ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 February 2011

Κάρολος Παπούλιας: Να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με αρχηγούς τους Γλύξμπουργκ. Επικροτεί ο Καρατζαφύρερ!!!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ιστολογίου ο εβραίος ρωμανιώτης Ιωαννίνων προδότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας-Οχλοκρατίας-Ασυδοσίας: Κάρολος Παπούλιας, προ περίπου ενός μηνός βγήκε και έκανε δηλώσεις στις οποίες καλούσε για «Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας» ή «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας» ή «Οικουμενική Κυβέρνηση» με αρχηγούς αυτής της Κυβερνήσεως την εβραιοσαξονική κληρονομική και άρα αναξιοκρατική βασιλική ανθελληνική δυναστεία των Γλύξμπουργκ!!!
Μάλιστα μετά από αυτές τις δηλώσεις πετάχτηκε και ο προβοκάτορας Καρατζαφέρης και επικροτούσε λέγοντας «Πολύ ωραία τα λέει ο πρόεδρος!!!»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεκριμένα η είδηση αυτή φαίνεται να δημοσιεύτηκε σε κάποιο μπλογκ πριν περίπου 1 – 1.5 μήνα, το οποίο παρέπεμπε σε ένα βίντεο στο youtube. Στο μεν μπλογκ το έγραφε στην επικεφαλίδα πως ο Παπούλιας (ή ο πρόεδρος της δημοκρατίας) προτείνει επάνοδο, συμμετοχή του τέως... Το κείμενο έλεγε ξεκάθαρα πως ο Παπούλιας θεωρεί πως για να βγει η χώρα από την κρίση η μόνη λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας (ή σωτηρίας) - οικουμενική και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε και να χρησιμοποιήσουμε (με συμμετοχή της) και την βασιλική οικογένεια (των εβραιοσαξόνων μογγόλων φαιών λύκων ανθελλήνων Γλύξμπουργκ !!!) λόγω των επιρροών που έχει στην Ευρώπη. Έγραφε επίσης πως ο Καρατζαφέρης επικρότησε την θέση Παπούλια. Στο βίντεο η δήλωση Παπούλια (ήταν ο ίδιος, σε κάποια δημόσια ομιλία) ήταν ξεκάθαρη και έλεγε αυτά που έγραφε το μπλογκ, χωρίς όμως να εμφανίζετε σε αυτό το βίντεο ο Καρατζαφέρης.
Το μπλογκ φαινόταν να είναι κάποιο δημοσιογραφικό...διότι δεν το σχολίαζε ούτε αρνητικά ούτε θετικά την είδηση...απλά το ανέφερε.

Πλέον αυτή η είδηση φαίνεται να έχει χαθεί σκοπίμως στα ψιλά και στα αζήτητα και είναι δύσκολο να βρεθεί.

Μια από αυτές τις πηγές που απέμειναν και τη διασταυρώνουν (αλλά όχι η μόνη) είναι και το ιστολόγιο των αντιρρησιών πρώην Χρυσαυγιτών:

http://xrysiaygi.blogspot.com/2011/01/blog-post_4797.html

Το οποίο αφού γύρω στις 16.1.2011 βγάζει την είδηση και τις παρακάτω ειδήσεις που θα δείτε στο τέλος, κατόπιν έκλεισε μυστηριωδώς και χάθηκε από τον διαδικτυακό χάρτη (!!!)

Καλούμε τους Έλληνες πατριώτες να σαρώσουν το διαδίκτυο, να ρωτήσουν γνωστούς και φίλους και να μας αποστείλουν e-mail ( tolis3000gtpower@yahoo.gr ) ή σχόλια ώστε να διασταυρωθεί αυτή η είδηση από όσες μεριές μπορεί να είναι δυνατόν ώστε να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, διότι εάν έγιναν τέτοιες προδοτικές δηλώσεις από τον εβραίο Ιωαννίνων Κάρολο, τότε έρχονται να επιβεβαιωθούν 100% οι προβλέψεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» που σε ανύποπτο χρόνο πριν 3-5 μήνες έγραφαν για αυτά τα σχεδιαζόμενα προδοτικά σενάρια με την Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας (ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ!!! Που λένε και οι Σαρακατσαναίοι…) και την επάνοδο των Γλυξμπουργκ, που απ’ότι φαίνεται την σχεδιάζουν τώρα να επέλθει με «νόμιμο» τρόπο και όχι με πραξικόπημα όπως σχεδίαζαν τον Σεπτέμβρη. Στα ίδια πλαίσια εντάσσετε και η ίδρυση του φιλοβασιλικού κόμματος της Ντόρας Μητσοτάκη-Μπεν-Σαλόμ.


" ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση νευραλγικής Στρατιωτικής Μονάδας ότι αντιμετωπίζεται άμεσο σοβαρό ενδεχόμενο διασάλευσης τάξης (=εξέγερση) κατά τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήρης διάσταση μεταξύ Στρατού και Αστυνομίας με αμοιβαία καχυποψία και αδυναμία επιχειρησιακής συνεργασίας με αποτέλεσμα να αναζητούνται "λύσεις" που δεν φαίνεται να υπάρξουν ώστε να αποτραπεί η απώλεια ελέγχου της δημόσιας τάξης.

Φημολογείται ότι ο Κάρολος Παπούλιας προτείνει επάνοδο τ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και σχηματισμό Κυβέρνησης Ενότητας.
___________________________________________________

Ξημέρωμα Σαββάτου.

Φέρεται να ενισχύθηκαν οι φρουρές στο Υ.ΕΘ.Α. και στο κτίριο της Κατεχάκη. Το ιστολόγιό μας παρακολουθεί την εξέλιξη και μόλις επιβεβαιώνει οτιδήποτε θα το παρουσιάζει. Η δεδομένη σοβαρότητα της κατάστασης μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς στη παρουσίαση πραγματικά ανησυχητικών πληροφοριών που έχουμε. Πολλαπλασιάστηκαν οι φρουροί έξω από την κατοικία του Κάρολου Παπούλια (οδός Ασκληπιού) που έχουν αναπτυχθεί και στα διπλανά τετράγωνα (και στην Ιπποκράτους που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν).

Μεσημέρι Σαββάτου.

Το ιστολόγιό μας προσπαθώντας να επιβεβαιώνει πάντα τα δημοσιεύματά του σήμερα το πρωί έλεγξε δύο σημεία "βαρόμετρα" της κρισιμότητας των ημερών που διανύουμε : το σπίτι του Κάρολου Παπούλια και τις αστυνομικές εγκαταστάσεις της Καισαριανής. Στο μεν πρώτο παρατηρήθηκε ραγδαία αριθμητική αύξηση των ανδρών της εξωτερικής ασφάλειας (διασπαρμένοι στο απέναντι μικρό αλσύλιο που ελέγχει την πρόσοψη της πολυκατοικίας του, πεζή και με σταθμευμένο συμβατικό δίκυκλο στους γύρω κάθετους κάθετους δρόμους και στο μήκος της Ασκληπιού μέχρι γωνία Λ. Αλεξάνδρα καθώς και στη στοά της πρόσοψης επί του πεζοδρομίου με μεγάλο αριθμό κλεισμένο μέσα στο ειδικό δωμάτιο με το γκρι πλέγμα στη πρόσοψη) στο δε δεύτερο παρατηρήθηκε αύξηση των κινητών μέσων (συμβατικά/περιπολικά/δίκυκλα) στους γύρω δρόμους και, επίσης, αύξηση των πεζών περιπολιών στο κοντινό αλσύλιο και στη κεντρική λεωφόρο. Τα "δείγματα" αυτά μας επαληθεύουν τουλάχιστον την κρισιμότητα των ωρών που διανύουμε και τα εικοσιτετράωρα που ακολουθούν θα "δείξουν" προς τα που εξελίσσεται η όλη κατάσταση. Μιλώντας με πολύ γνωστό δημοσιογράφο ακούσαμε ότι και από πλευράς του υπάρχουν συγκλίνουσες πληροφορίες...

http://xrysiaygi.blogspot.com/2011/01/blog-post_4797.html

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=199027&start=0

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις