ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 24 February 2011

ΠΩΣ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ, ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.

ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ". ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.

ΠΩΣ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ)



Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου(ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)

Κατεβήκαμε σήμερα στο Σύνταγμα όταν κατέστη σαφές ότι τα ΜΑΤ θα προσπαθούσαν να διαλύσουν /σκορπίσουν τους διαδηλωτές ουσιαστικά απαγορεύοντας τους να παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που βέβαια αντιβαίνει στα Συνταγματικά Δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών.

Πρόθεση μας ήταν να μην επιτρέψουμε στα ΜΑΤ να καταπατήσουν το Σύνταγμα και να αφήσουν την διαδήλωση να εξελιχθεί με τον ειρηνικό της χαρακτήρα όπως ακριβώς το ήθελαν οι διαδηλωτές Έλληνες Πολίτες και όχι να διασκορπιστεί και να σβήσει με τους γνωστούς τρόπους.

Είχαμε λοιπόν από μία Ελληνική Σημαία στον ώμο μας, τις ταυτότητες μας εμφανείς και για κάθε περίπτωση και το Σύνταγμα της Ελλάδος, και με αυτά προχωρήσαμε προς το Σύνταγμα μέσω Πατριάρχου Ιωακείμ και Ακαδημίας με τα πόδια.

Κατ’ αρχάς μας έφραξαν τον δρόμο τα ΜΑΤ (είχαμε ήδη περάσει από σειρά κλουβών που θύμιζαν οχυρωματικά έργα) απαγορεύοντας μας να πλησιάσουμε καν στο Σύνταγμα, παρ’ όλο που τους........... είπαμε ότι επιθυμούσαμε να πάμε στον Άγνωστο Στρατιώτη και αναλαμβάναμε εμείς την ευθύνη της δικής μας ασφάλειας (καθ’ ότι μας απαγόρευαν να πάμε να διαδηλώσουμε «για την δική μας ασφάλεια» ακόμα και όταν άλλοι Πολίτες δήλωναν ότι απλώς ήθελαν να περάσουν). Κατόπιν, και μετά από ένταση αφού τους είπαμε ότι δεν νομιμοποιούνται να μας εμποδίσουν την πρόσβαση εφ’ όσον είμαστε Έλληνες Πολίτες επί Ελληνικού εδάφους, μας άφησαν να περάσουμε όταν απαιτήσαμε να μάθουμε τα ονόματα των αρχηγών τους που είχαν δώσει αυτές τις εντολές και τους αριθμούς τους που δεν τους φορούσαν στον ώμο τους όπως πρέπει.(ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ)

Στο Σύνταγμα, προχωρήσαμε προς τα ΜΑΤ που είχαν τον γνωστό κλοιό γύρω από τον Άγνωστο Στρατιώτη και τους είπαμε με τα ίδια επιχειρήματα να μας αφήσουν να περάσουμε για να καταθέσουμε την Σημαία μας στον Άγνωστο Στρατιώτη ως τον τρόπο διαμαρτυρίας μας.

Οι γνωστοί νεαροί ( που ήταν από πραγματικά νεαρά παιδιά μέχρι μεσόκοπους σαρανταπεντάρηδες ) ήδη ξεκινούσαν επιθέσεις προς τα ΜΑΤ χωρίς καν συνθήματα αλλά με ύβρεις προσωπικού επιπέδου. Τους φώναξα ότι δεν υπήρχε λόγος και ότι είχαν κάθε Δικαίωμα να περάσουν μέσα από τα ΜΑΤ ειρηνικά εάν έδειχναν τις ταυτότητες τους και με την Ελληνική Σημαία στην οποία τα ΜΑΤ έχουν ορκιστεί.

Προς μεγάλη μου έκπληξη θύμωσαν οι νεαροί πιο πολύ από τα ΜΑΤ και άρπαξαν τις σημαίες μας ενώ εμείς τις κρατούσαμε και τις τραβούσαμε και τις εξαφάνισαν ενώ φώναζαν ότι δεν έχουν ταυτότητες και δεν είναι Έλληνες, ο δε σκοπός τους είναι να καταλύσουν την Ελλάδα. Η κόρη μου εντόπισε μία ομάδα με την σημαία της που την έκαιγε και όρμησε μόνη της (κανένα ΜΑΤ δεν έκανε τίποτα ενώ ενώπιον του καιγόταν η Σημαία), άρπαξε μόνη της την Σημαία και την έσβησε. Η Σημαία βέβαια ήταν σχεδόν καμένη αλλά ακόμα αναγνωρίσιμη. Πέρασε λοιπόν μέσα από τα ΜΑΤ για να την καταθέσει στον Άγνωστο Στρατιώτη φωνάζοντας στους δράστες να ντρέπονται, οι οποίοι ανταπάντησαν ότι δεν τους αφορά το Ελληνικό Έθνος.(ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ 'Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ)

Τα ΜΑΤ επίσης την εμπόδισαν να την πάει στο μνημείο και επειδή δεν έφευγε και δεν ήθελαν ‘να εκτεθούν’ της είπαν ότι θα πάρουν άδεια να την αφήσουν να την καταθέσει.

Περνώντας η ώρα η άδεια σχεδόν εδόθη ( όπως άκουσε η κόρη μου από τον ασύρματο που κρατούσε ο αρχηγός τους ) αλλά την στιγμή εκείνη ένας από τους νεαρούς ή ένας από τα ΜΑΤ που παρίσταντο πέταξαν κροτίδα και δακρυγόνα, όλα τα ΜΑΤ έτρεξαν προς τα εκεί και πέταξαν έξω από τον κλοιό με αυτό το πρόσχημα την κόρη μου και δεν την άφησαν να ξαναπεράσει, δέχτηκε δε καταπρόσωπο δακρυγόνα.

Κατά την διάρκεια που περίμενε την άδεια ο αρχηγός των ΜΑΤ της είπε ότι εάν θέλει να έχει μέλλον πρέπει να φύγει από την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τα γνωστά επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να σπρώξει τον κόσμο στην μετανάστευση ( εξ άλλου βλέπουμε τέτοια επιχειρήματα στα blog από ανώνυμους ) και δήλωσε θαυμασμό προς την Γερμανία, λέγοντας ότι έχει την κόρη του εκεί φοιτήτρια και της λέει να εγκατασταθεί εκεί «γιατί οι Γερμανοί είναι καλοί και κουράζονται».(ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΛΕΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; )

Δείχθηκε δηλαδή περιτράνως ότι οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» που πετάν τις πέτρες και συμπλέκονται με τα ΜΑΤ είναι άγνωστης ταυτότητας μη Έλληνες που δηλώνουν ενάντια στην Ελλάδα και όχι ενάντια στον ΓΑΠ και την χούντα που επικρατεί και συνεργάζονται πλήρως με τα ΜΑΤ σε ένα έργο ειδικά σχεδιασμένο για να διαλύει τις διαδηλώσεις των πραγματικών Ελλήνων και να τραβάει την προσοχή από αυτές.(ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Επίσης, εξαγριώνονταν στην θέα της Ελληνικής ταυτότητας μου που κρατούσα εμφανή και μου ζητούσαν εντόνως να φύγω «για να κάνουν πόλεμο με τα ΜΑΤ» γιατί το αίτημα τους ήταν «ελευθερία» αλλά δεν ήξεραν από τι ζητούσαν να ελευθερωθούν διότι σίγουρα δεν ήταν ελευθερία από τον ΓΑΠ που ζητούν όλοι οι Έλληνες.(ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ-ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ; )

Επίσης, ΔΕΝ ήθελαν να μπούν στην βουλή και ούτε ήθελαν να αφήσουν και κανέναν άλλον να μπεί ούτε ήθελαν πραγματικά να αλλάξουν τίποτε από την κυβέρνηση.

Εν τέλει ένας που ωρυόταν διότι «δεν ήθελε να ακούει για την Ελλάδα ή για το πώς θα μπει ειρηνικά στην βουλή» και εγώ «δεν άφηνα ούτε αυτούς ούτε και τα ΜΑΤ να επιτεθούν» (το οποίο είναι αληθές διότι ήμουν ανάμεσα τους επάνω στον μαρμάρινο φράχτη και μετά μπροστά στις ασπίδες και έλεγα ότι και τα ΜΑΤ θα πρέπει να χτυπήσουν πρώτα εμένα για να χτυπήσουν τον κόσμο αλλά και οι άλλοι ( οι «μπαχαλάκηδες» ) θα έπρεπε πρώτα να πετροβολήσουν εμένα πρίν πετύχουν τα ΜΑΤ. Έτσι ήταν αναγκασμένοι αντί να αλληλοσφυροκοπούνται να μιλήσουν.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν από την όλη εμπειρία και καταγραφή είναι τα εξής :

  1. τα ΜΑΤ στις διαδηλώσεις είναι αγνώστων στοιχείων, δεν ξέρουμε καν αν είναι πραγματικοί Έλληνες αστυνομικοί ή μισθοφόροι ή ειδικός αφανής στρατός.
  2. οι «μπαχαλάκηδες» δεν είναι Έλληνες, είναι όμως ελληνόφωνοι μεγαλωμένοι στα Ελληνικά σχολεία αλλά χωρίς Ελληνική συνείδηση και μεγάλο μίσος όχι για το κεφάλαιο, τον φιλελευθερισμό ή όλες αυτές τις καταστάσεις που προκαλούν την κοινωνική δυστυχία αλλά την Εθνική ταυτότητα. (ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ-ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΦΥΣΙΟΔΥΦΙΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)Δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν την χούντα που μαστίζει την Ελλάδα και αμαυρώνουν και το εργατικό κίνημα διότι όντας ανεπάγγελτοι και πολύ νέοι για να έχουν εργαστεί ( και φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει εργασία ) δηλώνουν ‘εργάτες’ ή ‘υπέρ των εργατών’ τους οποίους χαρακτηρίζουν μόνο ως Αλβανούς κυρίως και διάφορους αλλοδαπούς μεταξύ των οποίων και Τούρκους.
  3. οι πραγματικοί διαδηλωτές Έλληνες διώκονται μακριά από τις περιοχές που υπάρχουν οι «μπαχαλάκηδες» οι οποίες είναι πάντα και οι επίμαχες. Έτσι, ο πραγματικός κίνδυνος που είναι ο Έλληνας διαδηλωτής μένει μακριά από την πλατεία Συντάγματος και την Βουλή και υπάρχουν μόνο τα ΜΑΤ και οι «μπαχαλάκηδες» που παίζουν το ακίνδυνο για την κυβέρνηση / χούντα αλλά άκρως καταστροφικό για τον αγώνα των Ελλήνων Πολιτών και κάθε ενός που επιθυμεί κοινωνική δικαιοσύνη θέατρο των ‘κλεφτών και αστυνόμων’ για το θεαθήναι.
  4. και τα ΜΑΤ και οι «μπαχαλάκηδες» φοβούνται σε τεράστιο βαθμό το ενδεχόμενο να «χυθεί αίμα». Ακριβώς δηλαδή αυτό που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Ο συντονισμός και η συνεργασία ανάμεσα σε ΜΑΤ και «μπαχαλάκηδες» είναι αριστοτεχνική και άκρως ενορχηστρωμένη.

Τόσο τα ΜΑΤ όσο και οι «μπαχαλάκηδες» ήθελαν να φύγω επειδή έθετα σε κίνδυνο το θεατράκι τους και υπήρχε ρίσκο είτε να έμπαινα στην Βουλή νομίμως με όποιον ήθελε να με ακολουθήσει είτε να εμποδίσω την όποια συμπλοκή τους εντελώς. Στο τέλος, με άρπαξαν οι «μπαχαλάκηδες» για να με πάρουν από εκεί ενώ τα ΜΑΤ έριχναν γύρω αρκετό καπνογόνο / δακρυγόνο ώστε να το καταστήσουν αδύνατο να συνεχίσω να μιλάω. Η συνεργασία τους ήταν πλήρης και τόσο οι «μπαχαλάκηδες» όσο και τα ΜΑΤ έσπευσαν «να με προστατεύσουν».

Με το θέατρο αυτό κρατούν τις διαδηλώσεις ελεγχόμενες και ακίνδυνες για την κυβέρνηση, όταν πλέον οι συνδικαλιστές δεν μπορούν σίγουρα να κατευθύνουν και να προβλέψουν την αντίδραση των Ελλήνων διαδηλωτών, δηλαδή κατά την διάρκεια της ίδιας της διαδήλωσης.

Έχει έρθει η ώρα να απομονώσουμε πραγματικά τον κομματικό μηχανισμό όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων που συμμετέχουν ( είτε είναι εντός είτε είναι εκτός Βουλής ) στον έλεγχο του Ελληνικού Λαού και την ακύρωση κάθε του προσπάθειας με αυτούς τους αφανείς αλλά πολύ πραγματικούς τρόπους, ακριβώς όπως οι υστερίες με Ελληνικά μοτίβα του Γεωργιάδη και οι συνεχείς οσφυοκαμπτικές κωλοτούμπες του αρχηγού του του Καρατζαφέρη σαμποτάρουν την πραγματική εκδήλωση του Ελληνικού στοιχείου. (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ- ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ)

Ήρθε η ώρα να μην δεχόμαστε την ύπαρξη ενός αγνώστου στοιχείων στρατού που προστατεύει την χουντική κυβέρνηση με την στολή των ΜΑΤ και των κουκουλοφόρων / «μπαχαλάκηδων».

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ως Ελληνικός Λαός να πάρουμε πίσω την Χώρα μας χωρίς να επιτρέψουμε σε κανέναν συνδικαλιστή, μέλος ΜΚΟ και ΜΑΤ να ανακόψει την πορεία μας και την Βούληση μας.

Στο πανώ της βίλας Υπατίας δηλώνουν ότι ‘ανθός της Ελληνικής κοινωνίας’ είναι οι μετανάστες, και προφανώς για αυτό η χούντα ΓΑΠ στραγγαλίζει τον φυσικό ανθό της Ελληνικής κοινωνίας που είναι οι Έλληνες νέοι.

Όταν η Χώρα μας διαλύεται οφείλουμε να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε το πραγματικό Ελληνικό κράτος με τα πραγματικά Ανθρώπινα Δικαιώματα για όλους ή το αφύσικο νεοταξικό εξάμβλωμα όπου αντί για Ανθρώπινα Δικαιώματα θα έχουμε υπερ-δικαιώματα για τους πολύ λίγους και τα τσιράκια τους / υπηρέτες τους και δουλεία για όλους τους υπόλοιπους.

Είναι η στιγμή όπου κάθε ένας από εμάς είτε πράττει είτε μένει άεργος αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" "ΈΛΛΗΝΕΣ" ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ. ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΥΒΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΣΥΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΥΣΤΟΣ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΔΟΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

4 comments:

Konstantinos said...

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΘΡΟ 138, ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

«ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» :

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ (ΤΗΣ “ΕΛ.ΑΣ.”, ΚΑΙ ΤΗΣ “ΚΥΠ/ΕΥΠ”, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) Ή ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ (ΒΟΡΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΔΥΤΙΚΗ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) Ή ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Β.Α.Σ.Τ./Ρ.” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Ρ.Ι.Κ.” ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ».

OD said...

ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΛ.ΑΣ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΛ.ΑΣ., Ή ΑΝΤΙ ΕΛ.ΑΣ.

Unknown said...

Παληκαρια του Βορα, αυτοι κατω στην Αθηνα, θα προλαβουν, να αντιδρασουν(οσοι ακομη εχουν ανακλαστικα), οταν αρχισουν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ, να σφαζουν τους Ελληνες εδω πανω. Εμεις, δεν εχουμε τετοια πολυτελεια. Σκυψτε, και ετοιμαστε τα σκαγομπαρουτα, κι οσοι δεν εχετε, ακονιστε τα μαχαιρια. Δυστυχως, η ευτυχως, σε μας ελαχε αυτη τη φορα, να φυλαξουμε τις Θερμοπυλες(αντε να τελειωνουμε κωλομογγολοι).

Konstantinos said...

Σχόλιο αναγνώστη από :

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_7466.html

(Όσον αφορά το όνομα του αναγνώστη πρόκειται περί συνωνυμίας)



Ανώνυμος είπε...
Μαρτυρία αναγνώστη για τα επεισόδια


Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:

Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!

Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.

Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.

Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!

Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!

Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση;

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Από παντού και από χιλιάδες κόσμου, 50άρηδες και 60άρηδες άκουγα να φωνάζουν ότι πρέπει να έρθει ο …. Στρατός για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του!

Μα είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ώστε να στρέφουν τον κόσμο στην απαίτηση να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Στρατός όπως και στην Αίγυπτο!

Εκεί θα μας οδηγήσουν στο τέλος με αυτές τις πρακτικές, αν δεν αναλάβει κάποιος πολιτικός ηγέτης με τσαγανό να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς και να τους εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή του τόπου!

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ





Αυτό που έχω να επισημάνω εγώ από την μεριά μου είναι η άγνοια του κόσμου σχετικά με την κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων και της ελληνικής αστυνομίας. Τους διακατέχει η λανθασμένη αίσθηση σιγουριάς ότι στα δύσκολα υπάρχει ο στρατός να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Ε λοιπόν δεν υπάρχει στρατός κύριοι και κυρίως δεν υπάρχουν όπως δείχνουν τα πράγματα αυτοί οι άνδρες μέσα στο στράτευμα να γίνουν ταγοί στην προσπάθεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος ΜΙΝΕΪΚΟ – ΚΑΡΟΛΟΥ – TOURGOYT και λοιπής συμμορίας με σύμμαχο τον ελληνικό λαό.
Και αυτό συμβαίνει γιατί οι επαναστάσεις είναι εκτός ωραρίου και δεν έχουν μπόνους όπως επίσης δεν έχουν προοπτικές βαθμολογικής εξέλιξης.
Όλοι οι επίορκοι κύριοι των ενόπλων δυνάμεων, που έχουν ορκιστεί πίστη εις το σύνταγμα της χώρας που έχει καταλυθεί από την ως άνω εγκληματική συμμορία, είναι δεδομένο ότι δεν έχουν σώας τας φρένας γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η αυτοκτονική συμπεριφορά πλήρους αδράνειας που θα οδηγήσει μαθηματικά στην δολοφονία τους σε κάποιο στημένο πεδίο μάχης (τύποις) γιατί στην πραγματικότητα θα πρόκειται για αρένα και θα υποδύονται το ατυχές (διάβαζε με την θέλησή του) θύμα που θα ξεσκίσουν τα θηρία (άξονας «Β.Α.Σ.Τ.Ρ») δια την απόλαυση των διεστραμμένων Βασιλέων ΒΑΡΟΥΧ και Αρχιρραβίνων.
Αυτή η ψυχική πάθησης εις την ΕΒΡΑΙΚΗ Ψυχιατρική ονομάζεται ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις