ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 27 February 2011

G.H.REES TO MOSCOW: DANGER OF BREACH BETWEEN THE RELATIONS OF RUSSIA WITH THE ISLAMIC WORLD DUE TO THE PLANNED MILITARY INVASION OF "NATO" IN LIBYA

TOP URGENT TELEGRAM OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY

FROM THE PARAMILITARY CORP "G.H.REES" GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT - DEPARTMENT P/C G.H.REES MAGNESIA


TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT AND TO THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY SERVICES


VOLOS 25.02.2011


SUBJECT: DANGER OF BREACH BETWEEN THE RELATIONS OF RUSSIA WITH THE ISLAMIC WORLD DUE TO THE PLANNED MILITARY INVASION OF "NATO" IN LIBYA AND IN OTHER ARABIC COUNTRIES.

FOLLOWING FULL G.H.REES TELEGRAM IN THE GREEK LANGUAGE.
AUTOMATIC RUSSIAN TRANSLATION AT THE END OF THE TELEGRAM:


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΒΟΛΟΣ 25.02.2011


ΘΕΜΑ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,

ΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΜΠΑΡΟΖΟ Ή ΒΑΡΟΥΧ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.

STOP


ΟΜΟΙΩΣ ΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΙΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ LADY ASHTON ΥΠ/ΕΞ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ LAVROV ΥΠ/ΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

STOP


ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

STOP


ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΔΙΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΛΙΒΥΩΝ.

STOP


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

STOP


ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

STOP


ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

STOP


ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

STOP


ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΗΤΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΙΝΑ.

STOP


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΖΟ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΡΩΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΠΕΡΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ.

STOP


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΝ ΕΥΚΤΑΙΟΝ» ΚΡΥΒΕΤΕ Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

STOP


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

STOP


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

STOP


ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

STOP


ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΝΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΜΕΝΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΜΕ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΤΕΛΟΣ.

STOP.


ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419,
ΕΚΔΟΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ Α.Τ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ:

Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

Έτοιμο το ΝΑΤΟ για Λιβύη! - Κινητικότητα στις βάσεις των B2 Spirit στις ΗΠΑ (ανανέωση 2)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17834&Itemid=56

Οι Άραβες αναβαθμίζουν την αρχική έκδοση BMP-3 και δηλώνουν "Ενθουσιασμένοι" από το όχημα
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17839&Itemid=42

Βολές του Ρώσου υπουργού ενέργειας εναντίον της Βουλγαρίας για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17838&Itemid=138


Срочную телеграмму РУССКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ И БЕЗОПАСНОСТЬ PLANITIKIS

Военизированных сил "O.E.A." OMAS Греческая реабилитация - ЧАСТЬ P / S O.E.A. Магнезия

К ЧЛЕНОВ ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ И РУССКИХ национальных служб безопасности

Волос 25.02.2011

ТЕМА: РИСК DIARRIXEOS ОТНОШЕНИЯ РОССИИ С мире из-за ИСЛАМ ETOIMAZOMENIS военного вторжения "НАТО в Ливии и других арабских странах.

Уважаемые господа ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ И ОСНОВНЫЕ ГЛАВ РОССИЯ служб национальной безопасности,

Мы известно трудов ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМЬЕР-МИНИСТРА РОССИИ Владимир Путин Господь ПРЕДСЕДАТЕЛЯ MPAROZO Барух "Европейский Союз" О планах или изъятие VIAIAS подавления мятежников в Ливии ВООРУЖЕННЫХ СИЛ LIVYIS.

STOP

Мы Там же внимание ПАРАЛЛЕЛЬНЫЕ декларации соответствующих IE МИНИСТРОВ ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ Эштон МО / "Европейский Союз" OUT И Господь ЛАВРОВ МО / из РОССИИ.

STOP

Позитивные аспекты этих связей является то, что "Европейский союз" и Россия намерены содействовать OIKONOMIKOS и другие способы, я думаю, и пища, которая отсутствует ISLAMIKES в этих странах, и в частности НИДЕРЛАНДЫ ISLAMIKES арабского мира.

STOP

Чем S, что мы и возражение, которое предупреждает, что он будет деструктивное влияние на ОТНОШЕНИЯ С РОССИЕЙ исламского мира, параллельные НОВОСТИ "НАТО" планирует военное вторжение Ливию из "гуманитарных соображений" IE безопасности от ВЫЛЕТ иностранных граждан из Ливии и снятием жестокость армии против повстанцев LIVYIS Ливии.

STOP

Консультировать прямого действия ОТДЕЛЕНИЕ ОТ РОССИИ "Европейский союз", потому что если ГРАЖДАН исламских стран соответствует агрессивной политики "НАТО", а именно военной миссии "НАТО в Ливию с соответствующей политики РОССИИ, всех исламских государств обернется против ИЗ РОССИИ с результатами Destroyer Of РОССИЯ ВНЕШНЯЯ ПОЛИТИКА перед всеми ASIATIKIS Эпир Северной Африки и Ближнего Востока с непосредственной прибыли и PROSETAIRISMO Эти государства ИЗ КИТАЯ вещи полностью нежелательных и уничтожения ГЛОБАЛЬНЫЕ И РУССКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ.

STOP

Поэтому, мы призываем правительство России отдельных НЕМЕДЛЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ВЛИЯНИЕ S "Европейский Союз" Северной Африке и на остальном Ближнем Востоке и даже если эти меры включают пищевые или финансовой помощи.

STOP

Если это не произойдет немедленно ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ И если не сразу было объявлено в мир через МЕЖДУНАРОДНЫЕ "МСП", то ЖИТЕЛЕЙ МИР НАЦИЙ ИСЛАМ ИСЛАМ создаст ANEPITHYMITOUS SYNEIRMOUS TAFTOPOIISEIS И МЕЖДУ РОССИЕЙ И ЕВРОПЕЙСКИМ Внешняя политика как политика, НАПРАВИЛ STRATOUS С. исламского государства.

STOP

S наши тексты, которые достигают РОССИЯ правительства оказать содействие ВМЕШАТЕЛЬСТВА односторонним РОССИИ ДЛЯ исламских государств и чрезвычайных здесь и отправить два месяца ПРЕДСТАВИТЕЛЕЙ РОССИИ исламских государств, которые показали, APOSTATHEROPOIISEOS товаров через голод и другие пробелов в целях исключить эксплуатации таких нарушений в Китае.

STOP

США сожалеет нашел только теперь намерен сделать этот РОССИИ с задержкой ДВА МЕСЯЦА IE с катастрофической задержки, которая является совершенно неоправданным, если ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ от Иудеев SYMPAIKTRIA Барух S ПЛАН ПРОВЕДЕНИЯ МИР ТРЕТИЙ войны под КОТОРЫЕ БУДУТ России потерять контакт исламского мира, чтобы выиграть, и теперь исламский мир Китая.

STOP

ВНИМАНИЕ - ВНИМАНИЕ - ВНИМАНИЕ:

Майор ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ И БЕЗОПАСНОСТИ РОССИИ УСЛУГИ, что вы LEGOUME момент является то, что "Европейский Союз" во главе с Барухом ИЛИ ИНАЧЕ MPAROZO, евреи заговор, кто хотел бы ПРОВЕДЕНИЯ МИР третья война и этим Заговорщики Материалы третьей мировой войны, ПРИВОД В РОССИИ ПОЛИТИКА TRAP TAFTISEOS с политикой вторжение "Европейский Союз" стратов НАЦИЙ ЕВРОПЕЙСКАЯ против ислама.

STOP

Поэтому, мы требуем прекратить ВАШЕ ПРАВО НА информации, общей для "Европейский Союз" О ПОЛИТИЧЕСКИХ, что делать в исламских странах, потому что за "скрывается хорошо и желательно и требуемое свойство 'МОШЕННИЧЕСКИЕ ловушку EVRAIKIS SAXONIKIS ПРОИСХОЖДЕНИЕ И ЛИДЕРЫ" ЕВРОПЕЙСКИЙ СОЮЗ "мести России в конфликте с исламскими государствами и АСВ нажать исламского государства в союзе с Китаем.

STOP

Опять же, СЕПАРАТОР ПОЛНОСТЬЮ позиции вы и ваша политика и вопросу о финансовой помощи и тема продовольственной помощи и оказывать влияние помехи ДИПЛОМАТИЧЕСКИХ от тех, которые совершаются на "Европейский союз", потому что, если объединить эти эффекты для ваших соответствующие реакции О "ЕВРОПЕЙСКИЙ СОЮЗ, вы в конечном как результат и Восстание Ислама в меньшинстве С. МОСКВА РОССИЯ.

STOP

СПАСИБО ЗА сейчас на признание наших услуг для РУССКИХ национальной безопасности посредством РОССИЯ AHARISTIA ВЫ И ВАШИ РОССИЯ мистики и Россию эгоцентризм ВАС.

STOP

Как вы думаете. Делать то, что можно из ВАШЕЙ НАЦИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ И ВЫЖИВАНИЯ вашей жизни.
Но вам не сделать это было возможно в ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ ОТ ВЫЖИВАНИЯ греков и греческий НАЦИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ.

STOP

DUPLICATE ДЛЯ ВАШЕГО последний раз, если вы оставите Эгейском море ДЕЛАТЬ С ТУРЕЦКОЙ DOLIES ELLINOTOURKIKES ХОЗЯЙСТВ Нефть и Газ, приведет в конце НЕ МОЖЕТ ROSIKOS POLEMIKOS флота, проходящих через Эгейское море и в конечном итоге с любой заблокировал проливы Дарданеллы и ИСКЛЮЧЕНЫ РОССИЯ военный флот S ПОРТ УКРАИНА SEVASTOUPOLEOS, что в конечном итоге заполнены ACHRISTEMENO РУССКИЕ ВОЙНЫ Средиземноморского флота и, следовательно, потери возможны геостратегическое и геополитическое преимущество, что дает вам такую POLEMIKOS флот в Средиземном море, с уведомлением, КОТОРЫЕ Требуются в следующих случаях AFTOKRATORIAS Османской Турции и КИТАЙСКИЙ AFTOKRATORIAS "Базэл Иеговы" на средиземноморском регионе.

END.

STOP.

ПО военизированные силы "магнезии O.E.A."
АНАЛИЗАТОР GEOSTRATIGIKIS O.E.A.
KARAGEORGIOU XP. CHR. ДЖОН
ELPIDOS 12 Волос Неа Иония
NO ID D.424419,
EKDOTHENTOS по крайней
БЕЗОПАСНОСТИ Волос ГРЕЦИЯ

СВЯЗАННЫЕ:

O.E.A. Срочную телеграмму ТЕКСТА ИСЛАМ ГОСУДАРСТВ - GHREES TOP СРОЧНО СИГНАЛ ТЕЛЕГРАММА исламских стран
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

НАТО готово в Ливию! - Мобильность основы B2 Духа в США (обновление 2)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17834&Itemid=56

Арабы обновления оригинальной версии БМП-3 и сказать: "возбуждаются" автомобиль
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17839&Itemid=42

Выстрелы в Россию министр энергетики против Болгарии Бургас-Александруполис
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17838&Itemid=138

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις