή ανώτερη φυλή όπως κάνει ο κινεζοεβραιογενής προβοκατόρικος ναζισμός, δεν κανουμε το λάθος να υπερτιμήσουμε ούτε να υποτιμήσουμε κανέναν αλλά προσπαθούμε και εργαζόμαστε για την άμυνα και επιβίωση και ευημερία κατά μείζονα προτεραιότητα της δικής μας φυλής ώστε Ελληνική Φυλή και Ελληνική Πατρίδα Μείζονα παραδώσω όπως ήταν ο αρχαίος ελληνικός όρκος τον οποίον όλοι εσείς καταπατήσατε και καταπροδώσατε αφήνοντας φυλή και πατρίδα στα πρόθυρα γενοκτονίας, ένεκα και της εβραιοχριστιανικής αυτοκτονικής συρικνωτικής λαίλαπας (σφάξε με αγά μου να αγιάσω και τα λοιπά).
Ο Ρωσικός παράγοντας και η Ρωσική συνεργασία με την Ελλάδα είναι η μόνη ελπίδα που έχει ο πλανήτης στην παρούσα φάση για να ανακοπεί η εβραιοκινεζική λαίλαπα για την διεξαγωγή του τρίτου παγκοσμίου πολέμου και την επιβολή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ σε συνωμοσία και συμπαιγνία με μερικούς προδότες εβραιους και σάξονες πολιτικούς και μεγιστάνες της Δύσεως, στους οποίους οι Κινέζοι κατά τις συχνές επισκέψεις τους στην Κίνα υποσχέθηκαν βίλες υψίστης ασφαλείας και καταφύγια επιβιώσεως στην Σαγκάη.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Ως απλή απόδειξη τούτου μόλις η Ρωσία απεκόπηκε από τον Αμυντικό Άξονα Σαγκάης και την Κινεζική επιρροή (μετά από δεκαετίες σκόπιμου εβραιοκινεζικού σχεδιασμού και υπομονετικού χτισίματος αυτού του άξονα Γ' ΠΠ - πρώην συμφώνου Βαρσοβίας), αμέσως μετά η Κίνα επιχείρησε να εντάξει ως αντικαταστάτη - αντίβαρο της Ρωσίας το φυσικο της φυλετικο τέκνο-απόγονο: την Τουράνια Μογγολική Τουρκία (ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ) και έκανε κοινές Κινεζο-Τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις στο Ικόνιο για να δώσει το ηχηρό μήνυμα προς τον "αντιρρησία" Ρωσία και προς το υποκριτικό διπρόσωπο αντίπαλο δέος "ΝΑΤΟ". Διότι χωρίς το ειδικό βάρος της Ρωσίας η Κίνα αδυνατεί να διεξάγει μόνη της τον Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο και λόγω ότι η Τουρκία έχει λιγότερο ειδικό βάρος από την Ρωσία επιτεύχθει ήδη μια πρώτη σημαντική διάρρηξη του Κινεζικού σχεδιασμού, με θετικό παράπλευρο αποτέλεσμα την πτώση της έντασης μεταξύ Ισραήλ-Ιράν και ακόμα και οι Παλαιστήνιοι να οδεύουν προς ειρήνευση.
Γι'αυτό λοιπόν επειδή τελείτε υπό πλήρη άγνοια αυτών των σύνθετων θεμάτων γεωστρατηγικής και του παρασκηνίου και δεν χρειάζεται να σας απειλήσει κανένας, δεν υπάρχει λόγος, δεν σε έχουμε ανάγκη, απλά μη κοροιδεύτε τον κοσμάκη και μην βιάζεστε να σχολιάσετε γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα με τα ψεύδη που διαδίδετε και με το φανατισμό και την άγνοια που τα διαδίδετε.
Ισως το σοκ του μηνυματος της ΟΕΑ σε συνεφέρει αν και συμφωνω με τον προλαλυσαντα οτι η κατασταση σου ειναι μαλλον μη αναστρέψιμη οπως δυστηχως και για την πλειοψηφια των νεοελληνων οχλοδημοκρατων διατελουντων εν πλήρη διανοητική-συναισθηματικη-σωματική αφασία.

Υ.Γ. Η Γεριτσιδου ενοχλείτε από την αλλοδαπή επέμβαση των Ρωσών για να φέρουν την κάθαρση, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλείτε καθόλου από την αλλοδαπή κατοχική επέμβαση της Τρόικας και του ΔΝΤ και από την εδώ και πάνω από μισο αιώνα αλλοδαπή επέμβαση του ΝΑΤΟ και των Αμερικανικών Βάσεων στο έδαφος της Ελλάδας

gnomeskepistimi said...

ΠΡΟΣ Apismellifera

ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.:-)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις