ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 12 February 2011

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α.: Προβοκατόρικος - ναζιστικός ο ρόλος του Καρατζαφυρερ. Ακολουθά πιστά το πρόγραμμα της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου

**ανανεωμένη ανάρτηση**

To ιστολόγιο παραθέτει νέα στοιχεία από φίλους συνεργάτες του ιστολογίου τους οποίους και ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή τους.



ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ,

ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΡΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΑΡΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ) ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΓΛΥΞΒΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΑΦΕΡ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 4΄.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΕΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΦΡΙΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ Η ΟΕΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΑΦΕΡ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΛΠ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ).

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=210829

Από το 4ο λεπτό και μετά.

Διάβασα και το νέο σήμα, όπου υπάρχει πλήρες σχεδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων. Όσο και να προετοιμάζεσαι, το να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται σου σηκώνεται η τρίχα.

Έτσι ήταν πάντοτε. Οι λίγοι ανάμεσα στη μάζα κάνανε τη διαφορά. Ελπίζουμε το ίδιο και στο επερχόμενο ζοφερό μέλλον.

Καλή δύναμη, να είστε καλά.
Μετά τιμής
.......


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Κάρολος Παπούλιας: Να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με αρχηγούς τους Γλύξμπουργκ. Επικροτεί ο Καρατζαφύρερ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_3116.html

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Από την ΑΟΑ λονδίνου έχει πέσει σήμα στο λα.ο.ς. ότι θα γίνουν κυβέρνηση!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html

Συνεχίζετε η στημένη συμπαιχνία ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ - ΜΙΝΕΙΚΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_8416.html

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ
ΕΙΠΕ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΟΜΜΑ !(πάρτε δρόμο)

ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.(ψηφίστε ΠΑΣΟΚ)

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...
ΜΑΣΟΝΙΑ=ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ Ο bodybuilding !!!

Συμπληρώνοντας με τις υπόλοιπες δηλώσεις "προφητείες" (διάβαζε: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ -Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ) του Καρατζαφύρερ στο παρελθόν:
:
θα με θυμηθείτε θα βγεί ο Γεωργάκης και θα χάσουμε νησιά!
(αμέσως μετά) θα είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός!
:
http://makelio.blogspot.com/2008/11/blog-post_3827.html





Τέλος σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον Καρατζαφύρερ να εξωθεί τους Έλληνες στο να μην επαστατήσουν εναντίον των καταχραστών σοσια-ληστών έσχατων προδοτών πολιτικών (διότι ξέρει ότι αν συμβεί αυτό τότε θα την πληρώσει και το δικό του προδοτόμαρο) και να συμβιβαστούν - προσαρμοστούν και υποταχθούν στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνουμε ότι ο χαρακτηρισμός "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ή αλλιώς σατανική-666 Νέα Τάξη (NEW ORDER - ή NOVUS ORDO) είναι ο μασονικός γεωστρατηγικός μυστικός κωδικός που δίνουν οι εβραιοσάξονες και οι συμπαιγνιακοί μανδαρινοι της κινεζικής HONG για τους Δυτικούς άξονες ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ή "Τριμερής" και τον ενδιαμεσο συμμαχικό Θ.Ι.Μ. (Θιβέτ - Ινδία - Εξωτερική Μογγολία).
Η σατανική ΝΕΑ ΤΑΞΗ - 666 δαιμονοποιείται συνεχώς στα μάτια του κόσμου θεωρητικά και εμπράκτως με προβοκατόρικα εγκλήματα πολέμου, πείνα, καταπίεση, χρεωκοπία, εκφυλισμό, ηλεκτρονικό φακέλωμα με το CHIP-BARCODE-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-666, κλπ, ώστε να δημιουργηθεί πόλωση Ιερού Θρησκευτικοπολιτικού Πολέμου "ΤΖΙΧΑΝΤ" με τον παλαιορθόδοξο Χριστιανοισλαμικό-Σοσιαλιστικό Άξονα "Ρ.Ι.Κ." (Ρωσίας - Ισλαμικών Κρατών - και Κίνας) ώστε αφού πρώτα προκληθεί προβοκατόρικα με ασθενή επίθεση από την ΗΠ.Ε.Ι. (ήδη συμβαίνει) κατόπιν αυτός θα αντεπιτεθεί σαρωτικά για να επιβάλει τελικώς την παγκόσμια πλανητική σοσιαλιστική Κινεζική Δικτατορία που κωδικώς αναφέρεται στις στοές ως "Βασιλεία του Σιν-Σιών-Σινά-Ιεχωβά" ή αλλιώς "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - 888". Το Σλόγκαν "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" (NEW WORLD) βρίσκεται παντού σε μεγάλες κατασκευαστικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Κίνα ενώ Κινεζικά καταστήματα στην Ελλάδα το επιδυκνείουν στις πινακίδες τους, και ενώ το "888" (Ιησούς) είναι ο δεδηλωμένος τυχερός τους και ιερός αριθμός.
Συμπερασματικά η "κακή" σατανική προβοκατόρικη "ΝΕΑ ΤΑΞΗ - 666" σχεδιάζεται από τις στοές να γενοκτονηθεί από τον "καλό" αντεπιτηθέμενο χριστιανικό "ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ - 888" της Δρακονιανής Κίνας και του "Συμφώνου της Σαγκάης" (Ρ.Ι.Κ. ή εναλλακτικά Τ.Ι.Κ.) με ενδιάμεσο εισηγητή-starter την Κορέα-777 της χριστιανικής αίρεσης της κορεάτικης σαύρας του μεγιστάνα-μεσσία MOON-Σελήνη.

Τα τελικά συμπεράσματα στους αναγνώστες.

Υ.Γ. Φυσικά στο ως άνω βίντεο του HellasOrthodoxy, δεν συμμεριζόμαστε τις βυζαντινόλαγνες σημειολογίες και συνθήματα του, διότι το θεοκρατικό Βυζάντιο κατέστρεψε και συρρίκνωσε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, ενώ έφερε τους μογγόλους (με αντάλλαγμα τον εκχριστιανισμό τους!!!) ένα βήμα δίπλα στην γειτονιά μας του μογγολικού τόξου του "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." κατακλέβοντας ελληνικά εδάφη και γενοκτονώντας τους ντόπιους Ελληνικούς και Αρμένιους πελασγικούς πληθυσμούς. Συμεριζόμαστε όμως το αγωνιστικό και μαχητικό πνεύμα του, που συμβαδίζει με την αρχέγονη μαχητικότητα του Έλληνα και δείχνει περίτρανα ότι ο εβραιοχριστιανισμός και οι ραββίνοι δεν μπόρεσαν να μας το αλλώσουν, τουλάχιστον όχι ολοκληρωτικά...

1 comment:

Konstantinos said...

Φίλε μου Συγχαρητήρια

Με το βίντεο που προσέφερες έδωσες την μεγαλύτερη απόδειξη για την “αποστολή αυτοκτονίας” που έχει αναλάβει να οδηγήσει την Ελλάδα και με αλυσιδωτές αντιδράσεις τον πλανήτη ολόκληρο αυτός ο πραγματικός εφιάλτης της χώρας, για όσους αρνούνται ακόμα να λάβουν υπ’ όψιν τα στοιχεία που έχει δώσει επανειλημμένως η Ο.Ε.Α.
Για όσους από εμάς είχαμε εντοπίσει τις επαναλαμβανόμενες αναφορές στην μελλοντική δεδομένη κυβέρνηση ΚΑRΑ-ZAFFERI από τον ίδιο και τα στελέχη του αποτελεί μέγιστη αμέλεια εκ μέρους μας που δεν το είχαμε δημοσιοποίηση. Γι αυτό απαιτείται η μέγιστη δυνατή ενεργοποίηση όλων μας για να μην χάνονται τρομερές αλήθειες και μάλιστα σε κοινή θέα.
Γιατί η αλήθεια αυτή προκύπτει μέσα από έναν προδοτικό και εθνομηδενιστικό τηλεοπτικό δίαυλο και μια εκπομπή δημιουργία γνωστών πρακτορίσκων που έχει όμως μεγάλη θεαματικότητα λόγο της μορφής που έχει αρχίσει να παίρνει ο εγκέφαλος των νεοελλήνων που ομοιάζει πλέον με ζελέ, με αποτέλεσμα την αδυναμία αντίληψης αληθείας-ψεύδους και ζώντας μονίμως σε μία κατάσταση άνευ λόγου ευφορίας σαν ναρκομανείς με εξαρτησιογόνες ουσίες τα εν λόγο προγράμματα.
Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει και η Αριστοτελική εταιρογονία των σκοπών ήτοι η επίτευξη ενός στόχου δια της τεθλασμένης οδού.
Διότι οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι οι διανοητικές δυνατότητες των “καλλιτεχνών ” (εγκληματικών καθαρμάτων) που υφαίνουν τον ιστό όπου οσονούπω σαν ζαλισμένες μύγες πρόκειται να μας τυλίξει και καταβροχθίσει είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από του μέσου ανθρώπου.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν αντιληπτοί οι σχεδιασμοί τους από κανέναν αν δεν κατέχει πληροφορίες κλειδιά.
Ο τηλεοπτική αυτή εκπομπή λειτουργεί στο πλαίσιο δημιουργίας της απαραίτητης πίεσης στους έχοντες πατριωτικά αισθήματα δια ν’ αναζητήσουν έναν “ηγέτη” που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους (σύμφωνα με την βασική αρχή των «Ο.Τ.Ο.» και «Α.Ο.Α.» δημιουργώ πρόβλημα και παράλληλα δίνω και την “δική μου λύση” δηλαδή των στοών).
Δημιουργώ λοιπόν μια μάζα που σιγοβράζει και όταν υπάρξει η κατάλληλη πίεση και θερμοκρασία (βλέπε διακυβέρνηση Παπανδρέου-Μινέικο) τότε ανοίγω το καπάκι και το αποτέλεσμα του βρασμού είναι ο “εκλεκτός”(βλέπε δρακονιανώς μαγεμένα περιστέρια) KARA-ZAFFERI.
Λόγο της διανοητικής του ικανότητος που περιορίζεται στην δημιουργία διαφημιστικών σλόγκαν ( ΞΕ-ΚΙΝΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html ) έχει χάσει την λαϊκή βάση που τον ανέδειξε ΟΜΩΣ έχει δοθεί πια το ακλόνητο άλλοθι στα ΜΜΕ να τον προωθούν λόγο “δημοκρατικής” κοινοβουλευτικής παρουσίας προωθώντας με αυτόν τον τρόπο το σχέδιο του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΟΣ” της Σελήνης.
Τα κλειδιά για να αποκρυπτογραφήσουμε αυτούς τους σχεδιασμούς μας έχουν δοθεί από την Ο.Ε.Α. και είναι πλέον δική μας ευθύνη να τα “μοιράσουμε” στον κόσμο πριν είναι πολύ αργά.
Όπως εσύ έτσι και εγώ νοιώθω να κλονίζομαι κάθε φορά που βλέπω άλλο ένα προγραμματισμένο βήμα να γίνεται πραγματικότητα, σκέψου όμως τι πρόκειται να συμβεί στους αδρανείς και όχι επαρκώς πληροφορημένους ανθρώπους όταν δουν τον κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια τους παρασυρμένοι για παράδειγμα από τον δαιμονισμένο Λιακόπουλο που κάνοντας μία περιήγηση στο διαδίκτυο βλέπει κανείς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά που έχει προκαλέσει στον νου των ανθρώπων.
Η ευθύνη μας είναι μεγάλη.

Να σαι καλά.

Υ.Γ.
Όσον αφορά το βίντεο της “ΝΕΕΕΑ ΤΑΑΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΝΝ” αν υπάρχουν άνθρωποι μετά από αυτό που θα εξακολουθούν να είναι οπαδοί αυτού του παρανοϊκού καθάρματος θα πρέπει να εκλείψουν από προσώπου γης δια τον φόβο προσμίξεως τους με άλλους ανθρώπους με αποτέλεσμα την αλλοίωση του ανθρωπίνου DNA

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις