ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 27 February 2011

O.E.A. ΓΙΑ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Παραθέτω άνευ σχολίων το κάτωθι ηχητικό σήμα του Γ.Καραγεωργίου

http://www.easy-share.com/1914021385/gia perseys.WAV

Όσον αφορά για τα άλλα ...τα ανώνυμα υβριστικά γελοία σχόλια που μας έστειλαν οι βοθροι αναγνώστες και φερέλπιδες δικηγόροι της ιστοσελίδος της τρελόγιατρου Γεριτσίδου που πετάει πάνω σε ρόζ και μπλέ συννεφάκια ιδεοληψιών μη επαναστατικής δράσεως των Ελλήνων, ως σχόλια που προέρχονται από ψευδώνυμα "Αδόλφων" (παρόμοια με του εβραιοκυπατζή Αντιμέτατρον,διάβαζε προΜέτατρον) , Medo , Φιλέλλην, Ψευδέλλην, νεοσκατέλλην και λοιπόν βοθροειδών αναρχοειδών οχλοκρατών ψευδοελλήνων, η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο ξεκαθάρισε προ πολλού ότι δεν απαντά και δεν θα αναρτά ανώνυμα σχόλια υβριστικά και άνευ λογικών τεκμηριωμένων επιχειρημάτων.
Αν είχατε τους ελληνικούς όρχεις θα αναρτούσατε επώνυμα σχόλια με όλα τα στοιχεία σας εάν είχατε το θάρρος της όποιας γνώμης σας, και θα παίρνατε την απάντηση. Πίσω από τα ανώνυμα υβριστικά και απειλητικά σχόλια μπορεί να κρύβονται: εβραίοι, μασόνοι, εβραιοκυπατζήδες, δολοφόνοι, αναρχικοί, ναρκομανείς και πάσης φύσεως εγκληματικό νεοψευδελληνικό προδοτικό σκουπίδι. Και επειδή μάλλον περί τούτου πρόκειται και επειδή ανήκετε σε κάποια από τις ως άνω συνομοταξίες γι'αυτό άντε και γαμηθείτε προς το παρόν ανώνυμα προβοκατόρικα ανθελληνικά σκουλήκια.
Και ένα τελευταίο μήνυμα:
Δεν πρόκειται να σας κάνουμε τη χάρη να αναχωρήσουμε για άλλο πλανήτη στην Ανδρομέδα όπως έχετε λυσσάξει να γράφετε ειρωνικώς στα ημιλαθραία ανώνυμα θρασύδειλα κείμενα σας, επειδή το παρόν ιστολόγιο με τις αποκαλύψεις του μαζί με τους λίγους υποστηριχτές του σε άλλες ιστοσελίδες σας έχει μπει σαν καρφίτσα στο μασονικό σας μάτι και σας αφήνει άυπνους και καταιδρωμένους κάθε νύχτα με έκδηλες αγωνίες αν σας σκοπεύει από κάποιο μακρινό απρόσιτο σημείο τον προδοτικό σας κώλο κάποιο "πιστόλι" μειζερ/νειζερ κάποιου μέλους της Ο.Ε.Α..
Μάθετε λοιπόν όλοι εσείς οι ...λογικοί ή μάλλον οι καρκινοπαθείς λογικοφανείς (άνευ πιθανότητας θεραπείας), ότι ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα φύγετε νύχτα από την προδομένη Ελλάδα και νύχτα από την θνήσκουσα ΓΑΙΑ ή ΠΑΝΓΑΙΑ (που τη διαστρέψατε σε ανύπαρκτη ουράνια ΠΑΝΑΓΙΑ) και οι βρωμερές ψυχές σας σε συνοδεία με τα προσφιλή σας ερπετοειδή που σας έχουν μονίμως υπό καταληψία, προορίζονται σε πρώτη φάση για ταξιδάκι άνευ επιστροφής σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στον Πλανήτη Τιτάνα και από εκεί ακόμα μακρύτερα από το ζωτικής σημασίας υπερηλιακό σύστημα του Υπερίωνος-Σείριου-Κόκκυγα ώστε να μη το ξαναμολύνετε και το ξαναπειλήσετε με τη βρωμερή σας εγκληματική καρκινική παρουσία.
Αυτά τα λίγα από ...παρανοϊκούς!

O.E.A. ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/oea_27.html

2 comments:

αα said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΡΑΝΤΕΛΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 30 ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΩΣ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΡΟΖ ΜΑΓΙΩΝΕΖΑΣ-.[Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΣ ΑΡΡΕΝΕΣ.]ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ.ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

αα said...

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΥΡΡΙΧΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ.ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΛΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΩΣ ΜΑΧΗΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΛΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ.

http://www.youtube.com/watch?v=q79_bgjTIjY

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΧΟΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΥΛΕΤΩΝ-ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.Η ΟΛΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΣΩΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=DlKZfIrqscw

http://www.youtube.com/watch?v=mPpcF0XZxlg

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις